Was een prima ervaring

De bestelling was er snel en precies zoals we hadden opgemaakt

Tadaaz geeft veel ruimte om zelf creatief te zijn. Dat is belangrijk voor mij.

Bij Tadaaz ervaar ik topkwaliteit. Bovendien vind ik daar veel mogelijkheden om zelf creatief aan de slag te gaan. Die combinatie zorgt voor unieke kerst/nieuwjaarskaarten. Met de mogelijkheid van een proefdruk kom je ook niet verrassingen te staan. Gewoon supertevreden.

Vlotte levering en vlot ontwerp

Online was het makkelijk om de kaart te ontwerpen. We hebben deze zelf nog samengesteld want de tekst werd op een apart blad geleverd dat de kaart, wat in het ontwerp zat. Nadeel, de 2 kaarten die aan de "buitenkanten" van de stapel zaten, vertoonden krassen van het heen en weer schuiven in het pakket. Dit was jammer daar we een exact aantal hadden besteld dat nodig was.

Mooi!!

Voor de 2de keer kerstkaartjes, eigen ontwerp, besteld. Weer zijn ze erg geslaagd! De proefaddrukken en de feitelijke bestelling zijn ook dit keer weer heel snel geleverd. Blij mee.

Kei leuk

De bestelde items waren prima . Een klein minpuntje was dat er 2 mica zakjes te kort waren en 4 sluitingspinnetjes bij de snoepzakjes. Al bij al was het het leuke ervaring om de kubus en spoepzakje te ontwerpen en ben er zeker van dat mijn gasten dit heel leuk zullen vinden. Grtjs Wiske Meersman

Zeer vlot en super mooi

Ik ben super tevreden van de service van Tadaaz. Grote keuze en makkelijk om te bestellen - Ik ging mijn bestelling afhalen en ook dat ging super vlot en was goed georganiseerd.

Snelle levering van kwaliteitsvolle kerstkaarten

Zeer gemakkelijk om kaarten te ontwerpen, en te bestellen. De levering zelf verliep ook heel vlot!

Heel content met de geleverde producten.

Een aanrader om op tadaaz bestellingen te doen.

uitstekend

Mooie kaartjes en mooi op tijd afgeleverd.

De kaartjes zijn mooi. De houten kistjes zijn gewoon fantastisch met super gravering.

Snel en makkelijk

Goed dat je een proefdruk kan aanvragen. Maar die stemde niet overeen met wat ik had ingegeven. Wel blinkend papier, maar bij de volledige bestelling was het mat papier. Al bij al tevreden van het resultaat, maar het kan beter.

Qualité, originalité, ponctualité

Qualité, originalité, ponctualité

Prima !

Snelle levering - verzorgd werk en goede verpakking - goede service !

Super ervaring

Dit jaar wilden we eens ander kaartjes voor de feestdagen. Geweldige ervaring, veel keuze. Mijn volgende reeks kaarten bestel ik zeker terug bij Tadaaz.

Zeer goede service

Er was een fout in het drukwerk, na telefonisch contact direct zonder enige problemen rechtgezet. De dag nadien de nieuwe ontvangen. Zeer goede service.

Hallo☺️

Hallo Het was ongelooflijk om de bestelling bij u te plaatsen, bedankt voor het uitstekende, kwaliteitsvol

probleempje rap opgelost. Zelfde dag nog was de bestelling klaar.

Bestelling online doorgegeven. Bericht van afhaling kwam maar niet binnen. Mijn vrouw is eventjes binnengesprongen met de vraag waar deze bestelde kaarten bleven. Het probleempje werd rap opgelost en dezelfde avond nog bericht dat deze klaar lagen. Na sluitingstijd hebben we ze dan opgehaald in het sas gedeelte. Alvast bedankt en nog een prettig en druk eindejaar. Hugo en Nadine

geweldig

mooie stevige kwaliteit , ook de omslagen van goede kwaliteit . ( eentje tekort)

Superservice

Bestelling vlot en vlug ontvangen. Ik had uitnodigingskaartjes ontworpen, deze zaten mooi in een doos verpakt zodat ze niet beschadigd zouden worden. Kaartjes zijn heel mooi en perfect de kleur die ik had verwacht. Tadaaz is echt een aanrader.

Super service

Aanmaken van onze gepersonaliseerde kaartjes verliep vlot via de website. Bestellen ging makkelijk en vlotte service.

Zeer snelle en correcte service!

Mooie kaartjes, goede kwaliteit/prijs verhouding. Een aanrader!

Mooi maar niet gezien dat ik te weinig stickers heb besteld

Hi, alles ok maar ik had blijkbaar te weinig stickers besteld om de enveloppes dicht te kleven. Mijn fout natuurlijk maar misschien moeten jullie kijken dat een AI software dit opmerkt. Op die manier help je een verstrooide klant :-).

Prachtige kwaliteit voor een eerlijke prijs

Veel keuze uit mooie producten

Tevreden

Tevreden, meer moet dat niet zijn

Gr P de Brieylaan 17

8200 Brugge