Duidelijk en overzichtelijk

Duidelijk en overzichtelijk

Facile et clair

Utilisation facile et clair. Dommage que l‘app revient souvent vers le néerlandais

Op reis in enkele klikken

Zoekfuncties selecteren, bestemming, heen en terug datum en kiezen. Het perfecte voor jou selecteren en boeken. Snel, simpel en eenvoudig

Vroeger was het beter!

Mijn favoriete bestemmingen kan ik tegenwoordig bijna niet meer boeken bij TUI. La Palma is verdwenen. De streek rond Mojacar is in de winter niet meer mogelijk. Idem voor Mallorca. Naar Costa Blanca kan bijna enkel met zeer vroege vluchten. Wat is er aan de hand met TUI???

incompréhension

pour moi je n ai fait aucune réservation, juste voulu voir le le prix définitif du voyage,jamais eu de probléme auparavant ,surprenant!!

• Nous recommanderiez-vous? Non

Graag meer filters

Wij vertrekken vanuit één bepaalde luchthaven en het zou interessant zijn om dit aan te kunnen duiden door middel van een filter. Alsook een filter bv. van het aantal sterren van het hotel of de scores van de klanten zou een meerwaarde kunnen zijn. Ik geloof dat dit enkel van toepassing is voor last minute en promoties ?

Finalisation compliquée

Je suis passée par le site car il ne restait qu’une chambre dispo et pas le temps de passer à l’agence. Je préfère réserver en agence

Très bon service

Réservation de notre voyage pour janvier 2025. Facile et rapide

Uitstekende website

Vlot en vlug onze gewenste vakantie gevonden.

Perfecte uitleg en boeking

Mijn TUI reizen zijn top !

Steeds zeer verzorgde reizen in tophotels aan een democratische prijs. Goede vluchten met TUI.Fly !

dit is geen enquete

Link zegt enquete dit is enkel mogelijkheid om revieuw te schrijven --> over wat ?

Vlot en simpel

Na prospectie, het gekozen verblijf heel gemakkelijk geboekt. Heel duidelijk.

Je n'ai pas reçu le prix total de ma réservation,ce qui m'aurait plus !!!

J'aurais aimé avoir le prix global de ma réservation et en avoir une trace sur mon application.

Bien

Bien

Gaat zoals het hoort.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Très satisfait du site de réservation.

Plusieurs séjours avec Tui et toujours content de mes vacances. A recommander. Cordialement.

toujours un aspect qui cloche lors réservation...

cette fois, quand on clique sur le code réduction, il disparait et il est indiqué qu'il est enregistré, ce qui n'est pas le cas... mais alors on n'a plus le code pour l'introduire plus loin dans la réservation, et on croit qu'il a été appliqué. Il faut téléphoner pour correction, long chipotage des touches pour entendre que le service est fermé, puis tomber sur une interlocutrice incompétente( affirmant que les réductions actuelles débutaient pour les réservations à partir du 7/10 et non pas du 3/10, donc n'étant pas valable pour réservation faite le 6 et conseillant de passer désormais en agence pour éviter soucis...Il a fallu retéléphoner, avoir un autre interlocuteur qui a corrigé de façon polie et compétente =PARCOURS DU COMBATTANT. Néanmoins, je continue globalement à apprécier TUI

Eenvoudig, snel en overzichtelijk

Eenvoudige boeking. Het was gemakkelijk om het door ons gekozen hotel te vinden. Via de bankapp en GSM betalen lukte echter niet. Dat moest via PC.

Parfait

Excellent service et rapide

De prijs is niet wat hij diende te zijn.

Bij mijn boeking staat een prijs. Als ex-werknemer van TUI heb ik nog een kortingscode. Deze werd niet afgetrokken. Ik heb het juiste bedrag betaald zoals deze op de site stond (heb rechtstreeks via de betaalopdracht van de website betaald, dus bedrag is absoluut correct), doch dien ik het verschil alsnog te betalen. En dus zonder korting. Sorry, maar dit is niet OK... Graag opvolging en rechtzetting aub. Dries Jacobus

Excellente expérience

Très bon choix d'hôtels Tres bonne description des hôtels et des services disponibles Photos et vidéo disponibles pour découvrir l'hôtel Facilité de réserver on line Je suis très contente de TUI, à conseiller sans hésitation

ZEER SLECHT

PO nummer: 070708724 Beste, Er moet ons wel één en ander van het hart. - Bij de betaling van onze reis kregen we niet de mogelijkheid om onze Smilecheques in te geven, we moesten direct de hoofdsom betalen; Dit is al de zoveelste keer, nu is de maat vol. Daarenboven moeten we, telkens we recht hebben op een Smilecheque, TUI aanschrijven om deze te bekomen, dit zou automatisch moeten gaan. Wij wensen dat onze 3 Smilecheques (152434, 152902 & 153149) in rekening gebracht worden. U kunt dit crediteren op onze rekening BE88 9793 7932 2141. Mvg, Kris & Marleen Siebens-Poliny

ok

prima en veel keuze mogelijkheden

Goede

Gistelsesteenweg 1