Bestelling

Had een Bh gekocht keek er naar uit hem te ontvangen en ineens zie ik het bedrag terug gestort zonder enige melding van vb niet leverbaar of wat ook!!!

Snelle service en goede kwaliteit

Snelle, correcte levering.

Snelle, correcte levering.

Prachtig badpak en uitstekende service

De chat verliep heel vlot en het badpak staat als gegoten.

helemaal TOP

helemaal TOP

fantastisch

de levering was op tijd had een mail gestuurd met een vraag heb direkt antwoord gekregen en hebben mij goed geholpen ben een tevreden klant

Service is super bij jullie

Snelle levering en goede communicatie in verband met de levering

Prima !!

Alles dik in orde

In zeer tevreden over mijn aankoop!

Maat was perfect Mooi Artikel was zoals beschreven Zeer mooi en zorgvuldig verpakt Snelle verzending

Hele mooie badpakken, maar na lange levertermijn andere maat gekregen…

De levertermijn bedroeg 2-5 werkdagen, maar uiteindelijk pas na 9 werkdagen geleverd. Op de site bleef voortdurend “in verwerking” staan, dus zelf contact opgenomen via mail. De dag erna al reactie via mail dat het opgestuurd was. Hele mooie badpakken ontvangen! Maar 2x een andere maat dan ik besteld had…

Perfecte service!

Zowel mijn bestelling als retour werden binnen korte termijn perfect afgehandeld.

Gemakkelijke site en alles ging zeer vlot.

Bestelling op de juiste datum ontvangen en gemakkelijke site.

Oneerlijke verkoopspraktijk

Ik heb 2 mails gestuurd en zelfs de antwoorden op mijn mails waren te belachelijk voor woorden

Leveringstijd

Op 4 februari plaatste ik een bestelling. Als leveringsdatum kreeg ik 7 februari. Ondertussen zijn we 13 februari en heb ik nog steeds niets ontvangen.

Fijn verpakking en levering

Alles verloopt vlot.

Mooie korting, had wel gehoopt op nog iets meer naar het einde van de solden toe. Snelle levering, mooi en netjes ingepakt.

Voor de eerste keer hier een bh gekocht en die zat direct als gegoten. Hier kom ik nog shoppen.

Snel en verzorgd.

Je ontvangt je bestelling super snel en je pakje is met zorg verpakt.

Een snelle levering en goede service.

Ruime keuze en mooi verpakt. Een goede service.

Top en mooi verpakt.

Besteld en ook perfect geleverd, en de kleur in het echt was prima zoals ik ze besteld heb top.

Prima snelle service

Zeer goede kwaliteit. Zeer content van de bikinis. Zeker een aanraader voor dames met een grotere cup maat.

Correcte en vlotte afhandeling

Correcte en vlotte afhandeling

Doen hun best om de bestelling zo snel mogelijk te versturen

Doen hun best om de bestelling zo snel mogelijk te bezorgen.

Snelle levering, mooi ingepakt, prachtige Belgische lingerie!

Australielaan 8

5232 BB 's-Hertogenbosch

052 28 01 50

Over Annadiva.be

Annadiva is een lingerie- en badmodewebshop gevestigd in ‘s-Hertogenbosch en online sinds 2012. Ruim dertien jaar geleden startte Mariëlle van der Loo met een missie: vrouwen met een grotere cup helpen aan luxe lingerie en badmode. Dit idee ontstond vanuit een eigen behoefte. Annadiva voert ook haar eigen merk in lingerie, badmode en nachtmode. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot de grootste aanbieder van luxe lingerie in Nederland en België. De succesformule? Snelle, specialistische en vooral persoonlijke service. Naast de webshops heeft het bedrijf ook drie fysieke winkels in ’s-Hertogenbosch, Nijmegen en Amsterdam.