Réservation assez facile à réaliser même pour quelqu'un d'allergique à internet comme moi!

Il y a deux ans, je vous avais fait, déjà, confiance pour mes vacances en Sicile. Je ne l'ai pas regretté. L'hôtel était parfait, l'endroit magnifique et l'hôtesse sur place très sympa.

zeer traag en logge site

Op meerdere pc en met nog een koppel gereserveerd via de site, traag en zeker niet gebruiksvriendelijk.We hebben nochtans ervaring met online reserveren .

Arnaque

Reçu une confirmation de réservation pour un séjours en corse alors que je n aïs rien réservé la preuve bon sur une adresse que je n aïs plus depuis 8 ans encore une chance que je suis tombé sur Tom à l agence belle île pour annuler

• Nous recommanderiez-vous? Non

parfait

tres bien super pratique

vlotte boeking via de site

Onze reis boeken ging bijzonder vlot

Vlotte boeking

Duidelijke website TUI.BE, vlotte en oprobleemloze boeking

Très bien je recommanderais à vous tous

Très sérieux j’ai voyagé beaucoup avec eux je recommencerai très prochainement

Boeken gaat soms te snel

Website blijft soms vasthangen, laadt erg moeilijk. Ik heb ook het gevoel dat ik niet alle resultaten te zien kreeg. Ook ging het boeken soms te snel: als ik verder wilde klikken om te weten wat het was, had ik per ongeluk al geboekt. Het annuleren liep telefonisch wel goed, maar ik kan me indenken dat dit soms te moeilijk is. Misschien een tweestapsverificatie als extra hulpmiddel?

Trés bien

Rien à dire, j'ai pu faire l'enregistrement et l'achat de notre voyage. Maintenant, il aurait été aussi judicieux d'avoir une suite pour l'enregistrement des documents nécessaire à l'entrée au Cap-Vert comme le EASE pour la taxe portuaire. Je suppose que cela est pris en charge par les agences de voyage. J'ai utilisé le lien suivant et j'espère que ne pas être sur un non-officiel : https://www.ease.gov.cv/

Super et facile

Ik heb er zin in!!!

Net geboekt via TUI.be online. Alles zo klaar als een klontje. Meteen bevestiging met een mail om de App te downloaden. Dat ook meteen gedaan. En dan zie je de teller die de seconden aftelt, wanneer we op vakantie vertrekken... ZALIG... Ik heb er zin in!!!

Niet werkende kortingscode

Het boeken zelf verliep redelijk vlot. Enkel de kortingscode wou niet aanvaarden. Summer Launch ESS24 Heel vreemd ik loop hier dus 150 euro mis. Dit is niet eigenlijk niet ok en daardoor ga ik de volgende keer terug naar het kantoor...

Mooi aanbod

Betrouwbare reisorganisator met mooi aanbod. Jammer van de soms trage website

Heel goed!

Ik werd ontzettend goed geholpen door de klantendienst nadat ik nog een wijziging moest aanbrengen aan mijn reeds geboekte reis. Bedankt!

Je préfère passer par une agence.

Suite à une erreur de ma part, je suis passé par une agence pour la corriger.

Excellente organisation

Tout est parfait

Snel geregeld

Vakantie snel geregeld. Duidelijke prijssetting. Goede info. Snelle bevestiging

voyage tui

premiere fois en direct avec vous . depuis 15ans nous partons avec tui 2 a3 fois l annee mais c etait toujours avec des agences. eu 1 probleme de reservation avec le retour .tui nous a loge 2jours suplementaire gratuitement .

Heel goed! Enkel hebben we achteraf ontdekt dat we niet geboekt hebben voor de Algarve, maar voor Spanje. Wij hebben pas achteraf de extra info bekeken. Maar we kijken uit naar de vakantie en het mooie hotel!

schande

ik volgde dagelijks de prijsevolutie op van mijn reis , wanneer ik wilde boeken ging de prijs van het basisscherm naar het boekingsscherm plots met 500€ omhoog , heb dan een andere laptop genomen en dan kreeg ik weer de lagere prijs te zien en kon die ook boeken

vrij duidelijke website

de extra's bij de boeking waren alhoewel aangeduid niet vermeld op de ontvangen bestelbon namelijk assistentie en fly de luxe. Hiervoor moest ik nadien terug telefonisch contact nemen waarop men mij wel in kennis stelt dat het genoteerd is maar waar ik toch graag een nieuwe bestelbon zou willen ontvangen met beide vermeldingen

Groot aanbod, duidelijke website en snelle afhandeling van de boeking.

Een reis boeken met de app van TUI is eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Alles wordt nadien perfect opgevolgd en afgehandeld.

No problemo !

Voila des années que nous faisons confiance à TUI pour nos vacances, aucune mauvaise surprise à ce jour!

Recherches très faciles si l'on définit correctement le cadre de celles-ci

Le classement des possibilités de réservation par lieux bien définis facilite la recherche et évite des errements dans le choix à effectuer

Alles verliep vlot en zonder problemen

Gewoon perfect

Gistelsesteenweg 1