L'écriture n'est pas assez foncée...

L'article est en bon état, il n'y a pas de souci. Par contre, j'ai reçu un article ou on ne voit quasi pas l'écriture.. le texte personnalisé n'est pas fort lisible.

• Nous recommanderiez-vous? Non

snelheid levering ok, één ervaring voor mij minder

mijn ervaring ; mogelijks heb ik niet aandachtig genoeg gekeken, maar dat wijt ik dan toch niet enkel aan mezelf ; ik kreeg er ook enveloppes bij en dat heb ik zeker niet aangeduid , maar zal ik wellicht moeten 'afvinken' hebben , en dat heb ik niet gedaan, zodat die er bij waren , maar die moest ik eigenlijk niet hebben.

Carte de voeux

Très h ne eau choix de modèles, impression et envoi rapide. Surtout une très belle qualité.

Meer dan correcte service!

Niet de eerst bestelling die ik deed waar ik enorm tevreden van ben maar nu wordt het toch even tijd voor een recensie voor degene die nog twijfelen om hier een bestelling te plaatsen, gewoon doen! :) De service is meer dan correct, super snelle levering en je krijgt echt wat je besteld met fantastische kwaliteit. Voor mijn zoontje zijn verjaardag bestelde ik magneten en een snoep-doos, kroontje. Ik kreeg voor de zekerheid 2 extra kroontjes, wat een fantastische service! Suuuuper tevreden!!!

Très bon service, très rapide!

Merci beaucoup pour votre service et votre rapidité. Ce n'est pas la dernière fois que nous avons commandé chez vous.

Perfecte service en mooi resultaat

Eerste keer dat wij zelf bij Tadaaz bestellen. Makkelijk systeem met zeer mooi resultaat. Blij verrast met de uitnodigingen.

Simple et rapide

Très beau choix de cartes Très facile de créer sa carte Production et livraison rapide

superleuke kaartjes

Hele fijne ontwerpen, makkelijk om te maken, je kunt ze volledig naar je hand zetten of het basisontwerp volgen... De kaartjes zijn snel klaar, en als je van de regio bent kun je er meteen om ter plaatse af te halen.

Perfect in orde en mooie kwaliteit

Perfect in orde en mooie kwaliteit

Snelle, veilige levering en het product is nog mooier dan online.

Ontgoocheld in de kleur van de foto-prints op de onderzetters

Helaas zijn bij 3 van de 6 onderzetters de kleuren van de foto-prints veel te donker, waardoor de zaken op de prints slecht herkenbaar zijn. De kleuren en contrasten wijken sterk af van de opgeladen foto's. De andere 3 onderzetters zijn prima afgedrukt. Aangezien deze onderzetters als cadeautje bedoeld waren is dit natuurlijk een spijtige zaak. We vertrouwen erop dat deze fout wordt rechtgezet. Alvast bedankt.

Super service, garantie satisfaits ou remboursé respectée !

Nous avons utilisé tadaaz àdeux occasions. La seconde fois nous étions déçus du résultat, et ne devions en vouloir qu'à nous-mêmes (notre mise en page était moche, nous n'avions pas voulu passer par l'étape de l'échantillon), mais tadaaz nous a fait un bon cadeau permettant de refaire la commande sans frais. Vraiment remarquable.

Super leuk zo'n eigen gemaakte kaarten!

De kaarten zijn heel mooi en erg snel geleverd!!!

Niet tevreden

De kleurencombinatie op de foto van het bestelde artikel waren veel mooier dan ik toegekregen heb.

Niet helemaal zoals op de website afgebeeld

We bestelden een houten memorybox met gravure. Op de website leek deze gravure kleurloos maar op de doos die we thuis kregen, zat een zwarte-roze schijn, niet zo mooi helaas.

Mooie kaartjes - heel tevreden

Heel makkelijk om te personaliseren Ben zeer tevreden over de kwaliteit van het kaartje Ga Tadaaz zeker nog gebruiken in de toekomst

Parfait

Livraison rapide, belle qualité

Als je een goede kwalitatieve foto bezorgd , krijg je een zeer mooi resultaat terug !

Vlotte en correcte service , en prijs kwaliteit zeker verantwoord !!

Een prachtig resultaat.

Tadaaz heeft een gebruiksvriendelijke en mooie website.

Snelle en vlotte levering proficiat daarvoor.

Carte de vœux familiale

Interface du site Web bien faite, impression des cartes (120!) soignée et rapide.

Vraiment top

Livraison rapide… pour l anniversaire de mon petit garçon J avais fait des faire part personnalisé et ça a eu du succès … je repasserai commande sans hésiter

Top kwaliteit!

Geboortekaartjes van uitstekende kwaliteit. en snelle levering! Zeer tevreden

perfect

goede kwaliteit, vlotte levering

Een gevestigde waarde voor al onze kaartjes. Nog nooit teleurgesteld

Gr P de Brieylaan 17

8200 Brugge