Heel goede en snelle service

Heel goede en snelle service

Mooi eindresultaat! Fijn dat ik proefdrukken kon bestellen en snelle levering!

Het was leuk om zelf mijn uitnodiging te kunnen ontwerpen. Snelle en verzorgde levering!

helemaal zoals verwacht

mooie kleuren, goede kwaliteit

Satisfaction qualité du produit et délai

Notre commande est arrivée dans de bons délais et le résultat correspondait à nos attentes.

Heel mooie kaartjes, kwaliteit

Veel keuze ,mooi afgewerkt

Veel keuze , makkelijk personaliseren, snel geleverd, mooi resultaat

Goede kwaliteit en een vlotte service.

Het online platform was eenvoudig om mee te werken. Het is ook erg fijn dat je voor een klein bedrag een proefdruk kan bestellen. Zo kan je het ontwerp bijsturen indien nodig. De geboortekaartjes die we bestelden waren de dag zelf nog klaar, en konden we ook buiten de openingstijden gaan afhalen. Ook dit was voor ons een meerwaarde.

Zoals steeds zeer tevreden over Tadaaz. Snelle levering, prachtige creaties

Zeer tevreden en zeer vlug geleverd.

Zeer tevreden en heel vlug geleverd.

Topservice!

Bij het openen van onze bestelling hebben wij gezien dat er iets was afgebroken bij de fotohouders. Ik heb dit gemeld via whatsapp en kreeg direct antwoord dat ze nieuwe gingen versturen. Super service dus! Zeer betrouwbaar.

Heel blij met de kaarten voor de communie van mijn zoon

Super kwaliteit Enkel jammer dat de bij bestellingen later kwamen maar dat is goed gekomen

Heel mooie uitnodigingen en bedankkaartjes. En zo snel de proefkaartjes thuis. Echt super

Mooi snelle service een aanrader .als ik nog kaartjes moet hebben zal het via jullie zijn bedankt

snelle én perfecte service

duidelijke en mooie website. Als er toch onduidelijkheden zijn, word je snel, vriendelijk en goed geholpen. Al mijn toekomstige kaartjes en bijhorende cadeautjes zullen in de toekomst van Tadaaz komen

heel mooi

mooie kaartjeshouthulst

SUPER TEVREDEN

Zoals de vorige keer, weer zeer mooie onderleggers! Snelle levering!

Heel goeie snelle service

De ontvangen drinkbus zag er niet uit zoals op het afdrukvoorbeeld, kan gebeuren, dus even horen wat eraan gedaan kon worden. Een telefoontje met de supervriendelijke Clara en een paar heen-en-weer mailtjes later was dat helemaal opgelost. De volgende dag al ontvingen we een nieuwe. Dankjewel voor de vlotte service!

Mooie uitnodigingen en snelle levering

Incroyable

Une qualité incroyable ! Merci

Heel goede ervaring. Voor herhaling vatbaar.

Heel tevreden

Bij de proefdruk was er met de levering iets mis gegaan. Na contact met de klantendienst onmiddellijk nieuw pakketje opgestuurd gekregen. Ook met de bestelling van de bedankjes een vlotte verwerking en fijne bereikbaarheid van de klantendienst. De kwaliteit van de producten is ook zeer goed.

Super blij

Ben zeer blij van kwaliteit en service

Foute kaart

Beste De druk is gebeurd op een verkeerde indeling van de kaart. De plooi bevindt zich niet in het midden. Kunnen jullie dit nazien?

Commande totalement conforme aux attentes.

Choix aisé des produits,, facilité de commande, délais tenus et fiabilité optimale.

Uitstekend!

Heel goed geholpen geweest!

Gr P de Brieylaan 17

8200 Brugge