Moyenne niveau reservation

Moyenne, une réservation passe sans que l’acompte soit validé. Ce qui provoque des doubles réservations. Peux-être ne pas envoyer sur une page erreur et bien mentionner que la réservation est validée.

Facile

Facile, pratique.

Altijd goede service

Ik ben een tevreden klant

Website is te traag

De site reageert te traag. Ik wilde twee opeenvolgende reizen samen boeken: ik moest eerst de eerst geboekte reis volledig betalen alvorens ik de aansluitende andere reis verder kon boeken. De site gaf een foutmelding: "deze vinden we niet terug in de zomerbrochure". Van zodra het bedrag van de eerst geboekte reis volledig was betaald, kon ik de andere aansluitende reis wel boeken, zonder foutmelding ... Dit zijn zomerreizen, dus jammer dat ik toch al het volledige bedrag moest overschrijven in plaats van enkel het voorschot. Misschien ga ik de volgende keer toch langs in een kantoor ... Maar als je voltijds werkt, is dit niet altijd haalbaar om er binnen de kantooruren te geraken, of dit ook nog eens op een zaterdag geregeld te krijgen. Ik beveel de site wel aan omdat dit handig is als opzoekwerk, maar de reactie snelheid moet naar omhoog.

Het boeken verliep zeer vlot

Met een bepaalde bestemming en termijn voor ogen en een keuze voor de rubriek "Last Minutes & Promoties" was onze reis snel gevonden en geboekt.

Heel gebruiksvriendelijk op 1 punt na

Bij het laatste punt van de boeking wil ik eerst met bancontact betalen maar het bedrag is te hoog, vervolgens wil ik met visa betalen en vraagt het system mij om het correct bedrag in te geven. Ik kan dit bedrag nergens zien staan ! Misschien moeten jullie zelf dit bedrag dan opgeven?

Ingewikkeld en niet duidelijk

Het was niet duidelijk of er al een vlucht in onze boeking was of niet. Hiervoor heb ik meermaals moeten bellen om het na te vragen. Het was de eerste keer dat ik een vakantie ging boeken. Nu weet ik dat een vlucht er niet zomaar bij is en dat ik hierop moet letten als ik nog eens een vakantie ga boeken.

Reis naar Ibiza geboekt voor in de maand mei

Vlotjes

Vlotte boeking

Heel duidelijke site, makkelijk opzoeken en goede info. Boeking was snel gemaakt.

Moeilijk verloop

De boeking verliep heel moeizaam. Tijdens het boeken veranderden de prijzen voortdurend, op een bepaald moment zelfs het hotel. Gelukkig hadden we net op tijd gezien dat het hotel versprongen was naar een ander hotel. Nadien bij het installeren van de Tui app is mijn iPhone volledig geblokkeerd.

ging vlotjes maar het totaalbedrag veranderde bij de afrekening, niet correct/ eerlijk :(

gebeld met de helpdesk om hulp ivm huurwagen en kamer, zeer vriendelijk en meteen geholpen :)

Duidelijk om de vakantie te boeken

Ik vind het een min puntje als er een hotel niet meer in de aanbieding staat.Zou het voor ons gemakkelijker zijn het te laten weten.We zijn naar het reisbureau moeten gaan om het te weten te komen.We zijn daar goed ontvangen in Blankenberge. We zijn met tui reeds 10 maal naar villa del mar geweest en nu valt het weg. Men.Jacobs

geweldig

super gemakkelijk

Alles verliep zeer vlot

Aangenaam; je kan alle info vinden en je biekt op je eigen tempo

Alles prima gegaan bij het boeken

facile pour faire une réservation en ligne ou dans une agence

J'ai fait beaucoup de voyages avec Tui mais depuis 3 ans je vérifie aussi les prix chez Sunweb pour le même hôtel, même date et il arrive souvent que les prix chez Sunweb sont moins chers avec un vol avec Brussel Airlines, donc pour les mêmes vacances, je choisi le moins cher (parfois 100 à 200 E) !!

Toffe kennismaling

Veel informatie gekregen en goede info gekregen over reizen.

Boeken gaat heel vlot

Mooi overzicht over diverse hotels . Boeking ging heel vlotjes zoals in het verleden reeds gedaan.

vlot

vlot geboekt

Super eenvoudig

N!A

Duidelijke info en makkelijk boeken

Goef

Très bon site

Un site bien fait et il y a du choix et même possibilité de changer l'heure de son vol. Le seul problème est le tri sur le prix. Pas possible sans avoir choisi une destination (pas simple quand le budget est limité) Il est complet, rien à dire de ce côté... Juste hâte de partir maintenant :-)

Stress pour rien

Dans l’ensemble aucun souci pour faire la réservation mais soit disant l’offre expirait à minuit donc on n’a pas choisi sereinement notre voyage et sommes étonnés que le prix est toujours le même. Maintenant d’autres offres plus avantageuses sont proposées. Grrrrr

Zeer vlotte boekingen van de zomervakantie

Prijs/kwaliteit = TOP

Site claire

J ai réservé sur votre site mais un but au moment de la réservation. Messages échanges avec tui via messenger. Réponse super rapide et très claire. En suivant les consignes mentionnées tout s est déroulé parfaitement.

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende