Niet zoals gehoopt

De print was niet zo scherp als de foto die we geüpload hebben. Er stond dat de kerstkaarten nog tijdig gingen zijn maar niemand heeft ze voor kerst aangekregen.

Zeer goed.

Zeer gebruiksvriendelijk.

Livraison prévue pour le 19/12/24

Nous sommes le 25 et toujours aucune trace de notre commande !

• Nous recommanderiez-vous? Non

Altijd zeer goed maar…

Wij bestellen al jaren echt alles bij jullie. Telkens onze kerstkaarten en alles voor communie enzo. Nu hebben wij opnieuw (in mei ook voor de uitnodiging van de communie) niet genoeg enveloppes ontvangen. Wij hadden 4 kerstkaarten waarvoor we geen enveloppe hadden. Wat wel jammer is want is meestal ander formaat.. Anders zeker altijd tevreden!’

Perfecte service van een Westvlaamse topfirma aan een Westvlaamse klant!!

Perfecte service van een Westvlaamse topfirma aan een Westvlaamse klant!!

Prachtige kaart

Veel keuze en zeer snelle service

Heel tevreden!

Ruim aanbod ontwerpen, vlot systeem en snelle verzending! Heel tevreden van Tadaaz!

Prachtige kaarten in een mum van tijd

Het ontwerpen van de kaarten gaat heel vlot aan de hand van de sjablonen. De kaartjes worden vlot geleverd en het resultaat was beter dan ik verwacht had, ze zijn prachtig. Ik heb al veel positieve reacties gehad.

Af!

Geen onzin, zonder meer mooi werk en exact naar wens.

Topservice, topkwaliteit!

Heel tof fotoboekje nav de Sweet 16 van onze dochter.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Heel mooie kaartje, goed verpakt en hele snelle levering.

Heel mooi resultaat!

Wij zijn zeer tevreden. Snelke service, mooi resultaat.

What you see is what you get

Zeer gemakkelijk om je kaartje te ontwerpen en je krijgt het net zoals je het zag op je scherm in een record tijd

Zoals altijd: uitmuntende snelle service en kwaliteit!

Zoals altijd is de service en kwaliteit uitmuntend. Professionele opvolging van bestelling tot en met levering. Ik ben een héél tevreden klant. Een tip: misschien wat meer lettertypes toevoegen?

Goede service en goede kwaliteit

Goede prijs kwaliteit

Een bestelling bij Tadaaz is de moeite waard.

Voor de eerste keer een bestelling geplaatst op aanraden van mijn dochter. Mooie en ruime keuze van kaarten. Telefonische hulp gekregen van super vriendelijke dames, waarvoor dank. Zeer snelle levering en top resultaat.

Perfect, zoals elk jaar

Zeer gebruiksvriendelijk programma om zelf je kaartjes te personaliseren. Perfect drukwerk. Ultrasnelle service. Heel tevreden!

heel mooie kaartjes en makkelijk om te maken

Klant- én gebruiksvriendelijk en snel

Last minute besteld maar dankzij Tadaaz toch tijdig kunnen verzenden voor de feestdagen!

Kwalitatieve producten, snelle levering + top klantenservice!

De klantenservice is makkelijk bereikbaar en zeer vriendelijk! De producten zijn snel geleverd en van goede kwaliteit. Zeer tevreden.

Mooie kerstkaartjes op luxe papier

En opnieuw supersnelle service! Merci Tadaaz

Een 10-tal kaartjes hadden een witte lijn. Toen Tadaaz dit vernam, stelden ze ons meerdere oplossingen voor. Uiteindelijk voor een cadeaubon gekozen aangezien onze kerstkaartjes al verstuurd waren. De overige kaartjes waren heel mooi en aangenaam verrast over de service na verkoop.

Zeer tevreden !

Het is prijzig vergeleken met anderen maar het is een zeer mooie kwaliteit , stijlvol . Het is ook zeer snel geleverd. Zondag besteld en woensdag geleverd,

Mooie kaartjes al heel vaak besteld.

Jammer van de hoge verzendkosten.

Satisfaite!

Deuxième fois qu’on commande des faire-part naissance est ils sont sublimes! Très satisfaite de la qualité, envoie rapide!

Gr P de Brieylaan 17

8200 Brugge