Geweldige site

Gewoon TOP

Wachten

Wij hebben nog niets ontvangen en toch krijgen we een mailtje om onze ervaring te delen? Is de bestelling dan al verzonden? Zou ze al moeten toegekomen zijn? Wij weten van niets …

Alles past perfect, heel mooi!

Goede kwaliteit en past heel goed

TOP

Snelle levering, goeie producten, goede communicatie

Goede kwaliteit

Aanrader

Mooie keuze, verzorgde en supersnelle levering

Niks ontvangen dus hoezo beoordelen

Heel slecht wel betaald niks ontvangen

Slecht

Beste Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen maar ik heb wel betaald

Tevreden klant

Top kwaliteit! Snel verzonden.

Zeer tevreden.

Het pakketje was zeer snel geleverd, mooi verpakt en de kwaliteit is top.

Mijn vrouw is zeer tevreden

Weiziging bestelling

Een dag na mijn bestelling kreeg ik een duidelijke mail dat er 1 bh voorlopig niet meer te verkrijgen is. Rest van bestelling is netjes afgeleverd en een dag daarna stond het bedrag van de niet geleverde al terug op de rekening. Vlotte communicatie en vlotte afhandeling. Bedankt een tevreden klant

Van bestelling tot betaling is alles heel vlot verlopen.

Ik zou het niet weten

Het zou heel handig zijn als de reeds betaalde goederen eerst mag ontvangen ???

Everything is ok

Everyrhing is really good. The contact with the customer, help. I really recommend

Vlotte levering van een mooi badpak

Een mooi en prijs/kwaliteit goed opdoek mogen ontvangen. Jammer genoeg niet de juiste maat,maar het lukt net. Daarom neem ik niet de moeite om de volledige retourprocedure te beginnen.

zeer tevreden over mijn product!

Toch even navragen over een retourbetaling. In totaal had ik 4 stuks besteld in 2 keren, waarvan ik 2 stuks heb geretourneerd in één verpakking met 2 retourbewijzen. (2 tankini bovenstukken). Tot nu toe heb ik maar van één stuk het geld ontvangen. Kunnen jullie dat even nakijken?

Niets ontvangen

Nog niet ontvangen, enkel mail met de vertraging na enige vraag

Mooie bh, maar materiaal is minder elastisch

Ik heb pas twee bh's van Rosa Faia (100C) gekocht omdat ik tevreden ben over dit merk. Eentje gekocht in plaatselijke winkel en een online van zelfde maat. Blijkt dat de BH zonder beugel veel elastischer is dan die met beugel die ik online bestelde. Zal dus tussenstukje moeten gebruiken voor de beugelBH.

Geen service

Dit is al de tweede bestelling waarvan ik niks tot wanneer het geleverd wordt. Geen bestelbevestiging, geen verzendingsbevestiging, geen indicatie van wanneer het zou geleverd worden. De artikelen zijn zoals altijd perfect in orde, zoals beschreven.

Super correcte service

Duidelijke website, grote keuze van merken en correcte bestel gegevens.

Snel en correct

Je ontvangt de zending snel. Bij een retour wordt er snel en correct gehandeld. En je wordt op de hoogte gehouden.

Ik koop altijd primmadonna lingerie waarin ik mij goed voel. De pasvorm is perfect.

Zeer tevreden .niet lang moeten wachten op mijn bestelling . Alles was metteen goed van maat Gelukkige klant

Snelle, correcte levering

X

Australielaan 8

5232 BB 's-Hertogenbosch

052 28 01 50

Over Annadiva.be

Annadiva is een lingerie- en badmodewebshop gevestigd in ‘s-Hertogenbosch en online sinds 2012. Ruim dertien jaar geleden startte Mariëlle van der Loo met een missie: vrouwen met een grotere cup helpen aan luxe lingerie en badmode. Dit idee ontstond vanuit een eigen behoefte. Annadiva voert ook haar eigen merk in lingerie, badmode en nachtmode. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot de grootste aanbieder van luxe lingerie in Nederland en België. De succesformule? Snelle, specialistische en vooral persoonlijke service. Naast de webshops heeft het bedrijf ook drie fysieke winkels in ’s-Hertogenbosch, Nijmegen en Amsterdam.