Goede

Zoekwerk

Soms wat onduidelijk

problemen met betaling

geen mogelijkheid om te betalen met QR code of its me of een overschrijving , alleen maar met een OUbollig kaartlezertje. Ik heb er 5 thuis, maar wegens nooit meer gebruikt zijn die allemaal "low battery" gelukkig kreeg ik er binnen de 2 uur tijd om te betalen nog één aan de praat met een stevige lamp erop!

Bonne expérience

Rapidité pour voir les offres sélectionnées selon ses critères

altijd snelle info

alle boekingen met veel info erbij en al de reizen zijn fantastisch verlopen.

Zeer klantvriendelijk en fijn geholpen!

Ik ben door een vriendelijke medewerker zeer klantgericht en kundig geholpen en hij heeft ook de boeking meteen gedaan. Zo begint meteen het vakantiegevoel!

Geweldig vlot

Het boeken ging geweldig vlot.

Réservation en ligne simple et rapide

Réservation en ligne simple et rapide

Reizen zonder zorgen

Medewerkers van Tui helpen je vlot bv bij het ontbreken van de valies na de landing op Tenerife, volgende dag stond ze op de kamer, door de extra wachttijd hadden we de hotelbus gemist, er werd gratis een taxi voorgereden...

Zeer gemakkelijk en snel te boeken.

We boeken al vele jaren bij TUI, zeer betrouwbaar en altijd goede service.

Ok

Vlot verlopen en gemakkelijk en betrouwbaar top

Prima organisatie

Wij hebben geboekt via computer, dit viel best mee.

Goede zoekfunctie en heel duidelijk

Alles snel gevonden

Het boeken ging prima

Het boeken ging prima maar achteraf info terug vinden was niet altijd even simpel ook al sla je alle gegevens op. Je moet ze telkens opnieuw invoeren. Dus zeker geen mails verwijderen. Via de app werd ik er ook telkens opnieuw af gegooid en moest de gegevens telkens opnieuw in geven.

L agence doit améliorer son personnel

L accueil de Tui à Hornu n'est pas au top celle avec ses long cheveux pas souriante, plutôt avec moi je lui avait demandé de vérifier si ma réservation était bien enregistrée elle m à répondu si vous avez réservé vous devriez le savoir et quand jai du attendre pour un autre renseignement jai bien vu qu avec une autre dame complètement souriante très explicite sur d autre destination et moi elle m à envoyé boulé bref l'agence y peut rien mais peut être recadrer certaines sur leurs comportements et de ne pas faire de discrimination !!

Super gemakkelijk om te boeken.

Alles wordt op een verstaanbare manier uitgelegd, na de boeking zijn er regelmatig updates met de nodige info

Simple et rapide

Presque parfaite

Hele behulpzame medewerkers

Bij Onze 1e boeking hadden we geboekt zonder vliegtickets alles werd heel vlot geregeld voor de all inn

in een oogwenk geboekt

duidelijk, makkelijk, om te reserveren en te betalen

prix final après confirmation plus élevé

Il y a une différence de prix de 260€ entre le montant final de ma réservation et le montant indiqué à l'étape précédente "vous n'êtes plus qu'à 1 clic" alors que je n'ai souscrit à aucun supplément (fuel, assurance ou toute autre option). Le week-end suivant, je passe dans une agence, on me dit que, s'agissant d'une réservation par internet, l'agence ne peut pas accéder à mon dossier de réservation... Je contacte Tui via le Chat Facebook qui me renvoie vers le n° d'appel du service Clientèle qui me répond que ...j'aurais dû réagir dans les 7 jours de ma réservation. Kafkaïen.

• Nous recommanderiez-vous? Non

J'ai fait un très bon voyage au top

Très bonne accueil je conseille vivement

Snel en vlot geregeld als last minute

We hadden de bedoeling om nog een last minute te boeken. Er was niet veel meer te kiezen maar vonden toch nog een leuke bestemming. Dat hebben we geboekt via de website en ging goed. We kregen alle informatie en documenten via email. Er wordt verwezen naar een TUI app maar deze was niet werkende voor een citytrip. Dat is vreemd en vervelend. Het was wat zoeken via de site om dan de info te vinden.

Accessible

A la moindre question , réponse assez rapide.

Oeps ik kon niet meer terug... te laat

Alles ging heel vlot, dacht ik... De perfecte vakantie aan het boeken... Maar bij het afronden van de boeking bleken er enkele dingen in te staan die ik niet gekozen had. Kamertype was plots terug type 20 geworden maar had Type 21 aangeduid. Maar ik kon helaas geen aanpassingen meer doen? Ook kon ik plots mijn voorschot niet dadelijk meer betalen zodat ik dit na wat zoeken naderhand heb kunnen doen...

La mise en palce de l'application tui : mon claire

Avant je trouvais plus simple de réserver par l'intermédiaire des mails exclusivement, mais auj avec l'application, parfois je ne sais plus si c'est sur l'appli ou les mails...cela prête à confusion;;;il faut chaque fois via le mail aller sur l'application si vous nous communiquez quelque chose...

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende