Veel keuze!vlotte service,zowel bij het vragen van info als bij de levering!

Geweldig!

Ik ben ontzettend tevreden😊

Perfecte service

Had enige moeilijkheden met bestelling via computer. Telefonisch meteen opgelost en hebben de borduurpaketten dezelfde dag nog verstuurd. Er stak zelfs een kleine attentie bij!

Professioneel en kwalitatief materiaal!

Alles goed geleverd

Alles correct geleverd wel spijtig dat er geen Nederlandse uitleg bij is.

fantastisch

alleen maar positief, supersnelle levering en nog een extra cadeau erbij gekregen ben heel erg tevreden

Une première pour moi, avec ce confinement... je sens que je vais adorer :-)

Achat nickel ! Reçu 48h après avoir commandé ! Tout petit bémol, le catalogue mis avec devrait être en français et avec indication des prix. Sinon, tout est parfait

smaakt naar meer !

Levering correct en supersnel Kwaliteit van de pakketten is hoogstaand, zoals beloofd Het kleine kadopakketje is de ideale starter om er weer in te komen. Zeer tevreden

Veel keuze, gemakkelijk betalen en snelle levering

heel tevreden

de bestelling kon niet rapper en beter zorg goed voor elkaar bedankt

Veel keuze, goede prijzen, correcte levering. Over kwaliteit van het pakket kan ik nog niets zeggen want nog niet begonnen, ziet er echter heel oké uit. Dochter van 9 super blij met het kleine presentje dat zij gaat maken met mijn hulp dus wie weet in de toekomst een borduurster erbij.

Tevreden

Snelle en correcte afhandeling van de bestelling

Perfect afgehandeld !

Het was de eerste keer dat ik bestelde bij borduurmateriaal en heb ondertussen opnieuw besteld. Dat zegt veel!

niks

niks

Vlugge levering

Het product kwam overeen met de foto op de site

Zie onder88

Goede kwaliteit prijs, vlotte levrring alleen positieve dingen

Zou niet nog ene kopen

Ik heb geen blad erbij gekregen om te controleren hoeveel zakjes er bij elke kleur waren en ik moet 39 kleuren hebben en heb er 40 Ik koop geen diamond meer hier bij sorry

premier achat (broderie diamant)

C'est en cherchant des broderies diamant que j'ai pris connaissance du site. J'ai effectué une première commande (une broderie + boite de rangement). Commande effectuée un jeudi, livraison le mardi. Etat impeccable, et produit conforme au descriptif....

Super mooi afgeleverd

Zeer verzorgd en mooi verpakt. Ga er zeker en vast nog bestellen. Dikke pluim voor jullie team. 😊😊😊😊😊

alles is heel goed verlopen.

nadat de bestelling was gedaan, is alles vlot verlopen en werden we op de hoogte gehouden van het verzenden van ons pakket. een heel goede service. dank je wel

Vlugge levering. Alleen was de verpakking beschadigd. Gelukkig was alles nog in plastiek verpakt.

Mooi en snel , makkelijk

Een duidelijke site en snel in huis,

Overzichtelijke website, Snelle levering ! Uitstekende dienst !

Gewoon uitstekend !

Geslaagd !

Correcte en zoals beloofd snelle levering. !

Fruitesse 3

8720 Dentergem

Over borduurmateriaal.be

borduurmateriaal.be, de specialist in borduurpakketten. Scherp geprijsd, bijna alles op voorraad. Voor 15 u besteld, direct verzonden. Indien niet op voorraad, verzending binnen 1-5 dagen.