Gewoon TOP
Wij hebben nog niets ontvangen en toch krijgen we een mailtje om onze ervaring te delen? Is de bestelling dan al verzonden? Zou ze al moeten toegekomen zijn? Wij weten van niets …
Goede kwaliteit en past heel goed
Snelle levering, goeie producten, goede communicatie
Beste Isabel, Hartelijk dank voor jouw review. We snappen heel goed dat je uitkijkt naar je bestelling – dan is heldere communicatie extra belangrijk. Goed om te lezen dat je dat zo hebt ervaren! Lotte | Customer Care
Beste Danny, Hartelijk dank voor jouw review. We zijn blij dat je aankoop aan je verwachtingen voldoet. We hopen je snel weer terug te zien in onze shop. Lotte | Customer Care
Mooie keuze, verzorgde en supersnelle levering
Beste Catherine, Hartelijk dank voor jouw review. Altijd fijn om te lezen dat het hele plaatje klopt. Bedankt voor je vertrouwen in ons! Lotte | Customer Care
Heel slecht wel betaald niks ontvangen
Beste Jackie, Hartelijk dank voor jouw review. Wat vervelend om te lezen dat jij jouw bestelling nog niet hebt mogen ontvangen, maar wel het verzoek ons te beoordelen. Helaas bleken een aantal items uit jouw bestelling niet direct uit voorraad leverbaar. Wel hebben wij deze items direct nabesteld bij onze leveranciers. Het is goed om te weten dat de verwachtte levertijd hiervan 3 tot 10 werkdagen zal zijn. Om die reden verwachten wij jouw bestelling met enkele werkdagen compleet te hebben en gereed te kunnen maken voor verzending. Hierover ontvang jij nog een e-mail ter bevestiging met daarin jouw persoonlijke Track&Trace-gegevens zodat jij deze zending kunt volgen via DHL. Mocht jij hier toch nog vragen over hebben, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Chantal | Customer Care
Beste Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen maar ik heb wel betaald
Beste Marie Paule, Hartelijk dank voor jouw review. Wat ontzettend vervelend om te lezen dat jij jouw bestelling nog niet hebt mogen ontvangen maar wel het verzoek deze review te schrijven. Ik heb jouw bestelling direct bekeken en zie dat het pakket dezelfde werkdag nog werd verzonden. Om die reden kom ik hier graag per e-mail bij jou op terug met daarin (nogmaals) de Track&Trace informatie. Wij hopen dat jouw bestelling naar wens blijkt en wensen jou alvast veel draagplezier! Chantal | Customer Care
Top kwaliteit! Snel verzonden.
Beste Aneta, Hartelijk dank voor jouw review. Goed om te vernemen dat zowel product als verzending aan je verwachtingen voldeden! We wensen je veel draagplezier. Lotte | Customer Care
Het pakketje was zeer snel geleverd, mooi verpakt en de kwaliteit is top.
Beste Anne, Hartelijk dank voor jouw review. Wat leuk om te lezen! We hopen dat je volop geniet van je aankoop. Lotte | Customer Care
Mijn vrouw is zeer tevreden
Beste Jenny, Hartelijk dank voor jouw review. Heerlijk om te lezen, hopelijk mogen we jullie vaker blij maken! Lotte | Customer Care
Een dag na mijn bestelling kreeg ik een duidelijke mail dat er 1 bh voorlopig niet meer te verkrijgen is. Rest van bestelling is netjes afgeleverd en een dag daarna stond het bedrag van de niet geleverde al terug op de rekening. Vlotte communicatie en vlotte afhandeling. Bedankt een tevreden klant
Beste Peggy, Hartelijk dank voor jouw review. We vinden het belangrijk om onze klanten altijd goed op de hoogte te houden, dus fijn dat je dat zo hebt ervaren! Bedankt voor je geduld en vertrouwen in onze service. Lotte | Customer Care
Van bestelling tot betaling is alles heel vlot verlopen.
