Reservering niet 100% gegarandeerd bij onverwachte netwerkproblemen

Het boeken van de reis ging perfect tot de betaling. Bij het doorsturen naar de betaal app ging het mis. Ik betaalde via overschrijving maar dit was niet ok want dan is je reis nog niet bevestigd. Ik heb toen contact opgenomen met Tui en een medewerkster heeft ons dan verder geholpen zodat onze reis toch nog gereserveerd was. Spijtige is wel dat ik 2 x betaald heb en nu zit te wachten op de terugbetaling van de dubbele betaling voor één en dezelfde boeking. Ik duim en ben eigenlijk wel overtuigd dat dit snel in orde komt. De persoon die me geholpen heeft, heb k nog gemaild voor de terugstorting, 1 week later nog altijd geen antwoord gehad. Vandaar mijn score.

Zeer vlot, duidelijk

Altijd boeken we via Tuin, vlotte duidelijke website.

Als goed

Alles ging vlot

Alles was goed volgbaar en makkelijk in te vullen

Vlotte boeking!

Al moet je wel wat ervaring hebben om de mooiere keuzes te maken ;-) Bijvoorbeeld het aanpassen van de vluchtkeuze, waardoor je een dag kan winnen.

Na 3 keer proberen is het gelukt

Omdat de betaling vanaf mijn mobile Phone niet werkte heb ik 3 keer de gegevens moeten inbrengen en dus 3 reserveringen moeten maken. Het is uiteindelijk wel gelukt via de computer. Andere webdiensten onthouden wat je al intypte.

Gemakkelijk, overzichtelijk en duidelijk.

Gemakkelijk te gebruiken. Een goed overzicht , een goede beschrijving van het hotel Een duidelijk overzicht van wat te doen/te zien in de omgeving

Zeer gebruiksvriendelijk app/website

Duidelijke info en snelle prijsberekening.

goed tot nu .

aanbiedingen zijn correct zoals beschreven . vloot is prima .

Overzichtelijke site, duidelijke info, vlotte boeking, super!

Top ervaring

Na alles ingevuld te hebben en doorgestuurd zag ik enkele fouten die ik had ingegeven, ik belde naar de klantendienst en alles werd direct aangepast zonder probleem.

Boeken hotel en vlucht prima

Boeken hotel en vlucht prima Boeken extra excursie was verwarrend i.v.m. beschikbaarheid gids

Manque de convivialité du site

Les recherches sur le site ne sont pas aisées. Le site n'est pas du tout convivial. Lorsque vous quittez la page pour ensuite y revenir, les critères de recherche ont été supprimés et il faut à nouveau reencoder totalement nos préférences.

Boeken nooit zo makkelijk geweest

Gemakkelijk om van het ene item naar het andere te switchen met behoud van reeds gekozen voorkeuren. Vergelijken van vertrekdata, kamers en maaltijden heel eenvoudig en duidelijk op deze manier. Enige minpuntje : van maaltijden aan boord van vliegtuig weet men pas helemaal op het einde dat die afzonderlijk dienen gereserveerd te worden.

Facile

Rapide, facile et concurrentiel.

Renvoyé vers nouveau site pas top. Bien vite qu'il soit plus opérationnel

Bon en général mais il vous manque un critère de choix très important : hôtel qui acceptent où pas de bloquer les transats dès 6 où 7h du matin et ne les libèrent pas si jamais occupés ! Faut vérifier les avis hôtel par hôtel et cette information de clients mécontents se trouve plus via le nombre plus important d'avis via TRIPADVISOR. Après avoir vécu et vu beaucoup de disputes et même des agressions de clients, nous ne comprenons pas car tous les clients paient le même prix et mettre son réveil en vacance ce n'est pas du repos. Comme nous n'avons jamais voulu faire cela aux autres, nous sommes souvent pénalisés.

zeer goed

Het boeken is vlot gegaan

trouwe klant

als vaste inwoner van een kustgemeente, enerzijds, en een zoon verblijvend op mallorca, anderzijds, is de luchthaven van oostende voor mij een grote troef.

Beaux choix d'hôtels. Réservation facile .

Descriptions complètes de l'offre. Tout est détaillé. Aide toujours proposée si nécessaire.

mijn reis was vlug en correct geboekt

Ging heel vlug en snel met boeken.

Facilité de réservation

Simplicité et facilité de réservation

perfect

de vroegboekingen zijn zeer aantrekkelijk

Bruikbaar maar kan beter

Kan uitgebreider, contacten met reisleiding zijn niet altijd mogelijk of onvolledig.

Bon

Facile

Ingewikkeld

Ik vind het raar dat bij het vragen naar een bepaald hotel er eerst een helemaal andere bestemming op komt. Nadien OK. Verlaat men de site en dan opnieuw. Weer hetzelfde probleem.

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende