Snelle service.Mooie verpakking

Mooie verpakking.Een cadeautje voor mezelf.

Luxueuze ervaring

Ik heb Annadiva in de lingeriewinkel leren kennen, maar moest online bestellen. Dat was een fijne ervaring, maar helaas is de B-cup te ruim voor mijn B-cup. Houd er rekening mee dat de cups ruim berekend zijn.

Snelle en juiste levering

Je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer de levering doorgaat

Heel tevreden. Heel goede service. Ik kreeg heel snelle respons op een vraag.

Leverdatum website komt niet overeen met de werkelijkheid

Een bh van het merk Aubade staat op de website met een leverdatum van 3 tot 10 werkdagen. In werkelijkheid is deze niet in voorraad, maar pas na 3 weken beschikbaar via de leverancier. Geen probleem, maar dan moet dit zo ook vermeld worden op de website. Uiteindelijk was dit een verjaardagsgeschenk dat nu dus met vertraging zal toekomen.

Snelle levering Verzorgde verpakking Een aanrader

Fijne samenwerking

Dit was de tweede maal dat ik bij Annadiva besteld heb. Alles verliep telkens vlekkeloos. Vlotte levering,netjes verpakt en mooie producten. Ook het contact met de klantendienst verdient een dikke pluim. Ik ben dan ook een meer dan tevreden klant.

top

zeer tevreden

Duurde wel heel lang voor de bestelling

Wel veel ANNADIVA berichten zelfs ook de factuur 10 dagen eerder dan de bestelling aangeleverd is ?

Zeer vlugge levering, alles mooi ingepakt, zeer verzorgd!

Nog altijd niks ontvangen

Ik wacht nog steeds op mijn pakje...

Leveren correct ! Fijne klantendienst. Enkel positieve ervaringen met hen .

Ik wacht nog steed op een bericht van verzending van de bestelling

Mijn bestelling op 26 januari is nog niet aangekomen. Ik ontving zelfs nog geen melding dat de bestelling verzonden is

Top lingerie, snel geleverd en mooie dokdrnkortingen.

Voor grotere cup-maten steeds heel veel keuze. Prima service!

perfect

snelle levering, alles prima in orde

Slecht

Ik heb nog steeds niets ontvangen??!!

positieve ervaring

vlotte bestelling en levering

Na 14 dagen nog niets ontvangen

3 artikelen besteld waarvan 2 onmiddelijk leverbaar en 1 na max 5 werkdagen. Na 14 dagen nog steeds niets ontvangen

fantastisch

zeer mooie lingerie goede kwaliteit en snelle levering een tevreden klant

verwarrend

Het zou handig zijn bij Bh met UK maten meteen een tabel op de website te plaatsen waarbij de UKomtrek + cupmaat omgezet wordt naar EU omtrek EN Cupmaat , waar nu enkel de omtrek staat . De BH omtrek was juist omgerekend maar niet de cup , zodat een foute cupmaat werd opgestuurd . Bvb : EU90H is UK40FF .Er werd een UK40H opgestuurd maar dat is een EU90K ! : veel te groot van cup .

Altijd op tijd korting , voor dat anderen korting geven , veel maat keuze

Ruime keuze uit kwaliteit en goede prijzen

Top webwinkel

Producten en maten staan online duidelijk weergegeven, levering altijd stipt en met veel zorg verpakt. Zeer tevreden klant!

Eindelijk een shop gevonden die ook aan de grotere cup maten denkt. Bikini past perfect!

Positief

Duidelijke website grote keuze in verschillende merken.Correcte dienstverlening.

Australielaan 8

5232 BB 's-Hertogenbosch

052 28 01 50

Over Annadiva.be

Annadiva is een lingerie- en badmodewebshop gevestigd in ‘s-Hertogenbosch en online sinds 2012. Ruim dertien jaar geleden startte Mariëlle van der Loo met een missie: vrouwen met een grotere cup helpen aan luxe lingerie en badmode. Dit idee ontstond vanuit een eigen behoefte. Annadiva voert ook haar eigen merk in lingerie, badmode en nachtmode. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot de grootste aanbieder van luxe lingerie in Nederland en België. De succesformule? Snelle, specialistische en vooral persoonlijke service. Naast de webshops heeft het bedrijf ook drie fysieke winkels in ’s-Hertogenbosch, Nijmegen en Amsterdam.