Slecht software systeem

Alle gegevens moeten meermaals ingevoerd worden.

zeer vlotte online boeking

duidelijk en overzichtelijk, probleemloze boeking van mijn vlucht

TUIfly Top compagnie

Ma réservation a été effectuée rapidement et facilement via l'application. La saisie de mes informations et le choix du mode de paiement ont été simples. J'ai reçu un e-mail de confirmation rapidement, mais il a fallu quelques jours avant que ma réservation soit visible sur l'application et le site Web. Ce n'est pas un problème majeur. Merci TUIfly.

Super vlot en correct

Zodra ik jullie logo zie betekent het vakantie voor mij en mijn gezin, jullie horen er gewoon bij. Super vriendelijk personeel en vlotte afhandeling. De Tui App is helemaal top.

Excellent

Très bon service

Niet moeilijk

Gebruiksvriendelijk

Fijn om een korting te krijgen, werkt aanstekelijk!

10% boekkorting

Bericht gekregen 10% korting bij een boeking...Maar bij boeken lukte het niet,gebeld en was bestemd voor andere landen wat niet vermeld stond...Ik heb een reis geboekt naar Alicante op 4 Oktober en volgens de telefoniste was deze aktie op 7 Oktober geldig...Maar ook niet vermeld...Ze konden er niets meer aan doen...Niet zo leuk,onduidelijke informatie...

Ik heb jammergenoeg veel te vroeg geboekt!

Ik boek elke keer met Tui om van Oostende naar Alicante te reizen (vorig jaar in juni, dit jaar in mei, nu in oktober,...) Ik heb vorige week donderdagavond 2 vluchten, heen en terug, geboekt vanuit Oostende naar Alicante en heb daar 913.96€ voor betaald. De volgende morgen krijg ik een mail dat ik kan boeken met 10% korting en gisteren kijk ik nog eens op jullie site en kan ik diezelfde vluchten voor 150€ goedkoper boeken. Wat is dan het voordeel om vroeg te boeken vraag ik mij af? Graag een reactie aub.

Als er geen vertraging is- geweldig

Steeds een tevreden klant

super service

I booked the wrong airport and the customer service helped me out, and I didn't pay any fee Excellent service!

Altijd in orde

Tot nu toe steeds vriendelijke en vrolijke stewards en stewardessen. Ook bij de incheckbalie verloopt alles vlot.

Niet super niet slecht

Helaas na vorige melding geen terugkoppeling van TUi gehad Erg vervelende terugreis uit Alicante naar Brussel De ticketprijzen zijn ook enorm gestegen, ondanks de 10 procent korting

Makkelijk, leuk geprijsd

Boeken online erg makelijk, mooie prijs.

kan heel wat beter

betreffende 100 142 460 849 dd 25/9 + 100 144 945 045 dd 10/10. 1) 25/9: op het einde v d boeking werkte het betalingssysteem niet. gevolg: een paar minuten later was de prijs verhoogd. 2) rond 7/10: ik kon mijn korting code niet scannen. 3) 10/10: een nieuwe boeking (nr zie in de hoofding) die ik betaal op mijn creditkaart maar op naam van mijn dochter boek, kan ik niet toevoegen aan mijn reservaties. Melding: kunnen reservatie niet vinden.

Makkelijk

Makkelijk

C’est parfait

Tarif compétitif, enregistrement rapide et sans soucis, bording parfait et pas stressant, vol en général dans les délais, parfois un peu de retard, mais c’est compréhensible et Logic, bagage livré dans un délai pas rapide mais un délai raisonnable. En plus pour ma position géographique au nord de la France, c’est le meilleur moyen pour aller a casablanca et idem de casablanca c’est la seule possibilité qui me convient le mieux, en plus c’est deux vols par semaine.

Eenvoudig boeken

Je kan onmiddellijk de bagage en de vluchtprijs samen zien en boeken

Tuifly - Antwerp , mijn achterdeur naar ontspanning !

Vluchten van - en naar Deurne-Antwerp. Moet blijven.

Réservation facile avec un bon prix

C’est agréable

Boeken in een logische flow

Gewoon de flow volgen en invullen waar nodig tot het einde om dan te betalen.

Idem dito

Goed. Maar de prijzen stijgen alsnog voor je wil boeken

Heel blij

Çok iyi