Heel mooi en goed afgewerkt borduurpakket.

Duidelijk telpatroon. Dank voor de super snelle levering.

Goede service, duidelijke uitleg en correct afgeleverd in het buitenland.

Levering was snel en correct. Het product geweldig ben er heel content van helemaal wat ik er van verwacht had. Kan me uren amuseren!

Broderie diamant

Super rapide... Merci à vous, en ces temps de confinement ça calme ce genre d'occupation.

Zeer vlotte levering

1 product van mijn bestelling kon niet geleverd worden en dit werd na telefonisch contact correct terug betaald. Zeer vriendelijke mensen.

Voor mijn eerste keer ben ik heel enthousiast. Ik geniet er echt van.

Snelle levering !!

vlotte communicatie en levering, maar foutje in het getekende patroon

zeer positieve ervaring met bestellen, communicatie en leveren. Op het voorgetekende patroon zaten echter een paar kleine foutjes, die pas opvielen toen het figuur volledig af was. daardoor moest een deel van het borduurwerk terug losgemaakt en vermaakt worden. Geen ramp, eerder kleine tegenvaller. Het was trouwens een borduurwerk voor mijn 12-jarige dochter die het op een week heel zelfstandig gemaakt heeft... ook het geschenkje dat bij de bestelling was, is in hele goede aarde gevallen! bedankt!

Snel geleverd en goede kwaliteit

zéér goed

zéér goed en snel

Qualite et livraison rapide

Merci!

Hele snelle service vrijdag besteld en zaterdag in huis

Perfect zn snel geleverd

Goed verpakt ,ongeschonden zending elke keer weer,supersnel de volgende dag geleverd

Helemaal zoals het moet

De klant staat duidelijk op de eerste plaats. Door de coronacrisis kon 1 van mijn artikelen niet onmiddellijk geleverd worden en ik werd telefonisch gecontacteerd om dit op te lossen. De rest van mijn levering werd enorm snel geleverd. Niet de eerste keer dat via deze website bestel en zeker niet de laatste keer! Supertevreden!

Eerste ervaring en niet de laatste

Heel veel keuze tussen de borduurwerken voor kinderen. Voor de eerste keer iets besteld en de kindjes zijn hier heel blij mee en kunnen niet wachten tot ik opnieuw bestel

Uitstekende service

Vlugge bestelling

Vlotte bestelling

Pakket volledig, duidelijk en een vlotte bestelling. In de toekomst ga ik via deze weg nog pakketten bestellen.

Ik heb al een paar keer een bestelling geplaatst, het werd telkens heel goed afgehandeld. Als een product niet meer voorradig is dan word je opgebeld en kan je een ander keuze maken, vind ik heel goed.

gekend prima materiaal en in deze corona tijden uitstekende service

gekend prima materiaal en in deze corona tijden uitstekende service

Nog best snel geleverd in deze tijd van onzekerheid

Snel geleverd, goed verpakt, en heel erg bedankt voor het cadeautje wat u in doos heeft gestopt, hartelijk bedankt! Vond het erg leuk.

Super service!

Heel goed,en als ik nu nog mijn naailamp krijg zal ik nog meer tevreden zijn!

Geweldige kwaliteit, steentjes glinsteren, mooi verpakt in een doos, alles is vlug opgeruimd. Als extraatje nog een mooi kadootje erbij.

super

commande à 14 h et reçu le lendemain matin malgré tout ce qu il se passe bien emballé et tout était parfait merciiiii

Onmiddellijke levering. Wel een vraagje, indien een tekort aan borduurwol, kan dit besteld worden? Gebeurd misschien eens dat je een stukje moet losmaken en terug beginnen en zo een tekort hebt.

Fruitesse 3

8720 Dentergem

Over borduurmateriaal.be

borduurmateriaal.be, de specialist in borduurpakketten. Scherp geprijsd, bijna alles op voorraad. Voor 15 u besteld, direct verzonden. Indien niet op voorraad, verzending binnen 1-5 dagen.