Filters zijn onbetrouwbaar. Slechte website

Na filteren krijg je resultaten te zien die niet voelbaar zijn met opgegeven criteria (bv 1 persoon) Wanneer je heel flexibel bent qua data kan je dit ook niet aangeven. Wanneer een hotel volzet is op een bepaalde datum krijg je niet te zien wanneer en hoe lang je wel kan blijven. Je moet dit elke keer zelf aanpassen en dan nog is dit niet correct. Onmogelijke site!

Application TUI ne fonctionne pas

J'ai essayé à 2 reprises d'installer l'application TUI sur mon mobile. Elle ne fonctionne pas.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Het probleem is niet opgelost

Zie Messenger berichten

Alles verliep vlot

Alles verliep snel en vlot.

Perfect op digitale wijze kunnen kiezen en boeken.

Perfecte site die een goede keuze laat.

vlot geregeld

Klantvriendelijk maar de website kan eenvoudiger

Na veel zoeken om mijn voorschot te betalen heb ik het niet gevonden. Uiteindelijk naar de shop moeten gaan. De dag ervoor werd er mij van TUI gebeld om me te vragen of het normaal was over een dubbele boeking. Gelukkig dat ze mij gebeld hebben! Maar wanneer ik erover in de shop sprak was de dubbele boeking niet geannuleerd!

Très bonne agence de voyage mais un tsunami de mails après reservation

Cela fait longtemps que nous faisons appel à TUI pour nos réservations, le plus souvent avec satisfaction. L’offre est vaste, les prix corrects, le personnel professionnel et serviable. Juste que pour ma dernière réservation, l’offre ne permettait pas de supprimer la demi-pension alors que la qualité des repas dans notre gamme d’hôtels ne cesse de se détériorer.

Simpel

Boeken bij TUI is altijd gemakkelijk

héél gemakkelijk en overzichtelijk

héél tevreden

Kan stukken beter

Bij het zoeken is bewaren van je vakanties moeilijk en niet overzichtelijk. Ook de filters zouden beter kunnen. Kan het kort omschrijven want vindt het raar dat bij onze Vorige boeking bij tui.nl het wel veel beter werkt. Hebben zelf even getwijfeld om daar weer te gaan boeken. Hopelijk wel de zelfde goede service en fijne vakantie als destijds

Steeds mooie hotels in aanbieding !

Steeds mooie hotels in aanbieding

Bijzonder trage website, niet fijn om te zoeken.

Bij het boeken zelf 5 maal moeten herbeginnen.

In ons hoofd al vertrokken!

We herhalen een vorige vakantie omdat deze zo perfect was!

très simple

Pas de problème avec les autre réservations

Trage website en frustrerende promo’s na boeking

De TUI website werkte zeer traag. Toen ik het hotel dat ik wilde reserveren, boekte, bleken er plots geen kamers meer beschikbaar te zijn. Toch bleef het hotel verschijnen bij de zoekresultaten (met prijs voor de gekozen datum). Vreemd… Toen ik uiteindelijk een ander hotel boekte, kreeg ik meteen erna een promo voor 5% als ik nu boekte… Een dag na het boeken van het hotel (wat dus eigenlijk onze tweede keuze was), kreeg ik een melding dat er toch nog een plekje was in het hotel (onze eerste keuze). We mailden Tui met de vraag om alsnog te switchen. Ondertussen was de kamer alweer weg. We kijken uit naar onze vakantie, maar hebben bij het boeken toch een frustrerend gevoel overgehouden.

Het is zeer jammer dat een citytrip niet toe te voegen is in de app.

Frustrerend.. Ik heb al jaar en dag de app maar kan deze niet gebruiken voor mijn laatste reservering.

Mooi overzicht van alle mogelijkheden

Boeken van de reis ging vlotjes Het betalen van het voorschot was even zoeken

Tui toujours

Reservation super facile

Uit gewoonte omdat ik website ken

Heb zoals elk jaar opnieuw gekozen om te reizen metTui.Uit gewoonte en omdat vrienden voor dezelfde periode bij jullie hebben geboekt.Bij sunweb was dezelfde reis eigenlijk goedkoper.Ik moet eerlijk bekennen dat ik sterk overweeg om onze 2de reis wel via andere maatschappij te boeken.Kwestie om te ervaren en prijs speelt natuurlijk ook een rol.

Het boeken ging heel vlot. Nergens problemen ondervonden.

duidelijk , makkelijk en overzichtelijk

Een mooie ,duidelijke lay-out , vertrouwd en snel geboekt .

Duidelijk en snel

Het hotel opgezocht was ook nog een promotie, datums ingevuld en op nog geen 10 minuten was alles geboekt !

Gewoon goede keuze maken

Juiste keuze gemaakt en daarna alles rustig invullen en nakijken. De rest doen jullie wel!

ontgoogeld

Hallo, Online geboekt , nog geen week later zelfde reis 190 € goedkoper . Mail gestuurd , wat denk je , het is heeeeeeeeeel stil . Vind dat niet kunnen .

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende