Slechteh interne communicatie

2 proefdrukken en toch nog afwijken

Zeer tevreden over de snelle bezorging en de mooie kwaliteit. Ook zeer tevreden over het snelle antwoord op mijn mail.

Snelle levering en beste klantenservice

We bestelden net voor de feesten een gepersonaliseerde kalender. Die kwam nog op tijd aan. Kwaliteit is super mooi! Heel tevreden van!

Uitstekende service

Elk jaar opnieuw bestellen we onze kerstkaartjes via Tadaaz. Elkekeer opnieuw een snelle, correcte en perfecte service. De kaartjes zijn keer op keer kwalitatief en mooi.

gemakkelijke toegang tot de website en erg vlotte service

alles is erg vlot verlopen

Zeer mooie, kwalitatieve tekening producten

Gemakkelijke website, veel mooie ontwerpen. Heel snelle verzending (top tijdens de feestdagen). Heel mooie kwaliteit van de producten. De eerste keer dat ik bij jullie bestelde, maar bestel in de toekomst zeker nog!

Puur kwaliteit!

Ik bestel al meerdere jaren. Ook al vrienden, kennissen verwees ik al door. Mooi aanbod. Top dat je ook een eigen ontwerp kan bestellen. Bestellen, verloopt vlot. Levering gebeurt tijdig. En alles is deftig verpakt. Heel tevreden.

Goed maar beschadigd

Ik ben heel content van de kwaliteit van jullie goederen maar ik vind het ontzettend jammer dat het niet beter verpakt wordt voor verzending . De dozen bij koeriersdiensten worden gegooid en niet altijd goed verzorgd dus de bestelling komt steeds gedeukt en beschadigd aan! Een werkpunt voor jullie.

Alles top

Helemaal in orde, prachtige bedrukte muismatjes ontvangen!

Snelle levering en mooie kaarten met tekst

Jammer, er werden 3 omslagen te weinig geleverd.

Zeer tevreden over resultaat en service

Prachtig product Snelle lieve hulplijn

Bien ,pratique

Bien contente

Snel geleverd, goede kwaliteit

Snel geleverd en goede kwaliteit. Veel keuze!

Niet zoals gehoopt

De print was niet zo scherp als de foto die we geüpload hebben. Er stond dat de kerstkaarten nog tijdig gingen zijn maar niemand heeft ze voor kerst aangekregen.

Zeer goed.

Zeer gebruiksvriendelijk.

Livraison prévue pour le 19/12/24

Nous sommes le 25 et toujours aucune trace de notre commande !

• Nous recommanderiez-vous? Non

Altijd zeer goed maar…

Wij bestellen al jaren echt alles bij jullie. Telkens onze kerstkaarten en alles voor communie enzo. Nu hebben wij opnieuw (in mei ook voor de uitnodiging van de communie) niet genoeg enveloppes ontvangen. Wij hadden 4 kerstkaarten waarvoor we geen enveloppe hadden. Wat wel jammer is want is meestal ander formaat.. Anders zeker altijd tevreden!’

Perfecte service van een Westvlaamse topfirma aan een Westvlaamse klant!!

Perfecte service van een Westvlaamse topfirma aan een Westvlaamse klant!!

Prachtige kaart

Veel keuze en zeer snelle service

Heel tevreden!

Ruim aanbod ontwerpen, vlot systeem en snelle verzending! Heel tevreden van Tadaaz!

Prachtige kaarten in een mum van tijd

Het ontwerpen van de kaarten gaat heel vlot aan de hand van de sjablonen. De kaartjes worden vlot geleverd en het resultaat was beter dan ik verwacht had, ze zijn prachtig. Ik heb al veel positieve reacties gehad.

Af!

Geen onzin, zonder meer mooi werk en exact naar wens.

Topservice, topkwaliteit!

Heel tof fotoboekje nav de Sweet 16 van onze dochter.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Heel mooie kaartje, goed verpakt en hele snelle levering.

Heel mooi resultaat!

Wij zijn zeer tevreden. Snelke service, mooi resultaat.

17 Gr P de Brieylaan

Brugge 8200