Perfect!

Mooi afgewerkt product. Zit goed verpakt voor verzending.

Heel mooie afdruk en snelle afdruk

Idem als hierboven.

Snelle levering, goede kwaliteit en leuke kaartjes! Vriendelijke klantendienst

TOP

Snelle en perfecte levering en heel mooie uitnodigingen

Altijd juist e n vlotte levering

Had een typefout gemaakt en direct na bestelling getelefoneerd naar tadaaz en ze hebben het gelukkig kunnen aanpassen.... Zeer vriendelijke mensen

Très bonne qualité et livraison express!

Très bonne qualité et livraison express

De max!

Heel tevreden over tadaaz! Ze zorgden voor de perfecte communiekaartjes voor mijn zoontje. Heel snelle levering voor de proefdruk, ook voor de definitieve kaartjes. (Besteld op vrijdagavond en dinsdagvoormiddag al aan huis geleverd) Jammer dat ik wel nog verzendkosten moest betalen, aangezien het voor een aanzienlijk bedrag was. Maar voor de rest: perfect!

Goede prijs-kwaliteit en snelle levering

Heb al paar keer drukwerk besteld en steeds prima in orde. Prima kwaliteit en goed verpakt om te verzenden zodat er eigenlijk geen schade kan aankomen tijdens verzending.

Heel veel keuze. En de bestelling was heel snel geleverd. Ik ga nog bestellen bij jullie.

La qualité du produit est top. Nous sommes ravis

Excellent

Prachtig resultaat!

Communiekaartjes waren prachtig, zeer snelle levering.

Mooie kwaliteit, snelle service en goede prijs!

Site gemakkelijk om te gebruiken

Mooie kaarten van goede kwaliteit

Kaarten zijn mooi en van goede kwaliteit. Alles goed verpakt en snel geleverd.

Déçue

Malheureusement sur le site, il est bien noté que c'est bleu, j'ai commandé des étiquettes rondes personnalisées, et elles sont arrivées, très belles, mais vertes, ça ne va pas du tout avec ma décoration et je suppose que je ne peux pas être remboursée ? Malheureusement je ne recommande pas car la couleur réelle ne correspond pas avec celle sur le site :-/

• Nous recommanderiez-vous? Non

Superbe expérience

Divers modèles très attrayant. Impression au top. Livraison très rapide. Je ne regrette pas mon choix

Zeer tevreden klant!

Heel mooi resultaat, snelle levering, zeer goede dienstverlening! Moest ik kunnen, ik geef een 11 op 10 ;-)

Aan te bevelen

Alles verliep naar wens. Contact met medewerkers voor kleine correctie zonder problemen uitgevoerd. Snelle levering.

Gemakkelijk en snel

Makkelijk om kaartje te maken en een snelle levering bij bestelling geboorte

Snel, mooi en eenvoudig in gebruik.

Het is eenvoudig om kaartjes te ontwerpen op de site van Tadaaz . We bestelde een proefdruk en paste nadien de kleur en de tekst wat aan, en 2dagen later hadden we de aangepaste kaartjes in huis. Snel, mooi en eenvoudig in gebruik.

Er was een klein foutje bij de bedrukking maar dit werd perfect en heel vriendelijk opgelost . Bedankt .

Snelle levering en product is zoals het op de website staat.

Heel mooi, enorm snelle service

Ik ben het zelf gaan ophalen. ‘s Morgens besteld en ‘s avonds kon ik er al om! Heel mooi resultaat!

Heel goede kwaliteit en snel geleverd

Zeer mooi

Vlot en goede kwaliteit

Ontwerpproces ging vlot, bestelproces idem. Kwaliteit is heel goed. Geen opmerkingen dus!

Fantastische klantenservice

Bedankkaartjes met foto besteld voor mijn zoontje zijn vormsel. Per ongeluk door eigen stommiteit de achterkant vergeten te personaliseren waardoor er dus de verkeerde naam op de achterkant stond. Na een zeer snel en vriendelijk contact met de klantendienst gratis de kaartjes mogen opnieuw laten drukken Top service en top kwaliteit Bedankt tadaaz

17 Gr P de Brieylaan

Brugge 8200