Beste Jeannine, Hartelijk dank voor jouw review. Fijn om te vernemen dat het hele proces soepel is verlopen. Tot een volgende keer! Lotte | Customer Care
Het zou heel handig zijn als de reeds betaalde goederen eerst mag ontvangen ???
Beste Stefaan, Hartelijk dank voor jouw review. Wat vervelend om te lezen dat jij onze service als onprettig hebt ervaren. Zo geef jij aan het verzoek te hebben ontvangen deze review te schrijven maar jouw bestelling nog niet hebt mogen ontvangen. Helaas bleek jouw bestelling niet direct uit voorraad leverbaar en moesten wij de items nabestellen bij onze leverancier zoals aangegeven op jouw orderbevestiging. Intussen is zojuist gebleken dat jouw bestelling vandaag gereed zal worden gemaakt voor verzending en ontvang jij hierover nog een e-mail ter bevestiging. Wij hopen dat de bestelling naar wens blijkt maar vernemen het graag als er onverhoopt toch nog vragen zijn. Chantal | Customer Care
Everyrhing is really good. The contact with the customer, help. I really recommend
Dear Aleksandra, Thank you for your review. We're glad to read that all was well. We are happy that we could assist you and look forward to the next time! Lotte | Customer Care
Een mooi en prijs/kwaliteit goed opdoek mogen ontvangen. Jammer genoeg niet de juiste maat,maar het lukt net. Daarom neem ik niet de moeite om de volledige retourprocedure te beginnen.
Beste Annick, Hartelijk dank voor jouw review. We nemen graag nog even contact met je op via de mail over je opmerking rondom de maat, misschien kunnen we je daarin nog verder helpen. Lotte | Customer Care
Toch even navragen over een retourbetaling. In totaal had ik 4 stuks besteld in 2 keren, waarvan ik 2 stuks heb geretourneerd in één verpakking met 2 retourbewijzen. (2 tankini bovenstukken). Tot nu toe heb ik maar van één stuk het geld ontvangen. Kunnen jullie dat even nakijken?
Beste Viviane, Hartelijk dank voor jouw review. Super om te lezen dat je tevreden bent met je aankoop! Wat betreft de retourbetaling, we zullen dit snel nakijken en nemen contact met je op via de mail. Team Annadiva
Nog niet ontvangen, enkel mail met de vertraging na enige vraag
Beste Els, Bedankt voor jouw review, wij waarderen het dat jij de moeite hebt willen nemen deze te schrijven. Wat ontzettend vervelend om te lezen dat jij jouw bestelling nog niet hebt mogen ontvangen, we begrijpen heel goed dat dit frustrerend kan zijn, onze excuses voor het ongemak. We proberen altijd zo transparant mogelijk te zijn over levertijden. Bij het plaatsen van de bestelling vermelden we de verwachte levertijd, en bij een vertraging sturen we uiteraard een update. We vinden het jammer dat dit in jouw geval alsnog voor verwarring heeft gezorgd. Wij verwachten jouw bestelling ieder moment vanuit de leverancier te mogen ontvangen en zullen deze aansluitend direct gereed maken voor verzending aan jou. Hierover ontvang jij dan nog een e-mail ter bevestiging met daarin jouw persoonlijke Track&Trace. Nogmaals bedankt voor je feedback. Hiermee helpen klanten zoals jij ons om onze service te blijven verbeteren. Chantal | Customer Care Annadiva
Ik heb pas twee bh's van Rosa Faia (100C) gekocht omdat ik tevreden ben over dit merk. Eentje gekocht in plaatselijke winkel en een online van zelfde maat. Blijkt dat de BH zonder beugel veel elastischer is dan die met beugel die ik online bestelde. Zal dus tussenstukje moeten gebruiken voor de beugelBH.
