al 10 jaar tevreden klant

Dit jaar voor de tiende maal onze kerstkaartjes besteld. super handig systeem en perfecte service en afwerking.

Gemakkelijk bestelling aan te maken maar prijs kan goedkoper.

Gebruiksvriendelijke website. Prijs kan goedkoper. Levering door B-Post was slecht : pakje stak half uit de brievenbus bij regenweer en kon eigenlijk door iedere voorbijganger meegenomen worden.

Super vlug mooi

Heel vlot en gemakkelijk

fantastisch!

vlot, begrijpbaar en zeer tevreden!

Tevreden over de producten en service

Ik ben zeer tevreden over de bestelling die ik heb geplaatst. De producten beantwoorden aan mijn wensen en de levering was zeer vlot. Ik zal zeker binnenkort terug beroep doen op hun diensten en producten.

Een geweldige service en naservice. Snelle feedback en vlotte nalevering zonder bijkomende problemen. Topwerk.

Happy

Ik bestelde voor het eerst kerstkaarten via tadaaz. De handige website en de vlotte service lieten alles vlot verlopen. De kaarten zijn perfect.

beste service ever!

na melding probleem eerst druk kaartje werd dit op een correcte professionele manier rechtgezet! Top service! dankjewel TADAAZ.

Voldoende

Mooi kaartje. Fijn dat Qr kan worden toegevoegd. Geen mogelijkheid om vorm van kaartje te wijzigen. Reclame tadaaz op kaartje is minder. Slechte kwaliteit enveloppen. Enveloppen zijn niet op maat van kaartje. Lekstrook = ouderwets + plakt niet goed. Dure kaartjes. Proefdruk is niet gratis.

Een aanwinst

Alles tip top in orde

Rien à redire service qualité impeccable

Rapide simple efficace. Très belle qualité.

Steeds correct , steeds mooi , zoals het hoort …

De kerstkaarten waren prachtig en heel snel geleverd!

De kerstkaarten waren prachtig en heel snel geleverd!

Prachtige Kerstkaart

Zeer mooie kwaliteit !!

Product werd op een snelle manier bezorgd conform aan de beschrijving op de site

Minder

Volgens mij is iets niet correct afgedrukt. Ik heb een mailtje gestuurd naar klantenservice. Ik wacht nog op reactie

Top !

Super vlot en mooie kaarten!

Mooi kadoo en snel geleverd.

Ik heb voor de 2de keer een ‘herinneringendoos’ gekocht. Het is heel gemakkelijk om die kist te personaliseren via de site en de afdruk stemt ook overeen met het uiteindelijke resultaat. De bestelling is ook steeds zorgvuldig ingepakt en de korte keveringstermijn is een extra pluspunt.

Eerste bestelling was niet hoe ik het wou en verwachten. Ze deden er alles aan op dit inorde te maken en de 2de bestelling was uitstekend!

Topservice !

Zeer leuke en mooie kaartjes - mooi afgewerkt uitermate snel geleverd

Was een prima ervaring

De bestelling was er snel en precies zoals we hadden opgemaakt

Tadaaz geeft veel ruimte om zelf creatief te zijn. Dat is belangrijk voor mij.

Bij Tadaaz ervaar ik topkwaliteit. Bovendien vind ik daar veel mogelijkheden om zelf creatief aan de slag te gaan. Die combinatie zorgt voor unieke kerst/nieuwjaarskaarten. Met de mogelijkheid van een proefdruk kom je ook niet verrassingen te staan. Gewoon supertevreden.

Vlotte levering en vlot ontwerp

Online was het makkelijk om de kaart te ontwerpen. We hebben deze zelf nog samengesteld want de tekst werd op een apart blad geleverd dat de kaart, wat in het ontwerp zat. Nadeel, de 2 kaarten die aan de "buitenkanten" van de stapel zaten, vertoonden krassen van het heen en weer schuiven in het pakket. Dit was jammer daar we een exact aantal hadden besteld dat nodig was.

Gr P de Brieylaan 17

8200 Brugge