Oke

Er was iets mis en is heel snel rechtgezet

Correcte uitvoering en snelle levering

Ik ben goed geholpen geweest bij problemen. Correcte en vlugge levering

Heel tevreden

Heel tevreden over het prachtige resultaat!Heel tevreden over de service en de vlotte communicatie!

Supet

Super, alles was zoals verwacht

Niets op aan te merken.

Alles in orde, snelle en kwalitatieve service.

Snelle en goeie service

Heel mooie kwaliteit. snelle levering

Expérience très satisfaisante

Pour ma première expérience, j'ai été très satisfaite. Qualité du papier très bien et les délais d'impression très rapide.

Gewoon goed !

Snelle en goede service ! Veel keuze

Perfecte service

Tadaaz is heel praktisch en je krijgt je bestelling tijdig.

Een bestelling bij Tadaaz is zeer verzorgd.

Wij hebben uitnodigingen voor een feestje laten maken, en de kaartjes zien er juist zo uit als voorgesteld. Foto's en kleuren zijn heel mooi. Ook de levertermijn was zeer snel. Een echte aanrader dus.

Heel mooie afwerking

Mooie uitnodigingen, heel goed verpakt en snel geleverd

Alles zoals verwacht zelfs beter dan verwacht ! Kwalitatief zeer tevreden ! Enig klein opmerking..locatie niet zo goed zichtbaar vanuit de grote baan. Suggestie :misschien iets groter van signalisatie.

Vlotte service

Veel keuze met prachtig eindresultaat

Snelle levering, alle ingevoerde tekst volledig gedrukt.

Snelle levering, alle ingevoerde tekst volledig gedrukt.

Mooi en snelle service

Mooi en snelle service

Uitstekende service

Uitstekende service

Bonne expérience

Rien à dire la qualité d’impression est assez bonne, manque seulement les détails concernant le papier, grammage, texture… Bon rapport qualité prix.

Mooi en snelle levering

De kaarten zijn super mooi De levering was echt heel snel

Bestelling was heel snel klaar. Heel handig om het bij Tadaaz zelf op te kunnen halen. Perfecte service!

Super expérience

Super expérience, beaucoup de modèles. En plus de ça, nous pouvons les modifier

Au top , très joli résultat... rapide et efficace , très bien protégé pour le transport

RAS

Gebruiksvriendelijke site. Stipte levering.

Goeie service ondanks klein fout van mij

Ikzelf heb een fout gemaakt in een bestelling waardoor ik een nieuwe bestelling lanceerde, ze hebben me zelf gecontacteerd voor de terugbetaling van de verkeerde bestelling. Ook zat er een printfout in een andere print, men heeft de fout direct bevestigd en men heeft daags nadien de correcte versie bezorgd. Dus klantenservice is top! Bedankt hiervoor. Ik zal zeker opnieuw bestellen hier!

Kwaliteit tegen eerlijke prijs

Zoals altijd was ook deze keer de uitnodiging nog beter dan verwacht. De kwaliteit en service zijn altijd tip top. We blijven trouwe klant

17 Gr P de Brieylaan

Brugge 8200