Beste Martine, Bedankt voor jouw review. Wat vervelend om te lezen dat de tracking zo lang op 'in verwerking' bleef staan. We begrijpen heel goed dat dat verwarrend en frustrerend kan zijn – je wilt natuurlijk graag weten waar je bestelling blijft. Gelukkig zien we dat je pakket inmiddels is bezorgd. We hopen dat alles in goede orde is aangekomen! Mocht je toch nog vragen of opmerkingen hebben, laat het ons dan vooral weten – we helpen je graag verder. Chantal | Customer Care Annadiva
Originele beoordeling
Ik heb de bestelling nog steeds niet ontvangen, als ik naar de track en trace code kijk, blijft die onveranderd op 'in verwerking' staan.
Dit is al de tweede bestelling waarvan ik niks tot wanneer het geleverd wordt. Geen bestelbevestiging, geen verzendingsbevestiging, geen indicatie van wanneer het zou geleverd worden. De artikelen zijn zoals altijd perfect in orde, zoals beschreven.
Beste Isabelle, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Het spijt ons oprecht dat je opnieuw geen bestel- of verzendbevestiging hebt ontvangen – dat is absoluut niet de ervaring die we willen bieden. Na onderzoek is inderdaad gebleken dat er bij jouw bestelling een fout is opgetreden waardoor onze bevestigingsmails niet zijn verzonden. Onze excuses voor deze verwarring en het ongemak dat dit heeft veroorzaakt. We onderzoeken dit graag verder om herhaling in de toekomst te voorkomen. We zijn wel blij om te horen dat je tevreden bent over de artikelen zelf, dat waarderen we enorm. Mocht je nog vragen hebben of informatie missen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan graag voor je klaar. Chantal | Customer Care Annadiva
Duidelijke website, grote keuze van merken en correcte bestel gegevens.
Beste Mia, Hartelijk dank voor jouw review. Zo leuk om te lezen dat je de ruime keuze aan merken hebt kunnen waarderen! We doen ons best om voor ieder wat wils te hebben. Team Annadiva
Je ontvangt de zending snel. Bij een retour wordt er snel en correct gehandeld. En je wordt op de hoogte gehouden.
Beste Kristl, Hartelijk dank voor jouw review. Leuk om te lezen dat de communicatie helder was! We kijken ernaar uit om je snel weer van dienst te zijn. Team Annadiva
Ik koop altijd primmadonna lingerie waarin ik mij goed voel. De pasvorm is perfect.
Beste Gerda, Hartelijk dank voor jouw review. Wat fijn om te lezen dat PrimaDonna altijd zo goed bij je past! We hopen dat je nog veel plezier hebt van je (nieuwe) lingerie. Team Annadiva
Zeer tevreden .niet lang moeten wachten op mijn bestelling . Alles was metteen goed van maat Gelukkige klant
Beste Cindy, Hartelijk dank voor jouw review. Daar worden we blij van: een snelle levering én een perfecte pasvorm! Tot de volgende keer. Team Annadiva
X
Beste Ine, Hartelijk dank voor jouw review. Fijn dat alles snel en correct geleverd is! We doen ons best om elke bestelling met zorg te behandelen. Team Annadiva
Australielaan 8
5232 BB 's-Hertogenbosch
Annadiva is een lingerie- en badmodewebshop gevestigd in ‘s-Hertogenbosch en online sinds 2012. Ruim dertien jaar geleden startte Mariëlle van der Loo met een missie: vrouwen met een grotere cup helpen aan luxe lingerie en badmode. Dit idee ontstond vanuit een eigen behoefte. Annadiva voert ook haar eigen merk in lingerie, badmode en nachtmode. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot de grootste aanbieder van luxe lingerie in Nederland en België. De succesformule? Snelle, specialistische en vooral persoonlijke service. Naast de webshops heeft het bedrijf ook drie fysieke winkels in ’s-Hertogenbosch, Nijmegen en Amsterdam.