Ik was altijd bang om te vliegen maar nu wil ik om di 5 min vliegen met jullie

Toppie

Het boeken via de Tui app gaat super makkelijk en snel

Arrêtez svp d’envoyer des mails tous les jours à 20 jours du départ !!!

C’est insupportable… du harcèlement !

• Nous recommanderiez-vous? Non

Goede mix van service en aanbod

Voor mezelf geeft TUI een goed aanbod voor de reizen die ik en mijn familie willen maken, en inde meeste gevallen is de ervaring met betrekking tot deze reizen achteraf positief.

Snel en efficiënt

Gemakkelijk

Fine

Fine but too many emails and I cannot opt out because I need to still be able to receive essential information about the trip and flight but I am receiving everyday and email !!

Tout est parfait et notre bonheur et que notre petit chien peut voyager avec nous . Merci

Nous avons pris plusieurs fois votre compagnie et nous sommes ravis à chaque fois . Très bonne organisation.

Oké

Jammer dat de verzekering niet is gekoppeld aan de boeking.

Gemakkelijk en snel

Boeking ging vlot

Oneerlijke beschrijving van boeking

Ze zeggen dat een standaardstoel is inbegrepen, maar als je dan een standaardstoel wil reserveren moet je 13€ betalen.

Overzichtelijk

Een overzicht van de prijs over twee weken zou nog gemakkelijker zijn. De rest is heel duidelijk.

Vlot

Gemakkelijk online te boeken maar misschien nog beter als de opties van een vlucht bij elkaar staan. Nu moet je nog zelf uitzoeken wat de juiste prijs is als je koffers of andere zaken wil meenemen. En waarom niet meteen de stoelen laten kiezen?

Goede begeleiding en veel keuzes

Gemakkelijk om te vliegticket te boeken en als je er niet aan uit kunt helpen ze u goed met instructies

super tof

nog nooit problemen gehad met boeken van een vliegreis. interresante prijzen.

PEUT MIEUX FAIRE

Je vais repeter le meme commentaire qu'à tous les autres sondages: Incluez la possibilité de choisir les sièges directement dans le processus de réservation du ticket. Il y a trop de mauvaises surprises lorsque cette possibilité est ouverte, notamment lorsque l'on voyage en famille. J'espère que cette fois ci j'aurai AU MOIN UNE REPONSE ou une explication..... Si non je ne vois pas l'interet de répondre à vos sondages...

• Would you recommend us? No

Vlotte boeking via de app

Voldoende informatie om gemakkelijk te kunnen boeken.

Disponibilité des places et prix corrects

Nous réservons surement une fois par an avec tui

Rapide est facile

Je n ai pas eu de problèmes en faisant ma réservation en ligne en plus c'était très facile et rapide et ça m a éviter de faire le déplacement à l agence

Facilité de réservation

Il est très facile de réserver sur le site mais dès la réservation faite, votre site tui fly ne fonctionne pas.

Site web inefficace

Après avoir réservé mon vol je ne retrouve pas ma réservation sur l’application

• Nous recommanderiez-vous? Non

C’est claire et bien guidée

Le site est clair et plus facile à utiliser.

Vlotte boeking

Vlotte boeking

Boeken lukt goed maar app werkt niet

Oeps er is iets fout gegaan, Probeer later nog eens…..

Elk jaar verandering

Elk jaar verandert er iets als je online boekt.Dit jaar kan je uw verzekering niet te samen meer boeken,vervelent want nu moet ik naar een tuishop 15 km van mijn woning online lukt het niet.

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende