Tuifly is easy and goed Altijd op tijd ook makkelijk paspoort afgeven en ticket krijgen

Vlot een vlucht boeken

Gebruiksvriendelijke app !

Alles OK gegaan!

Alles OK gegaan.

Zeer gemakkelijk en vertrouwd boeken

Alle lof voor Tui.be omdat ook dit jaar weer onze vakantie snel geboekt is. Een gemakkelijke website en om te kiezen en heel eenvoudig te boeken. Genoeg keuze en een duidelijke uitleg. En nogmaals alle lof voor het buitengewoon goed en correct oplossen van een probleem met een vlucht vorig jaar. Super gedaan.

Alles is steeds in orde.

Nog nooit problemen ondervonden.

Facile de réserver

Très facile de réserver

Snelle gemakkelijke boeking

Heel tevreden van de vlotte boeking

Tui boeken is te omslachtig

ik ben gewoon om mijn vlucht, zetel en incheck na mekaar te doen. Bij Tui moet dat in drie keer. En meest stress, die check in 24u op voorhand. Dus boek ik enkel Tui als het niet anders kan.

top

super service

bon

superbe

ontgoocheld

Ik vind het een beetje 'sneu' om daags na mijn reservatie een mailtje te krijgen van Tui waarin gemeld wordt dat ik voor mijn volgende boekingen recht heb op een korting van 10 %... Waarom dit mailtje niet toesturen daags vòòr de aanvang van de periode waarbinnen deze korting geldig is ? Zo had ik er ook kunnen van genieten...

makkelijk te boeken. vriendelijk personeel. seatingkeuze kan beter en eenvoudiger nl direct bij boeking ipv 30 dagen op voorhand

Verschrikkelijk

Na het boeken nog geen 22 uur later . Na het goed zoeken van ons naar kortingscode, krijgen we doodleuk een mail dat er korting is op de vluchten. Na 20 min on wacht aan de telefoon zegt de dame doodleuk dat het jammer is wij vliegen minstens 2 maal per jaat met Tui fly. Wij hadden toch ergens verwacht dat de korting op voorhand verwittigd was of dat dit nog recht gezet zou worden

Redelijk goed

Goede ervaring

Vlot

Makkelijk en vlot verloop

Bien

Vol parti plutôt et confortable

Mooi relax en te snel voorbij

Goede service, vriendelijke steward(dessen), aangename vlucht

horrible

I made a mistake in the booking and realised it 2 min after booking. I made the mistake to book Antwerp - Alicante - Antwerp in stead of Alicante - Antwerp - Alicante. I immediately tried to modify my flight. Unfortunately I came to the conclusion that it would cost me even more to "modify" my flights than to book 2 new flights. Until this moment I was a very satisfied customer, but this incident made me realise your company is not at all focused on satisfying it's customers. In my point of view this is a big mistake on the longterm. You lost me as a frequent flyer: I will be looking for alternatives. If you would have changed my flights for just a reasonable extra cost, you would have gained me as an even more loyal customer, but I guess that is not what you are looking for. A very disappointed customer that will be looking for "nicer" companies to travel with.

• Would you recommend us? No

mijn eerste registratie is verloren geraakt in jullie systeem.

Mijn eerste registratie van vluchten naar Tenerife is verloren geraakt in jullie systeem. De betaling ging van mijn rekening maar de reservering was nergens terug te vinden. Na veel pogingen via mail, chat e.d. was er dan toch een terugbetaling. Ondertussen heb ik opnieuw geboekt.

Ça va

Vous avez des prix affiché sur date de réservation et quand on clique dessus à la date de réservation c est plus chère ça ne correspond pas et deuxièment les prix augmente du jours au lendemain quand je regarde et troisièment pas de chance pour moi je réserve un billet pour le 13 octobre et le lendemain promo sur réservation pas dz chance

Tjrs contente de mes réservations chez Tui Fly

Que ce soit en agence où en ligne tjrs bien servie et pratique en ligne et facile.et Claire comme explications.

zeer vlot

Inchekken perfect ,vriendelijk personeel

Heel gemakkelijk

Was heel gemakkelijk om vluchten te reserveren. Met de app ook goed op te volgen.

Duidelijkheid wat betreft informatie en prijzen zijn top !!!

Ik zal dus enkel Tui raadplegen bij mijn reserveringen zowel voor vliegtickets alsook vliegvakanties.

Ik reisde reeds meerdere keren met Tui.

En ben er tevreden.

Gistelsesteenweg 1