Zoveel slechter dan vroeger

Duur, gebruiksonvriendelijk en vol met betaalopties. Het nieuwe verdienmodel van Greetz stoot mij af als klant.

Ballon te laat

Weer te laat. Packs maakt er maar een potje van.

Greetz verziekt je verrassing

Kaart besteld donderdag , volgende dag bezorging. Vandaag maandag niet bezorgd en verrassing ‘s moment is inmiddels voorbij. Kap er nu mee gee Greets meer voor mij

Heel slecht

Het bestelde pakketje zou per koerier afgeleverd worden en aan de deur afgegeven (daarvoor betaal je extra en het was met de klantenserice besproken) Maar dat is dus niet gebeurd..het is half uit de brievenbus hangend (omdat het niet paste) achtergelaten. Gelukkig heeft niemand het meegenomen/gestolen maar dat kan natuurlijk niet. Ik heb contact gehad met de klantenservice maar die doen niets en het extra betaalde geld krijg je niet terug. Voor mij nooit meer Greetz, een heel slechte ervaring!!

Komen afspraken niet na en waardeloze service

Waardeloze service en bezorging niet zoals beloofd. Bonbons besteld voor sinterklaas 5 december. "Voor 23 uur besteld, morgen geleverd." Mail met bestelbevestiging ontvangen op 4 december om 22:52 uur met bezorgdatum 6 december in plaats van 5 december. Een dag te laat dus. Contact opgenomen met de klantenservice, maar er wordt geen enkele compensatie geboden. Had je maar eerder moeten bestellen was de boodschap. Belachelijk slecht. PS er staat vandaag een 25% korting actie online omdat sinterklaas voorbij is, maar daar kom ik niet voor in aanmerking omdat ik op 4 december besteld heb. Pfff... Voortaan bestel ik bij een andere partij die wel de afspraken nakomt.

Heel erg tevreden.

De kaarten worden op de juiste datum geleverd en ze zijn mooi gedrukt. Ik ben zeer tevreden!

Snel, actueel en prima site !

Snel, actueel en prima site !

Mega veel originele unieke keuze en combinaties mogelijk!!

Super ontdekking.

teleurstellend

als jarenlange tevreden klant stel ik nu vast dat op de belgische site maar kan laten bezorgen tot 9 januari. Bij de klantendienst (chat) weet men van niets en spreekt dit tegen. Na diepgaander onderzoek blijkt dan toch dit zo te zijn enkel voor de belgische site. De site zou eerstdaags opgedoekt worden, maar op de klantendienst weten ze hierover niet meer. Behandeld men zo zijn trouwe klanten.

slechtste ervaring ooit!

Levering kerstkaarten was voorzien voor 20/12. Niet ontvangen! Gebeld naar klantendienst, drukke periode zal voor 21/12 zijn (OK te begrijpen). 21/12 nog steeds niets. Track&trace gaf aan dat het onderweg is. 23/12 nog steeds onderweg. Enkele dagen later staat op de track&trace plots dat het geleverd is 20/12 (???).... Maar ik heb NIETS ontvangen. Telefonisch contact met klantendienst op 30/12. Na een discussie uiteindelijk gevraagd om mijn geld terug te storten. Nu zie dat ze de bestelling opnieuw verstuurd hebben!?. Zal het vandaag geleverd worden???? Ik hoef geen kerstkaarten die ik pas na nieuwjaar kan versturen!!!! Elk jaar bestel ik kerstkaarten, eerste keer bij Greetz en slechtste ervaring ooit. Nooit meer!!

leuke ervaring

mijn eerste kennismaking met Greetz was leuk,alles was duidelijk en de uitvoering is correct verlopen

Prima product en op tijd geleverd

Goede ervaring, prima op tijd geleverd en veel keus.

bezorging verschrikkelijk

Na 10 dagen cadeautje nog steeds niet geleverd. Zeggen dat bezorger 2 maal aangebeld heeft, nochtans was er eerste levering heel de dag iemand thuis. Bovendien krijgen wij melding op onze gsm wanneer er iemand aanbelt. Is dus zeker niet gebeurd. Erg jammer..

Bloemen waren niet ok

Voor het eerst een slechte ervaring bij greetz gehad. De persoon waarvoor de verassing was, stuurde mij een foto vd bloemen, en die waren voor de helft reeds verwelkt%(, dit vond ik spijtig.

Slecht.

2 dagen te laat.

Uitstekende service, top kwaliteit en enorm snel.

Bloemen besteld voor mijn vriendin in de avond rond 19u, de volgende dag rond 14u al geleverd bij haar thuis. Ik ben enorm dankbaar voor dergelijke services, de glimlach die jullie op mijn vriendin hebben getoverd is onbetaalbaar.

Kwaliteitsvolle kaart op tijd geleverd

Mooie kaart in degelijke uitvoering afgeleverd op de gevraagde dag

Geweldig! Stipt op tijd en altijd een grote verrassing voor de ontvanger....

Geweldig! Stipt op tijd en altijd een grote verrassing voor de ontvanger......

Top bedrijf

Super service, goede kwaliteit en..., heel snelle levering, zelfs op zaterdag. Een echte aanrader ! Dankjewel en nog veel succes.

greetz goed maar post nl super slecht

Vanuit kroatie een bestelling gedaan op 28-8-2019 voor de verjaardag van mijn dochter. Netjes van greetz de bevestiging dat dit was verstuurd. ( bewust naar het adres van een naastgelegen bedrijf omdat daar altijd iemand aanwezig is) Post nl is netjes geweest maar het pakketje voor ons waren ze kwijt, daar zouden ze voor terug komen!! nu 31-8-2019 heeft ze nog niks mogen ontvangen.. DAG VERASSING EN BEDANKT POST NL..

Slecht

Het is 21u28 en de boeket is nog niet afgeleverd. Als ik dit wist had ik nooit besteld! Haar verjaardag is bijna verlopen en ze moet haar boeket nog ontvangen!!! Ik schaam me doid

Mijn bestelling was steeds weken te laat

Ik heb vandaag een nieuwe bestelling gedaan ik hoop dat het ditmaal op tijd bezorgd wordt zo niet vrees ik dat jullie een klant gaan verliezen wat ik ten zeerste zou betreuren Suzanne Bultynck

super goed !

ik ben zoooo blij met de fotokaarten van Greetz, dit is zo gemakkelijk in aanmaak en gebruik, ze worden stipt op tijd geleverd, de kids zijn er zot van ! bedankt.

Geen respons gekregen als de kaart niet op de post is gegaan

Laarderhoogtweg 20

1101 EA Amsterdam