heel goed

Alles vlekkeloos via online verlopen

Gebruiksvriendelijk en duidelijk.

Gebruiksvriendelijk en duidelijk.

Teleurstelling

Al jaren vliegen wij verschillende malen per jaar met Tui naar ons 2e verblijf in Spanje. Deze keer wouden we voor de eerste keer boeken met ons hondje bij. Ik nam telefonisch contact op met TUI FLY om mij goed te informeren wat mogelijk was enz. De medewerker die ik aan de lijn had verzekerde mij dat het mogelijk was om ook mét een hond een stoel te boeken met extra beenruimte. Ik boekte mijn vlucht. Daarna wou ik mijn stoel boeken want hélaas is dit bij TUI niet mogelijk tijdens het boeken van je vlucht. Tot mijn grote verbazing kon ik enkel een stoel boeken achteraan de vlieger. Opnieuw nam ik telefonisch contact op met Tui. Ik kreeg een héle vriendelijke, begripvolle medewerkster aan de lijn. Zij heeft onze stoelen geboekt op de 2e rij, echter NIET met extra beenruimte maar wel met FLY DELUXE. Voor mij is extra beenruimte veel belangrijker dan een glas champagne en eten. Voor de toekomst zal ik dus de andere vliegtuigmaatschappijen raadplegen.

Zeer aangenaam om reis te plannen en super goede service en comfort

Mijn voorkeur gaat absoluut uit naar maatschappijen waarin prijzen duidelijk zijn en er niet voor alles extra dient worden betaald. Bovendien is de beenruimte net iets groter waardoor ik ook makkelijk kan zitten zonder pijn aan de knieën. Service is steeds van hoog niveau. Hoewel low fare maatschappijen zeker ook hun nut hebben wanneer ik last minute zakelijke trips dien te plannen.

Redelijk gemakkelijk boeken.

Redelijk gemakkelijk boeken echter als je een promocode krijgt FLY25 voor 10% directe korting kan je deze onmogelijk inbrengen bij het boeken van vlucht. Steeds foutmelding: tijdelijk probleem en probeer het later opnieuw, allemaal blablabla want werkt nooit. Dus beter de klanten géén valse hoop geven, in mijn ogen gewoon bedrog!

Kan beter

De app loopt steeds vast gaat erg vaak mist is niet de eerste keer dat ik dit meld. Boek dan via pc en dat gaat altijd goed. Voor zo 'n groot bedrijf als Tui kan dit toch gewoon niet zorg eens dat app fatsoenlijk werkt. Nu ook weer bij laatste boeking app geeft aan de er geen plaatsen meer zijn in vliegtuig probeer je het dan via pc dan kun je gewoon boeken.

Heel goede ervaring

Heel makkelijk om te boeken

Waarom komt er ‘n kortingscode na elke boeking

waarom altijd na boeking een korting als trouwe klant???

Duidelijk gemakkelijk

Vertrek en eind luchthaven Meerkeuze voor meerluxe

très déçue

j'étais hospitalisée, j'ai demandé à ma soeur, qui n'a pas l'habitude, de réserver mon vol pour Mykonos du 18 au 25 mai, elle s'est trompée de date, et je lui avais demandé 2 choses: bagage 20 kg en soute et assistance handicapé, elle s'est trompée deux fois en choisissant fly de luxe, pcq on voit bagage 20kg, mais je ne bois pas d'alcool et je n'ai besoin de RIEN de ce que propose Fly de luxe, comme elle s'est trompée deux fois, cela me fait un supplément de 320 euros dont je ne veux rien, on m'a dit qu'on ne pouvait pas rembourser les suppléments, je suis handicapée, peu de moyens, je suis invitée chez une amie, j'aimerais qu'on régularise cette erreur, si vous voyez mes réservations précédentes, c'était 20kg bagage, assistance handicapée, merci xxxx

• Nous recommanderiez-vous? Non

Zero goed

Vlugge afgandeling

Reis altijd met tui

Je suis tres satisfaite de voyager avec TUI depuis plus de 14 ans

Experience tres bonne jusqu'a present rien a redire au point de vue service ,renseignement,etc.....

