Jammer van de maat

Kaartje is heel goed maar het was niet duidelijk dat het een ongewone maat is die niet in standaard enveloppen Past. We hebben 8 euro per kaart in postzegels moeten betalen voor internationale post. Dure grap jammer genoeg.

Heel tevreden

Super te Vreden altijd klaar voor uitleg als het niet lukt ze zijn vriendelijk en hepen me zeer goed Dank u

Beautiful

Excellent, you get what you order!

Chique uitstraling

Vlotte levering, zeer mooi afgewerkt en kwaliteitsvol Aantallen klopten wel niet en prijs toch wel te hoog

Uitstekende service!

We bestelden al meermaals bij Tadaaz en zijn steeds zeer tevreden van onze bestelling. Dit jaar hadden we een geschenkje met een ‘bubbeltje’ in een foto. Na contact met de (zeer vriendelijke) klantendienst kregen we bijzonder snel een vervanging. Super tevreden!

Top service!

Je kan je eigen creativiteit kwijt en hebt voldoende keuze. Sedert dit jaar kan je ook kiezen dat ze zelf alle kaartjes voor je versturen. Hoe makkelijk kan het zijn! Altijd tevreden met resultaat en een super vlotte service!

Vlotte opvolging

De mooie kaartjes werden vlot bezorgd. Helaas ontbraken er enkele enveloppen. Na melding werd dit super snel rechtgezet.

vlot

is nog vrij gemakkelijk om zelf een kaartje te personaliseren

Perfect!

Mooie afwerking, stijlvol weergave!

Mooi en snel

Mooi en snel, wel met vlekje op alle kaartjes, dat was jammer

Vlotte verwerking

Snelle levering en top kwaliteit

Niets op aan te merken

Superfijn

Mooie afwerking en vlotte levering.

Zie hierboven . De keuze aan creatieve formats maakt het verschil.

Snelle behandeling en levering

Prachtig

Hele mooie kaartjes

Gemakkelijke tool, snel geleverd, kwalitatief hoogstaand

Meer dan mijn beschrijving kan ik niet toevoegen aan mijn review... Maar ik zou Tadaaz zeker aanraden en een volgende keer ook gebruik maken van Tadaaz!

Snel en correct geleverd

Snel en correct

The order was not delivered

We got a message that the order is delivered, but we didn't get it

Uitstekende, correcte levering. Prima service!

Makkelijk te gebruiken website. Foutloos en snel geleverd.

Snel, duidelijk, gemakkelijk en mooie kaartjes.

Super.

altijd mooie kaartje van goede kwaliteit

altijd mooie kaartje van goede kwaliteit

Super in orde !

De foto’s worden snel en mooi verwerkt!

Snel en mooi!!!!!

Proefdruk-service en druksnelheid zijn uitstekend

Vroeger nog problemen gehad met de kleuren van de print, door met proefdruk te werken, heb je geen verrassingen en kan je bijsturen. Daarnaast is de tijd tussen bestellen en ophalen verbluffend snel.

Gr P de Brieylaan 17

8200 Brugge