Betrouwbare service

Veel keuze, moderne templates, heldere communicatie, stipt nagekomen beloftes, én afhalen kan 24/24u! Chique service.

precies wat ik wou

Gemakkelijk om te maken. Goede kwaliteit van gedrukte foto's.

Voor de zoveeste keer perfect!

Altijd perfect

Carte trop petite

Fournisseur des enveloppe avec car pour le prix c'est un peu chère

Mooie kaartjes, slechte service

Verkeerde “buitenkanten” van onze kaartjes meegekregen. (Duits ipv Nederlands) Na een telefoontje gingen ze de juiste opsturen. We hebben de juiste aangekregen maar helaas zijn het er minder dan we besteld hebben.

Super, altijd goede service , mooi afgedrukt en op tijd geleverd

Ik maak al jaren gebruik van Tadaaz voor mijn nieuwjaarskaarten maar vroeger ook voor de communies van de kinderen. Altijd mooie afdrukken, goede kwaliteit en op tijd geleverd.

Erg tevreden over de service en levering van de kerstkaarten!

Erg tevreden over de service en levering van de kerstkaarten!

Mooi afgewerkt

Mooie afgewerkte kaartjes en gemakkelijk dicht

Helemaal fantastisch!

Wij zijn fan! Goede telefonische ondersteuning omdat ik iets niet kon terugvinden... De levering in de pakketkleuis lag er sneller dan verwacht, we werden hiervan perect op de hoogte gehouden en ze deden hun best om de bestelling sneller klaar te leggen gezien we net die 2 dagen in Brugge waren... Dankjewel Team Tadaaz!

gemakkelijk in ontwerp, heel mooie kwaliteit en snelle bediening

wat moet een mens meer hebben?

Prima ervaring

Goede ervaring, er was wat misgelopen met onze bestelling maar dit werd meteen opgelost. Top ! Wij blijven fan van Tadaaz

Verzorgd en correct geleverd

Gemakkelijk kaartjes samen te stellen, verzorgd ingepakt en snel geleverd

Impression refaite malgré une erreur de mise en page de ma part

La mise en page n'était pas évidente pour moi. J'ai mal positionné mon texte (à l'envers).Tadaaz a proposé de réimprimer les cartes de vœux. Merci beaucoup pour ce geste commercial.

Deze keer echt slechte ervaring

Een groot pakket besteld, wat maakte dat mijn kerstkaarten na 5 dagen nog niet verstuurd werden. Na een telefoontje werd al wat afgewerkt was verstuurd, maar ook echt veel te laat… De theedoos die ik heb besteld is nog niet aangekomen… We zijn nu 3 weken verder, en ben met lege handen aangekomen bij mijn schoonmoeder op het kerstfeest… Jammer want tadaaz is niet goedkoop… Dan verwacht je een betere service…

Mooie herinnering

Héél mooie nieuwjaarskaartjes. Super tevreden ! Snel ontvangen !

Zeer vlug en correct

Zeer vlug en correct

Snelle levering. Mooie kaartjes.

De kaartjes zijn van mooie kwaliteit. De klantendienst is ook vlot bereikbaar en erg behulpzaam.

Logiciel efficace, service rapide, professionalisme

Logiciel efficace, service rapide, professionalisme

Uitstekende kwaliteit

Kwaliteit perfect, handig programma en snelle levering !

Super service !

Tevreden dat ik jullie gekozen heb, bij mijn 2de bestelling heb ik mijn schrijffout kunnen rechtzetten. Bedankt !

Er was een probleem met de eerste druk van de kerstkaartjes. Tadaaz heeft me een teruggave gegeven zodat ik er er andere kon bestellen. Afhandeling van de klacht was TOP!

Mooi drukwerk, snelle productie

Gebruiksvriendelijke website, vlotte communicatie, snelle levering, mooie kwaliteit drukwerk. Een klein minpuntje: we hadden bijhorende enveloppes besteld en er zaten 4 enveloppes te weinig in het pakket.

Ik ben heel blij met mijn zelfgemaakte kerstkaartjes via Tadaaz! Vooral ook dankzij de snelle levering. Ik had ze pas de vrijdag voor Kerstmis, laat op de avond, besteld en dinsdagnamiddag (24 dec) waren ze er al! Ook heel blij te ontdekken dat dit een Belgisch familiebedrijf is. Ik bestel bij jullie met plezier!

Uitstekende kwaliteit!

Uitstekende kwaliteit, snel geleverd.

De voorbeelden zijn een bron van inspiratie maar toch is er ruimte genoeg voor eigen inbreng

Gr P de Brieylaan 17

8200 Brugge