Je suis ravie d avoir commander chez vous

Une impression super, un soin parfait pour protéger les photos, une livraison rapide. Je suis ravie

Uitstekende service

Bij aankomst bleek 1 van de glazen stolpjes gebroken. Tadaaz stuurde gratis een nieuwe op

Heel mooie reproductie

Prachtige kwaliteit, mijn ouders waren er heel blij mee!

Topservice

Mooie kwaliteit, vlug geleverd !

Tevreden

Kwaliteit, snelheid van uitvoering en correct

Geen opmerkingen. Degelijke en correcte service

Je krijgt wat je hebt bestel

Perfecte levering en voldoet aan de verwachtingen

Heel prachtige fotos

De wenskaarten zijn Top van kwaliteit enkel jammer dat jullie geen myWorld loyalty meer geven.

De service en kwaliteit is TOP. Ik vind het alleen maar jammer dat jullie GEEN myWorld getrouwheidsvoordeel meer geven. Dit betekent dat ik voor volgende bestellingen naar een bedrijf - lees myWorld loyalty partner op zoek zal gaan.

Top Top Top!!

Gemakkelijk te ontwerpen en snelle verzending. Grote fan!

Waauw

In 1 zin waauw, maar hoe kan het anders met tadaaz zit je steeds goed!

Makkelijke tool, veel keuze, snel klaar!

Heel vlotte service na foute druk

Kaartjes heel snel geleverd, mooi afgewerkt. Maar de tekst op de achterzijde ontbrak. Vriendelijke dame aan de telefoon die zorgde voor een herdruk (die zowaar nog sneller bij ons thuis geleverd werd)

Gewoon top

Top op alle vlakken. Veel keuze. Leuk product. Mooi afgewerkt. Supersnelle levering.

Heel vlugge afhandeling van bestelling

Tevreden klant!

Voldoet aan de verwachtingen

Heel leuke voorbeelden en snel geleverd!

Kwaliteit en snel geleverd

Heel kwalitatief, je ontvang wat je verwacht. 24/7 pick up is heel handig!

Schitterende kaarten

Fantastisch ! Kaarten in 24 uur gedrukt en klaar in afhaalkast.

Heel blij met de kaartjes

Heel blij met mijn kerst kaartjes ze zijn perfect! Ook een zeer goede service!

Zeer snelle levering. Netjes verzorgd

Enorme keuze. Voor ieder wat wils.

Produits conformes à la description

Produits conformes à la description, et de qualité. Je suis très satisfaite également du traitement et de l'envoi très rapide de ma commande. J'avais peur de ne pas le recevoir pour les fêtes et pourtant, j'ai pu gâter mes proches à l'heure!

Top kwaliteit

Top kwaliteit. Onder de indruk van de snelle levering !

Het kiezen van de kaartjes en bewerken gaat super vlot, snelle levering!

Eerste bestelling, resultaat is perfecte!

Mooie kerstkaarten

Eenvoudig te maken kaarten, maar werkelijkheid ziet er anders uit. De oranje kleur is moeilijk leesbaar op groene achtergrond. Toch een mooi eindresultaat. Spijtig dat er een paar enveloppen te weinig waren.

Heel toegankelijk, mooi en snel geleverd, TOP service!!

Ik keer zeker terug.

Gr P de Brieylaan 17