SAV impeccable

Erreur d’impression sur deux faire-parts, SAV contacté, nous en avons reçu 5 en retour, très rapidement

Razendsnel en perfect

Topservice

Foutief leveradres ingegeven. Telefonisch snel en super vriendelijk opgelost ☺️

Alles verloopt zeer vlot met een mooi resultaat

Zeer aangenaam dat je twee proefdrukken Kan bestellen tegen een goede prijs.

2eme essai reussi

Cela fait 2 commande réalisée chez vous et une de fois de plus cela correspond totalement à mes attentes avec une qualité au rendez vous..

Service rapide et très beau choix

Il y a énormément de choix. Et ils sont très beau. Seul petit bémol, c'est parfois difficile de s'y retrouver dans la personnalisation. C'est peut-être aussi parce que je ne suis pas des plus abile sur le net.

Voor herhaling vatbaar.

Voor de eerste maal een bestelling geplaatst en een hele vlotte en correcte levering ontvangen.

Zeer snel geleverd, mooi verpakt

Top service!

Zeer snelle service. Kwaliteit van de geleverde produkten is uitstekend. Heel degelijk en veilig verpakt.

Perfecte kaarten en supersnel!

Perfecte kaarten en supersnel!

Handig in gebruik, snelle levering en mooie afwerking/product.

Très satisfaite

J'ai passé une commande de faire-parts de naissance et je suis extrêmement satisfaite de la qualité, nous gardons ainsi un magnifique souvenir des premiers jours de notre fils. Livraison très rapide et colis bien emballé.

Top !!

Snelle service en echt een aanrader !!

10 op 10 !

Dit was de eerste keer ( trouwkaart) bij tadaaz,. heb intussen ook een kerstkaartje besteld en ik kan eigenlijk geen enkel kritisch punt aanhalen.. Eerst en vooral: "het proefstuk ": dit heb ik nog bij geen enkel fotolabo gevonden ; de prijs- kwaliteit is super; de kleuren zijn mooi en ook nog dit: als 70 plusser heb ik wel al heel wat ervaring met digitale fotografie ( meer dan 20 jaar ) en heb nog soms moeite met moeilijke websites maar tadaaz heeft een heel duidelijke site! En de weinige vragen die ik had, werden onmiddellijk beantwoord via de chat ! Mijn enig verzoek is nu: verander niet te dikwijls de site want dat is geen goeie reclame ! Hartelijke groet, Mi-Rose

Super blij

Mooie labels voor mijn geboortesuiker en geschenkjes. Levering duurde iets langer dan aangegeven maar ben er super blij mee.

Rapide et de qualité

Commande expédiée rapidement et de qualité très contente de mon choix

Mooie kaarten en nieuwjaarsbrief

De kwaliteit van de kerstkaarten was zeer goed. Ook de plexiglas nieuwjaarsbrief was zeer mooi.

Magnifique realisation

Réalisation facile sur le site, grand choix de décorations/accessoires. Envoi rapide. Juste un bémol sur la réception de mes autocollants, mal placés dans la caisse d envoi, perte de deux autocollants car froissés. Dommage. Mais ensemble très bien.

Alles zeer goed

Alles verliep vlot van bestellen tot leveren!

Tevreden collega

Had een cadeau gemaakt voor de verjaardag van een collega. Een drinkfles met aangepaste tekst op. Ze vond het heel mooi en ze was zeer enthousiast. Heb al aantal keer een persoonlijk cadeau gemaakt op tadaaz gaat heel gemakkelijk en ook super ideetjes.

Mooie uitnodigingen - aantallen kloppen niet

Na een mindere ervaring bij mijn eerste bestelling, besloot ik om toch opnieuw te bestellen bij Tadaaz. De uitnodigingen die ik deze keer heb besteld zien er goed uit en waren snel klaar - ook de eerste keer was ik wel tevreden over het resultaat. Toch kreeg ik twee keer minder exemplaren geleverd dan ik had besteld. De eerste keer werd er bijgedrukt, met als resultaat dat ik pas na het feestje alles ontvangen had, waardoor alles onbruikbaar was. De tweede keer bestelde ik wat langer op voorhand en werd er tijdig bij gedrukt. Mooie kwaliteit alleen geen zekerheid dat je meteen het bestelde aantal geleverd krijgt.

Correcte en snelle levering!

Gebruiksvriendelijke website en vlotte, snelle en correcte levering!

Alles is zeer vlot verlopen!

correct , snelle levering

snelle engoe uitgevoerde levering

Heel mooi resultaat !

Mooi resultaat, fijne kwaliteit, snelle en vriendelijke hulp bij aanpassing. Top !

Gr P de Brieylaan 17

8200 Brugge