steeds exact wat besteld werd

sinds meerdere jaren kopen we via de firma. Vriendelijke bediening en indien nodig wordt er telefonisch teruggebeld als er zaken niet in voorraad zijn en hoe de stand van zaken is.

Mooi verzorgd

Très bonne

Très bonne

Oké!

Oké!

J adore

Rien a dire rapide et bien emballer super services grand merci a votre equipe

mooie kwaliteit, snelle levering

Ik vond snel via google wat ik zocht en kwam uit op jullie website. Het aanbod is groot. De kwaliteit en prijs zijn goed. Ik heb hier met veel plezier gekocht en zal dat zeker nog doen als mijn handwerkjes klaar zijn.

Snelle en goede levering

xxx

Perfect afgehandeld

eerste bestelling ooit en volledig in orde

Article conforme à la photo

Beaucoup de choix sur le site, article commandé de qualité.

Ik heb echt geen aanmerkingen!!

Mijn ervaringen met Borduurmateriaal vat ik zo samen: - een heel uitgebreid assortiment; - een duidelijke website, waarop je gemakkelijk kunt kiezen; - snelle levering; - een bestelling wordt correct uitgevoerd. Kortom: uitstekende ervaring!!

Mooi aanbod op de site en een snelle service!

Snelle levering van goed materiaal

Vlot geleverd

Sols stemmen de afgebeelde kleuren niet over een. Bijvoorbeeld Bladwijzer boeken. Boeken zijn rood en Blauw, Maar bij het bordures zijn ze rood en grijs !

Mooi materiaal, goede en snelle levering

Het was even zoeken op de site, maar wel gevonden wat ik nodig had. Goed materiaal en snelle, correcte levering

Zoals beschreven voor 15h besteld is 's anderendaags geleverd

Snelle levering en goede kwaliteit en veel keuze

Pour une première commande je suis très satisfaite bien emballer et rapide respect de votre annonce de livraison en 1 jour

Perfect!!

Snelle verzending. Mogelijkheid tot bestellen van items die niet op voorraad zijn.

Voorgedrukte kruissteek

Snelle levering, ruim voldoende draad meegeleverd. Duidelijk voorgedrukt. Super tevreden. .

Très bonne expérience avec le tableau précédent

votre service et envoi très bons

Een genot

Een snelle en vlotte levering. Echt een aanrader. Doe zo verder. Proficiat

Goede ervaring mee

Order netjes op tijd geleverd.

Goede service.

Goede service. Juist jammer dat Postnl levert. Die hebben een tijdspanne van 4u en kan je 4u niet weg. DPD bev geeft een tijdspanne van 1u op.

eerste keer besteld was prima in orde

pakket correct ontvangen uitleg is goed en er nu aan beginnen

Fruitesse 3

8720 Dentergem

Over borduurmateriaal.be

borduurmateriaal.be, de specialist in borduurpakketten. Scherp geprijsd, bijna alles op voorraad. Voor 15 u besteld, direct verzonden. Indien niet op voorraad, verzending binnen 1-5 dagen.