Ruime keuze, super gemakkelijk te boeken.

Mijn ervaring was heel fijn, duidelijke informatie en gemakkelijk om te boeken.

Goede ervaring

Had online boeking gemaakt, maar kregen het niet voor mekaar om voorschot on line te betalen, zijn niet echt mee met computer, zijn dan naar Tui kantoor gereden en daar voorschot betaald

Overzichtelijk en gemakkelijk

Mis wel de keuze om meer dan 1 kamer te boeken

RESERVATION VOYAGE CAP VERT

dès la connexion , le choix est clair, les propositions de voyage chiffrées et les disponibilités bien référencées. le suivi de la commande est parfait et on se sent en confiance. pour l instant tout va bien , on verra au départ et pendant le séjour.

Ok

Réservation effectuée sans problème sur votre site internet. Très simple d'utilisation.

Het boeken ging in elk geval vlot

Het boeken ging vlot, minder is mijn ervaring met de app want blijkbaar kan mijn type reis er niet in geregistreerd worden, maar het waarom ervan wordt niet uitgelegd.

Parfait

Bonne agence de voyage application TUI bien faite bravo

niet goed

zeer omslachtig moet telkens als je iets aanpast zien want alles wijzigt dan terug naar oorspronkelijke, met gevolg dat ik een foute kamer had geboekt, heb dit gelukkig kunnen aanpassen via telefonisch overleg waar ik dan spijtig genoeg 40minuten in de wachtrij heb gestaan eer ze mij verder hielpen, nadien dan nogmaals wachten voor ze het geregeld kregen om de kamer dan te wisselen. met andere woorden meer dan een uur aan de telefoon gehangen

Easy peasy

Ondanks dat je overal terug leest dat je online gemakkelijk kunt annuleren, moet ik toch steeds telefonisch contact opnemen met Tui. Maar ze helpen altijd, laagdrempelig, zonder problemen, zeer klantvriendelijk!

Facilité de réservation

Pour être passé plusieurs fois par vos services, j’ai toujours été très satisfait.

snel en simpel

De gekozen vakantie zag er als gegoten uit voor ons (ben minder-valide). Het hotel bezoeken we voor de tweede keer, ditmaal aan volpension in het hotel zelf. Enkele eenvoudige vragen invullen en klaar. Vakantie in Stadtkyll ligt vast. Dank u wel Tui en nu maar aftellen.

Voor corona was alles iets gemakkelijker......

Het is een relatief gemakkelijke site om op te boeken, maar er zijn een paar valkuilen waardoor je plotseling op verkeerde datum of aantal nachten kan terecht komen..........

Duidelijke info

Duidelijk en makkelijk te boeken Er zat een foute info in de bevestigings mail Naar service dienst gebeld en dit werd onmiddellijk opgelost (geen lange wachttijd)

Dank u tui

Gemakkelijk om te boeken. Heel uitgebreid aanbod

Overzichtelijk

Goede uitleg

Module de recherche rapide et facile d utilisation

Très long.

Pas toujours facile de trouver un bon choix vu le nombre de possibilités.

Simple et efficace

Informations précises, mails qui suivent interessants.

Moeilijk

Ik vond het niet zo simpel heb nu een voorschot betaald maar weet nu niet hoe ik de rest moet betalen

Zeer slechte website en online service is ronduit slecht

Contact telefoonnr die u in de mail vermeld is niet correct met als gevolg dat je een volgend nr moet bellen. Dan kreeg ik 3x achter mekaar de keuzemenu ,ongeacht ik telkens mijn toepasselijk nr doorgaf . Eens doorverbonden naar nr 2 (vliegvakanties) kwam ik toch op een andere lijn terecht ..intss tellen de min.door ,want deze service is niet gratis..ik voelde mij beroofd. Dan ook op de bestelbon staat voorschot vermeld en ga je naar de online betaling ,staat direct de volledige som . Ook de bevestiging van je aanbetaling lijkt eerder op bedrog ipv op een betrouwbare mail ..

Een van de betere sites

er zijn wel iets te veel criteria waarop men kan selecteren. Men heeft links de kolom met criteria en dan bovenaan ook nog een andere die men instellen. Er is ook een balk waar men een bedrag instellen. Die balk is een beetje dubieus, men kan er niet ieder bedrag instellen, het max bedrag is dat van het criteria en dat is niet duidelijk vermeld en kwam bij mij verwarrend over. Voor de rest is dit een van de betere websites om een reis op te zoeken. Het boeken van de reis verloopt heel eenvoudig.

Site clair mais vraiment bien vérifier avant d'accepter.

Site clair, relativement facile à utiliser. Le seul problème est que pendant les recherches, les dates changent ou encore le All-in ou encore le type de chambre (ce qui a fini par m'arriver lors de ma commande). Donc bien bien bien vérifier tous les paramètres (et je pensais l'avoir fait). Pour modifier le type de chambre, l'agence de Charleroi m'a dit que c'était impossible sans frais de dossiers assez lourds....téléphoné ensuite au call-center général et m'ont fait la modification sans frais de dossier et très rapidement (et apparemment Charleroi aurait pu le faire). Je crois que la fois prochaine, j'irai directement en agence pour éviter toute mauvaise surprise. Heureusement que qqs jours après ma commande, j'ai relu le tout et me suis aperçu du mauvais choix. Je ne renie pas que c'est en partie de ma faute également mais je pense que le site devrait être revu sur ce point. Donc 7/10 car heureusement le call-center est très pro pour avoir arranger les choses.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Facile et très simple pour réserver

Site web clair, prix nettes indiqués, clarté dans la description des biens proposés... continuez comme ça

Super gemakkelijk om te boeken

Een mooi overzicht om een reis te boeken

Gemakkelijk in gebruik, maar niet volledig

De app is zeker gemakkelijk in gebruik. Enige minpuntje : ik kon mijn betalingsgegevens niet terugvinden via de app op smartphone (dit kon wel via mytui via de PC). Voor de rest - prima app

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende