Uitstekende service!

Steeds een top service. Zowel mijn uitnodigingen als bedankkaarten zijn prachtig. Zeer snelle levering en netjes verpakt voor verzending.

Bedanktkaarten A5

Leuke grote bedanktkaarten voor het vormsel van mijn dochter. Kaart zelf aan te passen en foto's komen mooi uit.

Ruime keuze, makkelijk aanpasbaar en snelle levering.

Topservice

De datum was juist maar de dag was verkeerd. Tadaaz heeft kosteloos nieuwe uitnodigingen opgestuurd. Wat een topservice! Dikke merci Tadaaz!

Gemakkelijk te bestellen, snelle en correcte levering voor een schappelijke prijs.

Uitstekende en snelle naservice

Bestelling was beschadigd aangekomen, na contactname met klantendienst werd er onmiddellijk een nieuwe levering voor de beschadigde stukken verstuurd.

alles in orde super

mooie stickers alles in orde

Super mooie resultaten

Geen woorden voor. Het is gewoon heel goed!

We komen terug!

Zowel qua originaliteit in producten, in de kwaliteit van de producten en de kwaliteit van de fotos zijn we tevreden van Tadaaz! Bekende concurrentie blijkt niet altijd beter, wij gaan hier dus zeker nog bestellen!

Prachtig

Vlugge levering, Goede service

Exact wat ik wou en zelfs nog beter van kwaliteit dan verwacht.

Satisfaite

Beaucoup de choix de faires part, tous plus beaux les uns que les autres. Pour le mien, j ai eu un coup de cœur. Tout était parfait, le papier est lisse et cartonné, belle impression grave choix de police… très ravie

Super goede service

Er stond een deel niet op de kaartjes gedrukt terwijl het wel correct op het ontwerp stond. Ze hebben de kaartjes onmiddellijk opnieuw in druk laten gaan en de volgende dag had ik de juiste kaartjes in de bus! Zeer vriendelijke en goede service.

Belle expérience

Respect des délais, personnes de contact pour vous aider très aimables et très compétentes. Travail de qualité. Je recommande Tadaaz et je n’hésiterais pas à faire de nouveau appel à eux si besoin .

Vlot, kwalitatief & heel eenvoudig te bestellen

ik had gepersonaliseerde bladwijzers nodig en kon alles gemakkelijk aanpassen. Opvolging van zending was handig en correct.

Handig en mooi

Mooie collectie en een handige tool om te personaliseren. Snel geleverd. Leuk dat je ook andere zaken zoals bedankjes kan kiezen met hetzelfde ontwerp van de uitnodiging . Daarom mijn keuze voor Tadaaz.

Heel mooi!

Wij zijn heel tevreden van Tadaaz! Mooie kwaliteit en mooie afwerking. We bestellen binnenkort opnieuw.

Kwaliteitsvolle kaarten, snel geleverd. Super tevreden !!

Heel mooi eindresultaat!

Ik baseerde mij op een ontwerp dat er al was, maar kon naar believen aanpassen en veranderen. Heel blij met het eindresultaat!

Was precies zoals we verwachtten

Service très rapide

J’ai aimé la rapidité du service, la qualité du produit et les mini brochures. C'est gentil et professionnel.

Prachtig wat jullie maken

Goede service. Prachtig resultaat Veel goede reacties gehad

Très bien

Jamais déçu de la qualité et de la rapidité comme d’habitude. Petite faille cependant cette fois-ci, un des faire-part était incomplet et donc inutilisable. Sinon parfait !

Gemakkelijker site te gebruiken en zeer mooie afgeleverde producten !! Hele goede service.

Ik heb al meermaals besteld bij jullie en altijd op tijd geleverd en alles inorde. Dit keer bestelde ik weer bij jullie de uitnodigingen van mijn zoon zijn communiefeest, toen ik ze aankreeg zag ik dat de tekst op de kaartjes verschoven was en dus niet mooi overeen kwam. Ik heb hun een mail hierover gestuurd en een dag later had ik mijn nieuwe goede kaartjes al. Top service!

Gr P de Brieylaan 17

8200 Brugge