Eerste maal dat wij rechtstreeks vlucht boeken via webside. Ging zeer vlot. In t vervolg opnieuw zo doen.

Great price and easy user friendly website

I have been using TUI for twenty years and it always has been a good experience.

Gerust

Je moet wel voor je stoel alert zijn

grande facilite pour tout

reservation en ligne: facile qualite du vol: respect a 90% du timing, sieges et espace jambes a ameliorer, repas a bord originaux et bons en general

Attendu longtemps ( 4 jours ) afin d ' obtenir une confirmation de vols .

Cependant depuis 10 ans que j ' emprunte Tuy , je n ' ai jamais eu aucun problème similaire . Tout top. Vol , accueil , fly de luxe ( impec ).

Fling avec une Arlines dine de nom

Merci pour votre professionnalisme...

Vlot

Makkelijk te boeken en transparant

overzichtelijke website zorgt voor een vlotte boeking

Vluchten naar Tenerife zijn veeeel te hoog. Langeafstandsvluchten/indirecte vluchten zijn vaak goedkoper. Toch heb ik ditmaal met Tuifly mijn vluchten geboekt voor de volgende Tenerife reis. Ten eerste omdat we graag eens wilden vertrekken vanuit Antwerpen (lekker dichtbij en kleinschalig) en ten tweede omdat ik kon genieten van 20 % korting (black friday). Toch blijven de vluchten naar Tenerife te duur. De prijs van een busticket/treinticket ... is toch ook niet afhankelijk van de vraag/de periode. Het is erg frustrerend dat je maanden vooraf boekt aan 350 euro (enkele reis/voor 1 persoon) en meer en dat er iemand naast jou komt te zitten die slechts 79.99 betaald heeft. Goede klanten kun je korting geven of een abonnement.

Duidelijk, vlot en veilig

Makkelijk navigeren op de website , vlotte aanpassingen en keuzes in opties (stoelen, bagage, …), en veilige betaling met directe bevestiging.

Super facile avec l application

zo eenvoudig om te boeken

op 10 minuten was mijn boeking gemaakt. Super eenvoudig!

gemakkelijk

gemakkelijk boeken en dicht bij huis de luchthaven

boeken is gemakkelijk, online inchecken is nutteloos

het boeken verloopt simpel, maar het online inchecken 24 uur voor vertrek is nutteloos, je moet in lange rij uw beurt afwachten om bagage te kunnen afleveren en uw vliegtickets te bemachtigen. Het aanschuiven duurde lang omdat er werd ingecheckt voor 3 verschillende bestemmingen. Zou veel beter moeten kunnen.

Meestal goede ervaring en redelijk betrouwbaar

Vluchten verlopen grotendeels correct Een verbetering zou zijn voor mensen met een handicap een grotere keuze mogelijk IVM opsomming bv mensen met weinig energie door bestraling en chemotherapie komen niet voor, na maanden kunnen de personen hier last van hebben

Proficiat

Heel gemakkelijk om een ticket te boeken

Heb juist 1 punt van kritiek… een hond bet bijna evenveel als een passagier en vind dat een hond dan wel op een stoel mag zitten of zeker dan op de schoot en hoort naar mijn mening niet thuis op de grond. Het baasje kan met moeite de benen plaatsen en een hond onder de stoel schuiven is zeker not done want dit is Dierenmishandeling want een hond moet zich altijd kunnen rechtstellen. Laat het baasje kiezen of ze eennstoel wilt nemen voor het hondje want slecht soms slechts 10 euro

Toujours une belle expérience

J'ai travaillé pour Billo ,implicite pour Tui.

erg ingewikkeld

geen vloeiende connecties tussen reserveringen, boekingen. reservayoirnummers die niet altijd evenveel cijfers tellen..... Vereenvoudigen is een kunst... zal ook meer potentiële klanten aanspreken Aanbevelen.... Tui wel.... hun ict niet

Vlot te gebruiken, duidelijk

Goede vlucht.

Eten was ok in luxery flight alleen źe mogen meer langs komen voor drinken.

Duidelijke website

Boeken via tui fly is eenvoudig en duidelijk te volgen . Indien bepaalde gegevens ontbreken wordt dit onmiddellijk aangegeven. Via het reserveringsnummer kan je steeds alle gegevens raadplegen. Heel toegankelijk ! Heb ook reeds meerdere malen gebeld naar deze service en de medewerkers zijn altijd even vriendelijk.

ontgoocheld-- is dit een manier van werken ?

Geboekt voor tenerife en betaald en bevestigd Volgende dag veranderderen de uren van vliegtuig januari 2024 tenerife -oostende januari 2025 oostende -tenerife

Een absolute aanrader: reizen met Tuifly!

Ik ben tot nu toe altijd heel blij en tevreden als ik geboekt heb met Tui! Alles verloopt heel vlot. Van het boeken tot de thuiskomst. Een absolute aanrader om met Tui te reizen.

Probleemloos

Geen problemen bij het boeken.

Ik vlieg altijd met Tui goede ervaring

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende