Rapide et très facile

Super merci.

parfait

Parfait

Een betere service kan men nergens krijgen

pas d'expérience,car pas de colis

Je suis toujours en attente de mon colis qui devait être livré le lendemain de ma commande ,je suis très mécontente

• Nous recommanderiez-vous? Non

Snelle levering, heel goed verpakt en goede communicatie via e-mail. Ik ben tevreden!

Super expérience

Super expérience, délai respecter et superbe qualité de la marchandise

Parfait

Produit conforme. Belle qualité. Livraison rapide. Je suis plus que satisfaite et j'ai donc immédiatement fait une nouvelle commande.

Rapide et correcte

Je suis contente avec la magasin. J'ai deja commandé cinq kits broderie chez eux. Peut-être pourraient-ils élargir un peu le choix des modèles ?

Zeer tevreden met mijn borduurringen

Was wat ik ervan verwachte

Prijs kwaliteit prima

Vlotte service

Vlugge levering stel ik wel op prijs goed verlopen voor de eerste keer

Heb wel een opmerking vind dat er ook een Nederlandse beschrijving mag bij zijn was wel eventjes zoeken voor ik het door had zonder die beschrijving in het Nederlands

Gemakkelijk bij jullie te bestellen

Plezant om te maken met duidelijke omschrijving

heel leuk

heel leuk om mee te werken,je bent er zeker voor een tijd zoet mee. heel vlugge service.

Nederlandse uitleg ontbreekt.

Meer vertaling van uitleg. Mooie werkstukken.

Zeer goed knoopkussen

J adore

Je me débrouille

Vlotte levering, ook voor producten die niet op voorraad zijn

Ik heb geen worden davoor ik ben geweldig geholpen

Je suis très satisfaite

Très rapide pour l'envoie de la commande je suis ravie

Snelle levering.

Nog geen idee. Want ik moet er nog aan beginnen.

Heel tevreden !

Vlugge levering en ik vind het heel goed dat je bericht krijgt wanneer je je pakje mag verwachten (van dit tot dat uur) en je geen hele dag thuis moet zitten wachten Complimenten aan de bezorger Post Nederland !

Parfait

Bonjour, Commande passée le lundi et arrivée le mercredi. Super rapide. Le produit est conforme à la description et de très bonne qualité... première expérience parfaite. Merci

Essayer c’est l’adopter.

Première commande pour premier essai et très satisfaite.

Goeie snelle service

Top service bij een locale handelszaak

fijne ervaring

goed materiaal - alles inbegrepen - voldoende wol -duidelijke kleuren ben heel tevreden voorstel : binnenkussen en rugzijde kussen erbij presenteren

Fruitesse 3

8720 Dentergem

Over borduurmateriaal.be

borduurmateriaal.be, de specialist in borduurpakketten. Scherp geprijsd, bijna alles op voorraad. Voor 15 u besteld, direct verzonden. Indien niet op voorraad, verzending binnen 1-5 dagen.