Alles vlot verlopen

Voldoende info

goeie vriendelike medewerkers

best oké

mijn reis naar malaga: die komt niet te voorschijn op de app

ik heb online een reis geboekt naar malaga (via tui website) de voorgestelde vluchten zijn in dit geval niet van Tui zelf, maar ook wel gelijktijdig geboekt via jullie site ik krijg de reis niet te zien in de app ik kreeg zelfs een mail van tui om die te visualiseren in de app, maar bij het bijvoegen krijg ik telkens een foutmelding

Heb de kortingscode niet aangeduid, deze was niet duidelijk aangegeven

Verder verliep het blot

Parfaite

Pas de soucis

Alles vlug afgehandeld

Ik had een boeking gedaan voor 2 personen en de dag erop was onze vriendin ook bereid om mee te gaan en na enkel een telefoontje was alles in een mum van tijd geregeld, chapeau.

Facile d’utilisation

La réservation a été très simple, les informations sont complètes , les méthodes de paiements sécuritaires et simple d’utilisation. Je suis confiante pour mes vacances.

Heel makkelijk online te boeken

!

Vlot reis gevonden - spijtige wijziging vluchturen

We hebben vrij vlot een vakantie kunnen vinden die 'naar wens was'. Omdat we maar korte periode samen vakantie hebben waren de vluchturen belangrijk. Het is dan ook jammer dat begin februari de late avond retourvlucht (21u30) die we geboekt hadden plots werd gewijzigd naar een ochtendvlucht (11u00) wat meteen inhoud dat je, doordat je vroeger op luchthaven moet zijn, meteen de laatste dag vakantie 'verwend' wordt met extra vroeg je bed uit. We verliezen dus als het ware een laatste rustige dag van onze vakantie. Dat vinden we nu wel best jammer....

Ging vlot

Geen problemen, alles ging vlot

Makkelijk te boeken , soms traag bij overgang naar volgende pagina

Makkelijk te boeken,

gemakkelijk

alleen krijg je veel te veel emails een beetje overdreven! ik ben al lang klant bij jullie en heb de app maar toch blijven jullie dit meermaals vragen alsook boek fly delux ook heb je dit geboekt! reserveer je stoel ook al is dat al gebeurd

Très bien pour toi. Catastrophe pour la réservation parking

Réservation rapide et facile. Par contre gros souci par rapport à notre réservation de parking. Paiement effectué et débité de mon compte mais problème d'enregistrement. Et impossible d'obtenir des documents après plusieurs contacts avec le parking.

Excellente agence et bon choix d'hôtels

Hôtel H10 Estepona conseillé et parfait

positif, recherche vacances moins aisée qu'avec un catalogue papier

pour les "anciens", un catalogue papier facilite recherches et comparaisons

Ginger vrij vlot

Was eerste keer, toch liever via kantoor in het vervolg

Information très claire

Très bonne explication peut-être mieux qu’é agence

Snel en correct

Juiste prijs

niet altijd duidelijk

niet altijd duidelijk

Vriendelijk, correct, goede communicatie en betaalbaar

Tout c es bien passé

c 'était la première fois ne connaissais rien j 'ai demandé à ma petite sœur finalement c'était pas trop dur voyage pour nos 24 Ans de mariage une surprise pour mon mari :)

Vrij gemakkelijk boeken

Als je al min of meer weer waar je naar toe wil en welk soort hotel je wil, kan je relatief snel vinden wat je wenst. Verder opties kiezen en dan het boekingsproces volgen.

Site bien détaillé

Site extra détaillé rapide et très clair

Facile d'utilisation

Cela fait plusieurs années que je réserve via votre site et tout s'est toujours bien passé.

Rapide et efficace

Réservation facile et claire.

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende