Pluspunten

Alles in orde

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

Super dienstlevering! Ik woon in het buitenland en deze site maakt het gemakkelijk mijn familie in de bloemetjes te zetten. Ik gebruik Greetz regelmatig voor kaarten, bloemen en ballonnen, en ben altijd heel tevreden.

Pluspunten

Blij verrast: alles is vlekkeloos verlopen en dat voor een voordelige prijs in vergelijking met vroegere firma’s waar ik bloemen bestelde.

Suggestions

Ik had bloemen besteld om op woensdag te leveren omdat er dan zeker iemand thuis is. Deze werden niet geleverd . Teleurstellend . Op website wordt leverdatum aangegeven en klant verwacht dan ook dat op die datum geleverd zal,worden,

Pluspunten

Super tevreden over de afhandeling van de bestelling,

Suggestions

Bestelling van onze fruitmand voor een zieke collega is niet afgeleverd. Om het opnieuw te laten leveren, moet er opnieuw betaald worden. Geen goede service!

4 stars: good service, well treated

Positive

Steeds op voorgestelde tijdstip geleverd en zeer tevreden van kwaliteit.

Suggestions

Jammer genoeg werden de bloemen de dag na de bestelling niet geleverd Jammer als je iemand wil verrassen en de bestelling wordt niet op tijd uitgevoerd De volgende bestelling gaat weer langs mijn vertrouwde site Dit was geen fijne kennis making met Greetzm

4 stars: good service, well treated

Positive

Mooie boeketten en snelle afhandelingen

Suggestions

Je kan geen meerdere kado's per adres laten versturen (of ik weet athans niet hoe dat werkt) wat erg jammer is als je bloemen en nog wil versturen of meerdere parfumsets

Pluspunten

Professioneel! Mooi bloemstuk en kaart en vlotte afhandeling!

Pluspunten

Snelle en correcte levering. Foutje perfect gecorrigeerd. Dank U. Zeker voor herhaling vatbaar.

Pluspunten

Gemakkelijk om te bestellen, goede opvolging , op tijd geleverd !

Positive

Administratieve verwerking van order .

Suggestions

De bloemen werden niet geleverd

het product op zich

Suggestions

het leveren van het product is onbetrouwbaar. Ze bieden de optie aan om aan een bedrijf te leveren, maar dan leveren ze na 17 u als het bedrijf gesloten is!!!

• Would you recommend us? No

Pluspunten

Top in service,

As expected

Suggestions

Mistake by delivered and not as you expected

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

leuke producten, super klantendienst: - behulpzaam - altijd een probleem vlug oplossen - super vriendelijk kortom een aanrader

Pluspunten

Geweldige service, prijs kwaliteit TOP

Pluspunten

Perfecte en discrete levering. Mooie bloemen. Perfectie top

Ik heb één dag de levering vroeger laten komen, nl. op 13/2 omdat ik uit ervaring weet dat de levering vaak één dag later is. Maar die is nu wel op tijd gekomen .. dus één dag te vroeg :)

Pluspunten

Snelle en goede service. Mooie bloemen. Een aanrader.

Suggestions

Bloemen met ordernummer 3-2M7AGAQTYK zijn niet afgeleverd op 1 februari. Schimmig bedrijf. De helpdesk is volgens de website bv. tot 22u beschikbaar, maar in werkelijkheid stopt ze al om 18u. Ook uit andere feedback hieronder blijken ongeveer de helft van alle leveringen over tijd. Je bestelt dus best geen bloemen via dit bedrijf, wil je niet voor onaangename verrassingen te staan komen.

• Would you recommend us? No

Pluspunten

Volgende dag was het bezorgd in belgie

Suggestions

De bloemen werden niet op tijd geleverd (3 dagen te laat waardoor de ontvanger al lang niet meer ter plaatse was). We contacteerden meermaals het bedrijf maar mochten tot op vandaag (bijna een maand later) geen enkel antwoord noch een terugbetaling ontvangen.

Laarderhoogtweg 20

1101 EA Amsterdam