Had 2 bikini's op een zaterdag besteld en had deze maandag reeds is huis.

Ik en mijn schoonmoeder bestellen meestal onze bh's bij annadiva. Deze worden steeds netjes op tijd geleverd en de maat is ook altijd juist. Makkelijker kan je het niet heben.

Perfect op alle gebied!

heb nog niks ontvangen

heb tot op heden mijn bestelling niet ontvangen

Bestelling no steeds niet gehad

Lang wachten op bestelling,maar wel al betaald ,int vervolg zorgen dat je mat overschrijving kunt betalen na het ontvangen van uw bestelling

Voorheen zeer tevreden, nu teleurgesteld omdat levering uitblijft!

Al vaak besteld. Erg tevreden over stipte en nette levering. Jammer dat steeds vooraf betaald moet worden. Ik bestel regelmatig enkele items om te kunnen vergelijken. Alleen betalen wat je dan effectief koopt zou fijner zijn.

Zeer slechte ervaring

Mijn eerste bestelling en badpak blijkt niet leverbaar... Dus niet voor herhaling vatbaar

Wel zeer lange wachttijd

Na 14 dagen nog steeds niets ontvangen. Een mail dat er vertragingen zijn. Maar wel al twee vragen tot een beoordeling.

tot nu toe negatief

Ik kan nog geen beoordeling geven daar ik mijn pakje nog steeds niet heb ontvangen.!!!

Mooie bikini en super snel geleverd!

Duidelijke en handige Website. Mijn bestelling was de volgende dag al aangekomen.

Goed geholpen! Vriendelijk gesprek

Veel keuze en super goede klantenservice !

Goede en snelle service

Vlug afgeleverd en top kwaliteit

tijdig en zeer netjes afgeleverd

alles wordt heel proper en netjes afgeleverd in een mooie verpakking

Altijd te laat gekeved

25/05/2023 bh besteld. Mail gekregen dat bestelling vertraging oploopt 3/07/2023 nog steeds geen mail van verzending ontvangen

Geen beoordeling want niks geleverd !

Ontgoocheld, nul communicatie….

Zeer snelle service

Zaterdagavond besteld, maandag geleverd! Top service, voor herhaling vatbaar!

Onbetrouwbare levertermijn

Aangezien dat ik mijn bestelling nog steeds niet ontvangen heb ondanks jullie mij al een paar keer laten weten hebben dat mijn bestelling verstuurd is lijkt het mij onmogelijk om een beoordeling, laat staan een positieve te geven. Ik hoop mijn bestelling in de kortste keren te ontvangen en dan zie ik wel welke beoordeling ik jullie zal geven.

Vlotte service en ruime keuze

Zeer correcte en vlugge reacties bij eventuele problemen met een bestelling. Echt een fijne ervaring, Op een mail wordt echt zeer snel en hulpvaardig gereageerd . Topservice !

trager dan verwacht

Topkwaliteit (prima donna), zeer verzorgd verpakt, dus op zich allemaal top. Ik miste alleen enige communicatie na mijn bestelling, waardoor ik na enkele dagen zelfs begon te twijfelen of ik wel besteld had. Dus een mailtje extra kan geen kwaad.

Levering duurt zeer lang

Duurt lang

slecht

Ik heb nog steeds mijn bestelling niet mogen ontvangen. Er werd ook nog geen mail met tracking gestuurd. Ik heb intussen al 2x gemaild naar het info mailadres , helaas zonder resultaat Mijn bestelling is wel betaald...

Verkeerde maat geleverd

Ik heb reeds bh’s van het merk “elomi”. Ik bestel dezelfde maat en er wordt een foute maat geleverd. Ik krijg een uitleg dat het toch de juiste maat is die ik gevraagd heb. Ik mocht gewoon niet de Europese maat doorgeven . Ik had graag geruild voor de goeie maat maar durf niet want ben niet overtuigd dat het deze keer zou lukken.

Slechte levering

Ik wacht nog steeds op mijn bestelling, ook op de emails wordt niet geantwoord.

Redelijk snel geleverd!

Wij hadden de voorkeur om in een afhaalpunt te leveren en ze zijn toch 2 maal aan huis gekomen en zo moesten we wachten om ons pakje in het postkantoor af te halen.

Alles verloopt zonder problemen

Heb geen slechte ervaringen ze zijn erg professioneel en geven altijd oplossingen als je het zelf niet meer weet hoe je iets moet doen

Australielaan 8

5232 BB 's-Hertogenbosch

052 28 01 50

Over Annadiva.be

Annadiva is een lingerie- en badmodewebshop gevestigd in ‘s-Hertogenbosch en online sinds 2012. Ruim dertien jaar geleden startte Mariëlle van der Loo met een missie: vrouwen met een grotere cup helpen aan luxe lingerie en badmode. Dit idee ontstond vanuit een eigen behoefte. Annadiva voert ook haar eigen merk in lingerie, badmode en nachtmode. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot de grootste aanbieder van luxe lingerie in Nederland en België. De succesformule? Snelle, specialistische en vooral persoonlijke service. Naast de webshops heeft het bedrijf ook drie fysieke winkels in ’s-Hertogenbosch, Nijmegen en Amsterdam.