prima reisbureau en app

heel goede reisorganisator , prima services telfn en in reisbureau , prima app , veel info

SITE TRES INTUITIF ET SIMPLE A UTILISER.

- RESERVATION SIMPLE A FAIRE, POUR LES COORDONNEES ET LE PAYEMENT. - LA PRESENTATION DES HOTELS EST TOUJOURS TRES BIEN ET POUR ETRE DEJA CLIENTE TRES REALISTE. - CEPENDANT TRES LENT POUR PASSER D'UN PLAN A L'AUTRE. ON ATTEND BEAUCOUP POUR AVOIR LES CONFIRMATIONS A L'ECRAN. - CE QUI EST DESAGREABLE SUR VOTRE SITE C'EST LA RECHERCHE DES DATES : TRES SOUVENT DATES INDISPONIBLES MAIS RIEN DE CLAIR POUR PILOTER VERS LES POSSIBILITES.

Vlotte boeking

Wij wilden vertrekken vanuit Oostende én naar de zon. Dus, er was makkelijk een bestemming te vinden. De boeking verliep vlot!

Alles ok

Boeking vlot verlopen

Très cher par rapport a l'année passée

J'ai comparé mes destinations de l'année passée et a la même période et bien le prix a doublé.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Alles perfect verlopen met TUI

Duidelijkheid en goede informatie.

Application non valide

L’application ne trouve pas ma réservation. J’ai enlevé l’application. Remis l’application rien ne fonctionne. J’ai téléphoné également pour signaler le problème et rien ne change. Sinon niveau vacances, manque un peu d’attractivité.

Vlot

De boeking verliep vlotjes. Het blijft wel spannend om alles zelf te moeten doen. Minpuntje is dat er nadien toch steeds kosten voor allerlei bij komen.

Snel en correct geboekt

Corect en snel verwerkt.

geen negatieve commentaar

ik wordt wel wat belaagd door véél e-mails

reeds verschillende malen geboekt

Wat mij wel stoort is dat ik tot het laatste moment moet wachten om in te checken. Ben hierover wat ongerust. Vroegen drukten wij de bestelling en hotel vlugger af. De reservatie van stoelen is ook laat.

Vlot

Alles heel duidelijk

duidelijk en overzichtelijk

vlotte website om je reis te plannen en te boeken.

Goed en eenvoudig

Enkel om de data te selecteren even problemen maar voor de rest alles ok

Bonne

Site clair et précis

alles was heel makkelijk

gemakkelijk boeken,mooie prijs en uit ervaring wetende dat TUI voor zijn mensen zorgt

Super opvolging

Super opvolging

Gemakkelijk

Prijs per maand bv zou its sneller te zien mogen zijn. Verder ok.

Zeer gemakkelijk om te boeken

Zeer gemakkelijk om te boeken en zeer vlug nieuws met de nodige info. Ook het betalen gebeurde heel snel via de app. Ik dacht zelf eventjes dat ik met een valse site had gewerkt...

Zeer traag

Alles lijkt goed in mekaar te zitten tot je echt eraan begint. Herhaaldelijk vast lopen en terug van nul beginnen. Zeer traag.

Boeken zou simpeler moeten kunnen

Een reis zoeken via gsm is moeilijk. De app zou beter moeten werken

Heel gemakkelijk.

Geen moeilijkheden ondervonden.

Alles verliep vlot

Zoals we al vele jaren doen was ook nu weer het boeken van onze vakantie geen probleem.

Gemakkelijk om online een reis te boeken ,ook voor de wat oudere generatie.

Vlotte boeking, onmiddellijk bevestiging via mail van je betaling ,stoelresevatie ....

wat je leest tijdens het zoeken en krijgt na betaling komt niet overeen

Ik vind het een echte megaschande. Uren hebben wij liggen zoeken naar een hotel, waar zwembad met glijbanen aanwezig en open zouden zijn op datum 01/04/2024 en een kamer met 2 slaapruimtes. Wij zagen dat zwembad tot 31/03 verwarmd werd, nergens maar ook nergens stond geschreven dat de buitenactiviteiten gesloten konden zijn. Gisteren krijg ik nadat alles geboekt en betaald is, de documenten met informatie dat tijdens de paasvakantie buitenzwembad en het activiteiten op het strand gesloten zijn. SCHANDE!!!!!! We kunnen beter dan thuisblijven met de kinderen. Indien dit werkelijk zo zal zijn, zal ik zekere niet nalaten de media hierover in te lichten.

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende