Contente du délai de livraison, de la qualité et du cadeau! Merci

Positive

Prettige webshop!

Ik had 3 exemplaren besteld. Er waren er maar twee van op voorraad en de winkel contacteerde mij netjes telefonisch om te overleggen hoe dit op te lossen. Prima kwaliteit en fijn contact!

Een aanrader

Prachtig materiaal voor een degelijke prijs

Prima service, goede kwaliteit en supersnelle verzending.

Prima service, goede

Satisfaite

Très contente de ma commande et reçue dans un délai raisonnable. Par contre difficultés pour payer par carte avec le QR code par manque d'explication quand c'est la 1ere fois.

Goede service!

Zeer goede en heel vlotte service. Hier bestel ik zeker nog in de toekomst.

Zeer goede service

Zeer klantgericht, zeer vriendelijk, goede informatie.

Geweldige service

Heel blij met mijn bestelling alles was perfect in orde en geleverd op de geplande datum

Très rapide Matériel de bonne qualité

Commande très facile livraison très rapide Le matériel est de bonne qualité, conforme à la description

👍

Super service

Super tevreden

Snelle en correcte levering. Als dank voor bestelling zat er een klein boruurpakketje bij. Super leuk gebaar. Zal er zeker weer gaan bestellen.

De kruissteek pakketjes van Vervaco zijn altijd heel mooi, duidelijk. Zeer tevreden.

Rapidité

Un grand merci Pour votre rapidité

Vind ik geweldig

Dit vind ik echt heel goed, altijd goede service, heel vlug worden de materialen geleverd

Hele goede service

Snel geleverd en een leuke verrassing bij het openen van het pakje! Bedankt!

Het is jammer dat er geen Nederlands beschrijving bij in zit .

Snelle levering, goede kwaliteit en uitstekende service bij bij eventuele problemen

Fantastisch 👍

Commande broderie

Conforme à la description.

sérieux, fiable et livraison très très rapide

Bonjour, j'ai posé des questions avant d'acheter, j'ai reçu une réponse très rapidement. J'ai commandé. La livraison a également été rapide. Service après vente très sérieux. Merci.

Livraison extra rapide et qualité top

Qualité des produits ++++ (3 planches diamond painting) et livraison extra rapide. J'apprécie les produits européens , et le prix qui n'est pas ecxessif++++

Snelle service en veel keuze

Snelle service en veel keuze

Snelle levering, duidelijke site, makkelijk om te bestellen, top

vlot besteld, dag erna geleverd

vlot besteld, dag erna geleverd

Heel mooi en goed afgewerkt borduurpakket.

Duidelijk telpatroon. Dank voor de super snelle levering.

Fruitesse 3

8720 Dentergem

Over borduurmateriaal.be

borduurmateriaal.be, de specialist in borduurpakketten. Scherp geprijsd, bijna alles op voorraad. Voor 15 u besteld, direct verzonden. Indien niet op voorraad, verzending binnen 1-5 dagen.