Super tevreden

Super snelle en vlotte levering. Helemaal zoals ik het wou. Top service!

Na eenvoudig zelf op de site een ontwerp te maken besteld. Er was door het leverbedrijf een klein probleem met de levering. Ik heb tadaaz gecontacteerd en was zeer snel opgelost. Ook na de levering volgden ze mijn "klacht" op of alles in orde was. Zeer tevreden van mijn bestelling en van de service!

Contente du résultat

Très belle affiche et coffret souvenir magnifique

snelle service en mooi product

Snelle offerte en ondersteuning bij aanpassen afmetingen afbeelding voor opdruk. de tassen werden zeer vlot in productie genomen en binnen een week na bestelling geleverd. De tassen zien er zeer goed uit. Opdruk is van goeie kwaliteit.

pakket verloren doch opgelost geraakt

Helaas is het pakketjes verloren geraakt maar werd dit euvel snel en vriendelijk verholpen. Dank je

Heel behulpzaam wanneer er problemen waren met de post service

Heel goed contact met de klantenservice toen Bpost ons in de steek liet en we de producten nodig hadden voor onze babyborrel. Ook tevreden met de kwaliteit van de gemaakte fotoproducten.

Vlotte bestelling en vlotte levering.

Super service

J’ai commandé le 07/02 , la grave de la poste commence juste le jour où je dois être livré. Le colis n’arrivant pas après la semaine de grève. Je les contacte au alentours du 25/02. Le service clientèle a été super réactif , n’ayant plus de nouvelles de mon colis qui était dans les mains du service de livraison, ils l’ont renvoyé avec une rapidité incroyable. Un service incroyable. Je recommande à 100000 %

Goede service en vlotte bestelling.

Excellent produit!

J'ai commandé un sac de rangement personnalisable et je suis ravie de mon achat. Très belle qualité du tissu et le motif est super beau. Et en plus, livraison rapide! A recommander sans hésitation!

Snel, vlot en goed

Heel mooi

* Mooie kaartjes * Mooie afwerking * Snelle levering * zelfs fouten recht gezet geweest

Prachtige ontwerpen, kaartjes, ... en zoveel meer en een super (klant)vriendelijke service!

Een zéér (klant)vriendelijke service! Prachtige ontwerpen, kaartjes, bedankingen, groeimeters, ... en zoveel meer. Sinds de geboorte van ons zoontje bestellen wij via Tadaaz en 3 jaar later nog steeds super tevreden. Zo blij dat ik Tadaaz ontdekt heb.

Mooi en snel geleverd

Alles verzorg verpakt en een snelle levering , zeer mooie kwaliteit van kaartjes

Topservice

Enkele uitnodigingen hadden onderaan een witte rand. Na een mailtje hierover, zaten de dag erna al nieuwe uitnodigingen in mijn brievenbus! Echt topservice en kwaliteit!!!

Snelle goede service

Snelle goede service

Veel keuze , goede verzending

Veel keuze. Goede service , snel verzonden

Snelle levering, ontwerp stickers en labeltjes zoals gewenst! Brievenbuspakketje zeer handig. Proefdruk geboortekaartje top! Ga ik zeker bestellen na de geboorte. Hopelijk een even snelle/correcte levering dan. Aanrader!

Mooie kaarten

De kaarten zijn van mooie kwaliteit! Jammer dat ze zo lang onderweg geweest zijn door de staking bij de Post.

Heel tevreden

Heel tevreden

Alles verliep top

Alles verliep top, werd mooie zorgvuldige gelever, top werk

Snel en correct

Afhaling in Brugge is super handig!

Uitstekend!

Super service! Last minute besteld en toch nog dezelfde dag verzonden en optijd mogen ontvangen. Complimenten voor Clara en de productie afdeling!

Snel, correct en kwaliteitsvol afgewerkt!

Handige site, vlotte service en correcte afhandeling. Kwaliteitsvolle producten.

Gr P de Brieylaan 17

8200 Brugge