Geen respons

Ik bestel iets, maar word niet geleverd! Zogezegd waren ze niet thuis, maar was niet het geval. Ik weet niet aan welke huis ze dan juist geweest gestaan hebben, maar in ieder geval, niet wat ik had doorgegeven . En zou een briefje in de brievenbus zitten maar is ook niet het geval. Stuur je een mail/chat word niet op gereageerd. Heel jammer. 2de keer dat ik iets bestel via Greetz en ook 2de keer dat het mis loopt. Super teleurgesteld!!!!!!

Zeer slechte 1ste ervaring

Bestelling geplaatst met levering zaterdag 29/6 voor verjaardag kleinkind. Nu dinsdag 2/7 nog steeds niks ontvangen. Na 4 emails doen ze zelf nog niet de moeite om me te woord te staan. Dus voor mij een score 0/10 Nooit zal ik hier nog een bestelling plaatsen

Correct

Correcte verzending. Spijtig dat ik de gratis verzending niet kon plaatsen!!!! Anders had het oordeel 4 geweest

goede service

Had witte rozen besteld voor 11/6/19 in Mechelen en het waren getinte. Ik hoop dat volgende keer het juiste geleverd wordt. Niet echt tevreden dus; het was belangrijk.

Topidee

Topservice! Verse bloemen en uitstekende communicatie 👌

onaanvaardbaar

moest geleverd op 22/06 in de voormiddag - vandaag 23/06 om 14u14 nog steeds niets gezien - moest een verrassing zijn eerste levering is redelijk verlopen maar nu is dit echt niet correct een degelijke reden om dit niet correct uit te voeren zou al veel verhelpen of toch excuses gisterenavond al, maar niets gehoord ondanks mail om dit gisteren al te melden

mijn kaart kan ik niet afgeven aan de mensen omdat ze gekreukt is

Beste, op 30 april had ik een levering van 2 kaarten besteld op mijn man zen naam Van de velde Marc op ons adres , (iemand had dit voor mij gedaan , maar nu vandaag kregen we een kaart die ik gisteren besteld had in de bus dubbel geplooid, dit kan toch niet dat ge zo een grote kaart in een brievenbus dubbel plooit !!! waarom zat dit nu niet in een doosje, van Packs!!! de kaart die we gekregen hebben kunnen we niet afgeven aan de mensen omdat ze in het midden gekreukt is ,ze hebben ze echt dubbel moeten vouwen om in de bus te krijgen ga dit nu altijd zijn de volgende keren dan denk ik dat dit de laatste bestelling was! vind het heel spijtig

prachtige boeketteen, goed verzorgd en voor een goede prijs

Elk boeket wordt netjes geleverd in een bakje water, fantastisch. De houdbaarheid van de bloemen is prima, alle bloemen zijn netjes vers. De levering is altijd prima op tijd.

1 star: very bad, unacceptable

Suggestions

The flowers were not delivered in time on Mothers day, although this was promised. I didn't receive any excuses

• Would you recommend us? No

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

Door de klantendienst zeer vriendelijk & onmiddellijk geholpen. Mooie kwaliteitsvolle afwerking.

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

Top service!

Pluspunten

Heel tevreden over de volledige service, van aanbod tot levering en communicatie hierrond! Top!

Pluspunten

- Zeer gemakkelijk te bestellen - Tijdige levering - Goede prijs/kwaliteit

- Geen

Pluspunten

Zeer mooi boeket verse bloemen en mooie kaart. Perfect op tijd geleverd, vlotte communicatie over de levering. Ingenieuze verpakking!! Dikke aanrader!

Pluspunten

Bloemen waren zonder schade geleverd. Vrouwtje had door dat het een verrassing was, de koerier heeft meegewerkt met haar ''verrassing''. Zeer leuk team en goede prijs/kwaliteit.

Pluspunten

Naam was heel mooi geborduurd op het oor van mijn Happy Horse knuffel , levering was zoals afgesproken op tijd geleverd . Ik ben heel tevreden over mijn bestelling en raad het iedereen aan .

Pluspunten

Snelle en correcte levering

Geen...Alles top !

Pluspunten

Mooie verpakking. Stipte levering.

Pluspunten

Very happy with this company. I live in the US and it makes it easy to send cards and gifts to my friends in Belgium.

None

Pluspunten

Het ontvangen boeket zat in een superleuke doos verpakt. De rode rozen waren prachtig en supervers en stonden zelfs in een plastiek vaas met een bodempje water. Mooie kaart erbij. Top!

Pluspunten

Perfecte bloemen Perfecte aflevering

Pluspunten

Customer care afdeling levert super service. Zeer vlot via mail bereikbaar en oplossing gericht. Kwaliteit van de producten is uitstekend. Snelle levering.

Laarderhoogtweg 20

1101 EA Amsterdam