Super mooi en snel geleverd

Heel eenvoudig om te maken, mooi en snelle levering. Top!

Was vertrouwd met de site. Vorig jaar uitnodigingen gemaakt voor een verjaardagsfeest en nu uitnodiging gemaakt voor een vriendin en was zonder problemen op te maken en zeer veel keuze en mogelijkheden. Alles is klaar en duidelijk. Vlotte levering ook. Top over de ganse lijn.

Kaartjes

Mooi en afgewerkt, wel duur

Chic product precies zoals ik verwacht!

Het is echt mooi en snelle levering!

Hoewel wij zelf een foutje hadden gemaakt in het ontwerp van ons drukwerk hebben de mensen van Tadaaz een zeer geschikte oplossing aangeboden. Heel vlotte levering en perfect afgewerkt. Zeker aan te raden

Heel mooi

Enkel had ik een proef besteld en het lintje was niet zo mooi als het echte lintje en er werd niets van gezegd dat het echte lint veel mooier was

Voortreffelijk!

Snelle bezorging en heel verzorgd! Uitstekende service ook. Er was iets fout gegaan met het drukken van de tekst en onmiddellijk kosteloos opnieuw afgedrukt! Top! Ik raad iedereen aan om bij tadaaz te bestellen

Heel tevreden

Vlugge verzending Goede kwaliteit van product.

heel positief

mooi eindresultaat en vrij eenvoudig om zelf aanpassingen te doen aan een bestaand ontwerp. Eén minpuntje: het zelf een proefprint kunnen maken zou het proces wel versnellen. Het moet toch mogelijk zijn om enkel de tekst op de achterzijde van de kaart zelf te drukken om het effect even te zien. Daarna kun je dan het geheel bestellen.

Goede kwaliteit, handige site en vlotte levering

Goede kwaliteit, handige site en vlotte levering

Vlotte service

Gezocht, gekozen, besteld en goedgekeurd. Het kaartje is volledig wat ik ervan verwachtte.

Super tevreden

Super tevreden snelle bezorging

Très beau et livraison très rapide

Le rendu des faire parts est très joli et la livraison est très rapide.

Fenominaal

Ze zijn in het echt nog mooier dan op de site zelf!! Dank jullie wel voor jullie top werk!

Altijd leuk om bij Tadaaz te bestellen: snelle levering, mooie kwaliteit en goede (klanten)service. Top!

Fantastisch!

De kaartjes zijn nog mooier en klaarder in het echt!

Zeer mooi produkt

Het was mooier dan ik had verwacht prachtig ,ga jullie zeker aanbevelen aan anderen bedankt

Het was zoals ik verwacht

De grote van de koeken was zoals ik verwacht had

Vlot en eenvoudig

Het kaartje maken ging eenvoudig. Afhalen te Brugge ook heel vlot. Verzendkosten sparen.

Heel vlug alles ontvangen. Goede kwaluteit

Faire-part de naissance.

Qualité papier et impression au top ! Personnalisable et prix convenable. Deux fois et jamais déçu !

Facile, choix variés et rapidité +++ ! Top !

Mooi resultaat

Ik zal in de toekomst wel een proefdruk vragen.

Uitstekende service!

Steeds een top service. Zowel mijn uitnodigingen als bedankkaarten zijn prachtig. Zeer snelle levering en netjes verpakt voor verzending.

Bedanktkaarten A5

Leuke grote bedanktkaarten voor het vormsel van mijn dochter. Kaart zelf aan te passen en foto's komen mooi uit.

Gr P de Brieylaan 17

8200 Brugge