Slechte communicatie

Ik heb een verkeerde maat online besteld. Mijn vergissing ivm Eur en F rechtgezet via mail . Ook via mail werd mij doorgegeven dat het werd herzien . Toch werd mijn verkeerde bestelling geleverd. Telefonisch contact werkt helemaal niet .

Vlotte afhandeling.

Vlotte afhandeling, mooie kwaliteit en pasvorm (PrimaDonna).

vlotte communicatie en levering

vlotte service

Perfecte service

Alles perfect

Zeer verzorgde zendingen. Goede communicatie.

Aan te raden online shop voor lingerie. Mooie verzorgde pakketjes. Goede communicatie via mail, je weet altijd waar je pakket is.

Netjes en perfect geleverd

Mooi assortiment

Ik heb reeds eerder bij Annadiva gekocht en ben hierover heel tevreden. Ze geven ook correct telefonisch advies, zijn hier ook heel vriendelijk. Daarnaast hebben ze een zeer mooi assortiment voor grotere cupmaten, ook als je een kleine omtrek hebt zoals ik :-)

Super mooi aanbod en snelle levering !

Ik kijk regelmatig op de site omdat er steeds nieuwe dingen opstaan. Mooie collecties en groot aanbod.

Amazing!!!

Ruim en mooi aanbod!! Uitstekende, snelle en correcte service!

Perfect zoals staat beschreven Snel en correct geleverd

Top website

Zalige website met veel keuzes, duidelijke uitleg van hun producten en daarbij nog eens een snelle levering van een mooi ingepakt pakje, echt een vrouwelijk cadeautje. Ik ben graag klant.

Alles verloopt heel vlot !

Goede webshop

Goede webshop, snelle levering, items waren goed verpakt. Veel keuze.

Vlotte service

Betere service dan dit kan niet, zowel bij het versturen als bij het terugsturen?

bestelling 4000072379 geplaatst op 28/02/2023 nog niet geleverd.

gelieve een juiste datum te vermelden bij de betelling van een product .Beter ware in je catalogus producten aan te bieden die snel ter beschikking zijn.

Surfen gaat heel vlot op de website. Mooie aanbiedingen. Vlotte levering

Alles was perfect snelle levering en heel mooi past perfect

Heel tevreden

Correct en snel geleverd

Snel geleverd maar was helaas te groot!

Buiten mijn verwachting zat onmiddellijk juist !

Passend....perfect ! Dus goede maatomschrijving !

super

Bestelling geplaatst en na vijftal dagen super verzorgd geleverd.

Vlugge en correcte levering. Goede kwaliteit.

Snelle service en ze helpen met alle vragen

Bestelling

Had een Bh gekocht keek er naar uit hem te ontvangen en ineens zie ik het bedrag terug gestort zonder enige melding van vb niet leverbaar of wat ook!!!

Snelle service en goede kwaliteit

Australielaan 8

5232 BB 's-Hertogenbosch

052 28 01 50

Over Annadiva.be

Annadiva is een lingerie- en badmodewebshop gevestigd in ‘s-Hertogenbosch en online sinds 2012. Ruim dertien jaar geleden startte Mariëlle van der Loo met een missie: vrouwen met een grotere cup helpen aan luxe lingerie en badmode. Dit idee ontstond vanuit een eigen behoefte. Annadiva voert ook haar eigen merk in lingerie, badmode en nachtmode. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot de grootste aanbieder van luxe lingerie in Nederland en België. De succesformule? Snelle, specialistische en vooral persoonlijke service. Naast de webshops heeft het bedrijf ook drie fysieke winkels in ’s-Hertogenbosch, Nijmegen en Amsterdam.