Mooie uitnodiging was makkelijk te maken

Aanmaken uitnodiging ging makkelijk Bij de uitnodiging werden verkeerde enveloppen geleverd. Bij contact met tadaaz werd aangehaald dat dit een fout an mezelf was hoewel de juiste enveloppen wel op de factuur staan

Zeer tevreden over uitnodiging lentefeest met foto

De website spreekt voor zich, heel veel aanbod, alles kan gepersonaliseerd worden. Ik had een vraag voor ik mijn bestelling deed. Er werd op een hele snelle en fijne manier geantwoord met een verwijzing naar waar ik de info kon vinden. Super tevreden! Afdrukkwaliteit echt zeer goed.

Service conforme à mes attentes. Joli papier et design.

Envoi rapide. Il manquait des enveloppes et après un mail pour mentionner l oubli, Elles me sont rapidement parvenues. Je recommande Tadaaz :)

Très bien

J'ai été très satisfaite des services de Tadaaz. Nos faire-part étaient exactement comme nous le souhaitions et le service de livraison était très rapide.

Snelle levering en mooie producten.

Problemen werden snel opgelost

aangekochte artikelen werden in beschadigde staat geleverd, maar zeer vlotte afhandeling nadien

Super vlotte levering

Super vlotte behandeling en levering. Heel leuk dat je zelf je kaartjes kan komen ophalen. Mooie kwaliteit. Ook gemakkelijk om je ontwerp aan te passen op de website.

tevreden

Correcte service

Vlotte afhandeling, website is vrij traag

Zeer tevreden van de kwaliteit van onze bestelling. Het is zeer waarheidsgetrouw! Enkel jammer dat de website regelmatig blijft hangen.

perfect in orde

niets op aan te merken

Zo behulpzaam en mooie prijs

Telkens als er iets niet lukte vroeg ik via de chat om hulp en niks was teveel Dankzij hun prachtige kaartjes Zeker een aanrader

Super tevreden

Er zitten heel wat mooie kaarten in met mooie design ‘s en ben zeker tevreden met het resultaat van mijn uitnodigingen super bedankt

Parfait !

Toujours satisfaite de mes commande je recommande !

Prachtige uitnodigingen!

We zijn heel tevreden van onze bestelling! De uitnodigingen voor het lentefeest van onze zoon zijn echt heel mooi! Kwalitatieve afwerking. Ook de attenties die we bestelden zijn heel mooi! Zeker een aanrader! Snelle levering, ondanks alle personalisaties.

Souci de finition

Mes faire parts ont eu un coin abimé. J'ai aussi un moulin à vent tout écrasé. Le délais des 8 jours pour réclamation est passé malheureusement car je n'ai pas ouvert de suite mon colis

Zeer netjes

Perfect, netjes en goede kwaliteit

Mooie kwaliteit

Zoals verwacht

Top service!

Snelle levering en prachtige uitnodigingen; volledig naar wens.

Mooi aanbod en snelle levering !

Dienstverlening en producten top; levering iets minder

Naar dienstverlening en de kwaliteit van de producten toe ben ik niets dan alleen maar positief! Alleen de ervaring met de koerier was niet top. Geen communicatie, niet langskomen op de afgesproken dag, blanco formulieren (die men krijgt als je niet thuis bent) in mijn brievenbus die niet voor mij bestemd waren. Jammer dat dit het beoordelingscijfer beïnvloed heeft.

supermooi!

heel mooi vaasje met droogboekt. superleuk om af te geven met het gepersonaliseerde kaartje

Beste customer Care ooit!

Als ik een 11 op 10 zou kunnen geven deed ik het direct! Na een zware bevalling met enorm veel vreugde mijn geboortekaartjes besteld online (wat overigens super makkelijk ging, enkel heel veel keuzestress hihi) en toen kwam ik erachter dat we een fout hadden gemaakt in de gegevens van onze baby. Ik dacht dat alle hoop verloren was maar na wat tranen toch een mailtje gestuurd en wat een super mensen zitten er op de customer Care hier! Na een uurtje wat heen en weer gemaild was alles opgelost en was ik alle drama vergeten om zo terug te genieten van mijn roze wolk! Nogmaals bedankt!

Service et impression parfaite

Je suis ravie de ma commande. Le site est facile d’utilisation. Le rendu est top et les prix sont très intéressants. La livraison a été très rapide! La seule chose à reprocher est le manque de protection des articles lors de l’envoi. Surtout lorsque cela est des feuilles cartonnés, ça se déforme vite.

Super tevreden

Super snelle en vlotte levering. Helemaal zoals ik het wou. Top service!

Na eenvoudig zelf op de site een ontwerp te maken besteld. Er was door het leverbedrijf een klein probleem met de levering. Ik heb tadaaz gecontacteerd en was zeer snel opgelost. Ook na de levering volgden ze mijn "klacht" op of alles in orde was. Zeer tevreden van mijn bestelling en van de service!

Gr P de Brieylaan 17

8200 Brugge