Vlotte afhandeling

Goed overzicht van de mogelijke vluchten en tarieven

FALTA NÚMERO DE TIQUETE EN RESERVA OCASIONA PROBLEMAS

COMPRÉ TIQUETE BRUSELAS PUNTA CANA, RESERVA 100165819723, EN LA RESERVA NO MUESTRA NÚMERO DE TIQUETE, COMO LO HACEN TODAS LAS AEROLÍNEAS CON LAS QUE HE VIAJADO. SOY COLOMBIANO, AL SALIR DE CALI (COLOMBIA) HACIA BRUSELAS LA AEROLINEA AVIANCA CASI NO EXPIDE EL PASABORDO PORQUE NO PODIAN CONFIRMAR LA EXISTENCIA DEL TIQUETE, POR LO ANTERIOR COMEDIDAMENTE QUE EN LA RESERVA APAREZCA EL NÚMERO DE TIQUETE,GRACIAS

• ¿Nos recomendarías? No

Super website, App not working

It is the first time i purcjase a flight through TUI. I loved the fact taht thefe direct flight from different airports in Belgium. But i couldn't personaloze it with some hotels. The payement went quick on the websote The app didn't wokr and still isn't

Dommage la reponse attendue au numero general (pas de n° vert !) on a coupe 2x en cours de conv

Tres bonne experience sauf que, pour une question specifique, ou le numero (pas d e numero vert, donc les minutes cela passe et coute cher) j'ai étét coupe 2x en cours de conversation... donc rebelote pour toute la procedure comme un botin telephonique... et pour finalement je telphoner à une agence locale, qui m'a tres aimablement repondu (fin d e service pourtant à et qui s'est demenee et a arrange le probleme. Dans l'ensemble encore ce changement d e langue en cours de reservation de nouveau) . Nette amelioration tout de meme. Dans l'ensemble, tres bon experience.

Helaas onze directe vlucht nog altijd weg

Helaas onze directe vlucht nog altijd niet terug. Voor algerije is het westen goed bereikbaar met algiers en oran hst oosten echter niet meer, helaad al meermaals aangegeven maar er wordt niets mee gedaan. De vlucht naar constabtine is nog altijd niet terug terwijl deze is de zomer altijd vol was als wij vlogen. Hierdoor is onze reis niet meer zo comfortabel als voorheen omdat we terplaatse nog eens 4 uur uur moeten rijden. Terwijl we vanaf constantine zo op onze plaats van bestemming waren. Overweeg svp deze terug in de bestemmingen op te nemen.

You have very expensive prices.

Flights from Brussels to Kosovo cost nearly as much as flights to the USA, even though the Kosovo flight is only 2 hours and 40 minutes, while a flight to the US takes around 10 hours. How does that make any sense?

• Would you recommend us? No

mauvaise experience

une faute de frappe ça nous coûté 140 euro de plus on est 4 adultes pour 2 adultes avec deux vols déférents au lieu de mettre août j'ai mets juillet j'ai appelé le jour même c'était un samedi il ya personnes qui répond et après il ont dit que ce n'est pas possible il faut payer aucun geste

• Nous recommanderiez-vous? Non

Tui alles ok . Assistentie niet goed .

Tui , Bali tot gate perfect . De lift en vervoer naar vliegtuig slecht. Mijn vrouw moest met trap in vliegtuig terwijl er wel degelijk de lift gevraagd werd .vervoer naar vliegtuig in mini busje Man was brutaal , gooide met rolstoel . Ik zelf kan moeilijk trappen lopen werd lift geweigerd . Na discussie toch met veel tegen goesting gelukt . Nemen 3 maal per jaar , heen en terug vlucht naar Tenerife . Nog nooit meegemaakt . Wil wel zeggen geen fout van Tui .

Facile

Je suis tenu au courant jusqu'au départ

Fast and safe

I am a frequent traveller with Tui.Be and I love and enjoy flying with you. I am Italian living in Cancun and I rather fly to Bru with you rather than directly to Italy with Neos! Booking is fast, easy and safe. Thanks!

kortingen voor en na het boeken/geen 2 steden kunnen selecteren, heen en terug niet gelijk

Ik vind het niet leuk dat er steeds kortingen gegeven worden en ikzelf er niet van kan genieten, ik kan nooit lang op voorhand boeken. U kan beter een getrouwheidspremie toekennen, is eerlijker vind ik zelf Het is heel moeilijk om de details/prijs, data, uren, enz te krijgen van de verschillende luchthavens in de zoekopdrachten. Ik wil vb vergelijken Alicante met Murcia (ik zit net middenin de 2 luchthavens in Spanje) en tussen Antwerpen en Brussel. Ik kan bij de zoekmachine geen 2 opties ingeven

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende