Steeds prachtige lingerie, netjes verpakt en vlotte levering.

Bh goed model en stevig..

Levering na 2dagen super.

Heel vlotte service Setjes zijn zorgvuldig verpakt Top!!

Vlotte levering

Bestelling uitgevoerd zoals beloofd opvde website

Topsite

Eenuitgebreide keuze met mooie prijzen en een snelle levering

Snelle en vlotte afhandeling!

Pakketje snel geleverd. Retour vlot en snel.

Ik moet nog mijn bestelling krijgen maar tot nu toe ben ik tevreden met de medewerker groetjes natha

Ze verwittigd als er is iets ,,voor de rest ben ik tevreden, ben aan wacht op mijn bestelling dan kan ik zeggen wat ik vind van het product mvg nathalie

Online winkel met snelle en correcte levering

Ben heel tevreden over Annadiva.be .De artikels die ik er koop zijn ietsje goedkoper en worden snel en correct aan huis gekeverd.

Super online shop voor lingerie en badmode.

Zeer mooie en uitgebreide collectie met supersnelle levering en prachtig verpakt! Indien er iets niet past, is de retourwijze gemakkelijk met het voorgedrukte, plakbare retouretiket. Al meerdere keren besteld en nog nooit problemen gehad.

Bestelling nog steeds niet geleverd en belofte om me op de hoogte te houden niet nagekomen.

Jullie systeem had mijn adres verkeerd verwerkt, terwijl dit wel juist stond in mijn bestelbevestiging. Daardoor is mijn bestelling terug gestuurd naar jullie kantoor en heb ik anderhalve week later nog steeds mijn bikinis niet. Met customer service gebeld, heel vriendelijk aan de telefoon, maar de belofte om me ten laatste vrijdag een update te geven over waar mijn bestelling zit, die is ook niet nagekomen. Met andere woorden kan ik nu nog op zoek gaan naar een andere oplossing aangezien ik donderdag op vakantie vertrek en nog steeds geen bikinis heb ontvangen.

aangename service

De bestellingen worden snel en correct uitgevoerd. Steeds mooi verpakt. Goede communicatie. Dank je wel.

Duidelijke website, ruime keuze, gemakkelijk te bestellen, vlotte afhandeling, snelle levering. TOP

Redelijk goed

Spijtig dat het altijd 3 of 4 werkdagen duurt eer je bericht krijgt dat de bestelling ingepakt is.

Topservice

Primadonna body was met zorg ingepakt. Verpakking is discreet. Geleverd binnen de voorgestelde tijd. Veilige en gemakkelijke betaling

gemakkelijke bestelling en vlotte levering

super, handige site om te bestellen en snelle levering. Mooi verpakt.

Super mooi.verpakt ....mooie prijzen en of kortingen .... Tevreden klant

Snelle levering - alles zoals verwacht

De producten zagen er uit als op de site, goede kwaliteit en ook handige hulp op site voor bepalen maat.

top

zeer vlotte levering

Goede, correcte en snelle levering van de bestelling.

Goede, correcte en snelle levering van de bestelling.

Altijd TIP TOP in orde!

Snelle levering, prachtig verpakt, zoveel keuze, prefecte klantenservice!

Mijn eerst bestelling Zeer tevreden

Vlugge levering aan mooie prijs

Snelle levering en netjes verpakt

Prima in orde

Australielaan 8

5232 BB 's-Hertogenbosch

052 28 01 50

Over Annadiva.be

Annadiva is een lingerie- en badmodewebshop gevestigd in ‘s-Hertogenbosch en online sinds 2012. Ruim dertien jaar geleden startte Mariëlle van der Loo met een missie: vrouwen met een grotere cup helpen aan luxe lingerie en badmode. Dit idee ontstond vanuit een eigen behoefte. Annadiva voert ook haar eigen merk in lingerie, badmode en nachtmode. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot de grootste aanbieder van luxe lingerie in Nederland en België. De succesformule? Snelle, specialistische en vooral persoonlijke service. Naast de webshops heeft het bedrijf ook drie fysieke winkels in ’s-Hertogenbosch, Nijmegen en Amsterdam.