Zeer correcte service en communicatie

Mooi aanbod van interessante producten in deze speciale tijden

Exact wat ze beweren. Levering is vlot gebeurd 1 dag later

Dit was de eerste keer dat ik bestelde bij dit bedrijf, omwille van: - het is belgisch - uitgebreid aanbod - uitstekende voorwaarden voor levering en alles wat ik ervan verwachtte, is uitgekomen. Dus geen enkel probleem gehad. Topservice!

Snelle levering!

Service excellent

Malgre le confinement et les retards dans certaines livraisons pour nous l objet achete a ete livre des le lendemain . Nous sommes tres tres content du service de borduurmateriaal et de postnl. Merci beaucoup!

Leuk en ontspannend

Even onderweg geweest maar leuk om te doen

Ik had mijn naaidoek op maandag besteld en had hem dinsdag al in huis. In deze tijden is het plezant dat je je kan bezig houden door dat er iets snel geleverd is. Grtjs katrien

Volledig pakket met zeer duidelijke handleiding

Alles is van zeer goede kwaliteit: het laken, de garens, het patroon. De kleurtjes zijn zeer mooi en gevarieerd.

Heel blij met mijn aankoop

Heel vlot gegaan en mooi materiaal. s Middags besteld en dan erna had ik het al.

Van bestelling tot levering: dikke voldoende. Super

Alles goed verlopen, voldoet ruim aan de verwachtingen

Prijsniveau OK, goede communicatie en prima levering.

Ziet er leuk uit

Hahahah ik dacht dat het simpel zou zijn. Maar blijkbaar heb je toch voorkennis nodig. Het wordt een uitdaging! Erg bedankt voor de service.

topverkoper een echte aanraader

makkelijk om te bestellen en vlotte levering dank u en tot de volgende bestelling

Heel snel geleverd en mooi product. Ik ben heel tevreden.

Alles snel en goed aangekomen en mooi verpakt

Rapidité et matériel au top

Très bon rapport qualité prix et rapidité de livraison malgré les conditions actuelles

Het knooppakket is leuk om te maken

Het knooppakket is goed aangekomen , en is zalig om te maken. Goede kwaliteit en goede info

Ik heb een bestelling gedaan tijdens de quarantaine en ik heb mijn pakje perfect op tijd gehad. De kwaliteit van de borduurpakketjes is fantastisch. Ook super tof dat jullie inzitten met de mensen en hun ook een goede gezondheid toewensen. Heb ook een gratis kleiner borduurwerkje gratis bij gekregen. Super blij! Zal zeker nog meer bestellen.

Zoals op de foto goede kwaliteit vlugge levering ondanks de coronavirus

super goed

Goede bezorging en mooie werkjes

Topservice

Bestelling geplaatst voor 15u, de dag erna netjes afgeleverd zoals beloofd.

Diamond painting

Livrer le lendemain commande complète rien à redire et merci pour le petit mot

Qualité irréprochable

Article conforme à la description. Envoi rapide, en - de 48h.

Agréablement surprise

Merci pour le charmant petit cado

Très rapide

Rapide bonne qualité et pas chère

Fruitesse 3

8720 Dentergem

Over borduurmateriaal.be

borduurmateriaal.be, de specialist in borduurpakketten. Scherp geprijsd, bijna alles op voorraad. Voor 15 u besteld, direct verzonden. Indien niet op voorraad, verzending binnen 1-5 dagen.