Vlugge levering. Wat ik ervan verwacht had. Mooi!

Schitterend, elk jaar opnieuw!

Leuk dat er elk jaar weer nieuwe ideeën zijn (nieuwe wenskaarten voor kerst). We zijn telkens heel tevreden over de kwaliteit en snelheid van levering. Opmerking : bij de vierkante enveloppes zou het handig zijn om erbij te zetten of het standaard formaat is om met 1 postzegel te verzenden of niet.

Handig in gebruik

Top service Mooi aanbod in keuze Handig in gebruik Prijs kwaliteit ok

Nickel !

Déjà 3 commandes chez Tadaaz : 2 faire-part et une carte de remerciement. Très content du résultat. Livraison rapide. Système de mise en page en ligne efficace. Ma prochaine commande sera une carte de remerciement pour le deuxième faire-part.

Een aanrader!

Alles naar wens! Een aanrader!

Mooi produkt en vlotte bestelling

Bedankt voor de goede service en een vlot verloop van bestelling tot ontvangst!

Excellent

3e commande passée chez Tadaaz et 3e fois entièrement satisfait. Service rapide et de qualité.

mooie kerstkaarten

kleur mooi aangepast aan foto mooie papierkwaliteit

Het liep fout bij Bpost

Mijn bestelling werd na anderhalve week nog niet geleverd door Bpost. Eén telefoontje met Jamie van Tadaaz en ik had de dag nadien de mijn bestelling in de bus! Een bedrijf waar je nog echt kan naar bellen en de telefoon wordt effectief opgenomen, het is een unicum. Zeer goeie klantenservice.

Super tevreden!

Supersnelle levering, wat ik niet had durven hopen met een gepersonaliseerd artikel (besteld op woensdag, ontvangen op vrijdag). Los daarvan ook heel blij met mijn artikel (houten kistje met naam gegraveerd), is nog mooier dan verwacht! Ik zal zeker en vast nog bestellen op Tadaaz.

Super .....

Kwaliteitsproduct en supersnelle levering. Niet mijn eerste aankoop en zeker ook niet mijn laatste!

Memory box

De memory box was misschien iets kleiner dan dat ik 'm goed zou vinden van maat, maar het materiaal was stevig (plexi-cover) en de druk mooi. We gaven 'm cadeau aan een collega, maar zelf had ik dit ook graag gekregen bij de geboorte van mijn kinderen. De collega leek blij verrast!

goede kwaliteit, makkelijke tutorial

Ik ben heel tevreden over mijn ervaring met Tadaaz! De website biedt een makkelijke en overzichtelijke tutorial om de kaartjes te maken, wat het proces super eenvoudig maakt. In tegenstelling tot andere websites, zijn de kaartjes van uitstekende kwaliteit en gemaakt van stevig papier. De levering was ook erg snel, wat een groot pluspunt is. Een klein minpuntje: enkele enveloppen waren niet goed verlijmd en daardoor onbruikbaar. Maar Tadaaz heeft dit snel en netjes opgelost door nieuwe enveloppen na te leveren. Topservice! Ik bestel hier zeker opnieuw.

Très satisfaite

J'ai commandé des faire-parts pour mon mariage un mardi, le jeudi je les avais reçu. Ils sont super beau et la qualité est parfaite a mon goût

Mijn ervaring met Tadaaz is geweldig. De kwaliteit is excellent. Ook de assistentie was erg goed. Er was een probleem met de levering maar ik was zeer snel geholpen en het probleem was de dag erna al opgelost en de verzending direct daarna in orde. Kan hen zeker aanbevelen en zal er nog bestellen als ik nog eens iets gepersonaliseerd nodig heb.

TOP!!!!

TOP!!!!!!!!Wij hadden reeds meerdere keren drukwerk van Tadaaz en altijd perfect afgewerkt. Dus bij deze terug onze keuze bij hen gemaakt. Zo ben je zeker van perfectie. Bedankt!!!

Geen mooie kleuren

De kaartjes zijn donkerder en onze gezichten zijn roder dan op de foto.

Mijn ervaring is erg positief

Prachtige kerstkaarten met bijpassende enveloppen. Een zeer goede kwaliteit met haarscherpe foto. Mijn bestelling werd zeer vlug en stipt geleverd.

Mitigee

J ai commandé des faireparts de naissance (qui sont tres beaux). J'avais également commandé des enveloppes assorties et reçu des enveloppes trop petites pour le fairepart. J'ai envoyé un mail pour trouver une solution mais malheureusement je n'ai reçu aucune reponse.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Ontbrekende items

Bij onze bestelling van de geboortekaartjes waren er enkele items tekort waardoor we de kaartjes niet konden afmaken. Na een telefonisch contact werd dit opgestuurd. Uiteindelijk hadden we nog de helft te weinig gekregen om alles af te maken. Normaal zijn we altijd heel tevreden van tadaaz maar nu was het eerder een minder fijne ervaring.

De 1e druk van mijn design kwam niet uit zoals verwacht. Meteen hulp gekregen van klantendienst en meerdere andere voorbeelden toegezonden gekregen van Tadaaz. Zonder probleem mijn nieuwe designs toegezonden gekregen, en ze zijn super mooi! Bedankt Tadaaz de vlotte service!

Top naverkoop!

Wij hadden een probleem met onze bestelling. Hebben contact opgenomen met Tadaaz en foto's doorgestuurd. Hier werd onmiddellijk op geanticipeerd en we kregen binnen de 3 dagen een correctie van onze bestelling. Met bijzondere dank aan Sofie!

Mooi en snel geleverd

Excellente

Envoi très rapide, qualité au top! Je recommande à 100%

heel tevreden

resultaat en service was top!

Gr P de Brieylaan 17

8200 Brugge