TOP!

Online besteld in solden. Snelle en zeer verzorgde levering. Leuk om lingerie aan een goedkopere prijs te kunnen kopen.

Altijd in orde

Verzorgd verpakt en altijd in orde.

snelle en zeer mooi verpakte artikelen - veel info bij in het pakje qua onderhoud e.d.

de website is overzichtelijk en heel gebruiksvriendelijk - de bestelling werd correct en snel verzonden

Mijn favoriete site!!

Klantenondersteuning is top, levering snel en supermooi verpakt, aanbod is altijd ruim en prachtig en terugsturen makkelijk als iets niet past. Annadiva is mijn topper voor nacht en badmode en nu ontdekte ik ook mooie sportbeha’s.

Vlekkeloos

Nog nooit een probleem gehad met een bestelling bij AnnaDiva. Makkelijk bestelproces, geleverd zoals aangegeven, netjes verpakt...

Altijd goede kwaliteit

Mooie lingerie, veel keuze.

Leuke service

Leuke korting

Prima service snelle levering

Een cadeau voor mezelf

werd uitgesteld

Op jullie website stond : bij bestelling voor 17 uur wordt er 's anderendaags geleverd. Wel ik bestelde op donderdag, in het begin van de namiddag en mijn pakje was pas ter beschikking : op maandag na 10 uur!

Top Fijne ervaring 1 puntje is de opvolging van de verzending

Product zoals het moet, ideale pasvorm, kleur zoals omschreven.

Vlotte, vriendelijke en correcte service.

Prima, alles in orde

Goed op de hoogte gebracht van de eventuele vertraging. uiteindelijk sneller geleverd dan eerder doorgegeven. Ook interessante kortingen.

Vlotte bestelling en afhandelng

je krijgt een echt cadeautje, het is zeer zorgvuldig ingepakt en alles was in orde

Veel keuze

Uitstekend en perfect!

Zeer tevreden over mijn bestelling, verzendtijd, verpakking en geen probleem om te retourneren wanneer iets niet zo lekker past, zeer fijne ervaring en ik bestel zeker nog bij jullie. Dankjewel!

Niet helemaal tevreden maar ook niet ontevreden

Heb mijn bestelling betaald, maar niet ontvangen. Naar een mailtje te hebben gestuurd. Is dit wel onmiddellijk opgelost. Dus mag ik daar zeker niet negatief over zijn. Maar heb helaas wel niet de lingerie die ik graag wilde.

Snel, vlot, verzorgd en mooi verpakt

Na registratie ging alles vlot, snelle levering en mooi klassevol verpakt waardoor dat het aangenaam uitpakken was.

Alles prima , goede service

Goede bediening, correct !

Voorraad zeer slecht aangegeven op de site

Zoveelste keer dat de voorraad niet klopt op de site. Je verwacht iets, maar dan is het er weer niet.

Leuk online shoppen

Makkelijke site, veel keuze in alle maten, snelle levering.

Heb altijd prima donna maar deze pasten echt niet

Heb nog geen idee omdat ik de artikelen heb betaald maar spijtig genoeg heb moete terugsturen omwille de bh's niet pasten. Ik wacht af tot bevestigd is dat de spullen geretourneerd zijn en tot ik de terugbetaling heb bevestigd gekregen. De aankoop op zich ging vlot en ik had de bh's snel thuisgeleverd.

Volledig naar wens

Alles was naar wens Leuk verpakt en een leuk setje Dankjewel Mvg Conny Van Ransbeeck

Vlotte levering, steeds in orde.

Australielaan 8

5232 BB 's-Hertogenbosch

052 28 01 50

Over Annadiva.be

Annadiva is een lingerie- en badmodewebshop gevestigd in ‘s-Hertogenbosch en online sinds 2012. Ruim dertien jaar geleden startte Mariëlle van der Loo met een missie: vrouwen met een grotere cup helpen aan luxe lingerie en badmode. Dit idee ontstond vanuit een eigen behoefte. Annadiva voert ook haar eigen merk in lingerie, badmode en nachtmode. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot de grootste aanbieder van luxe lingerie in Nederland en België. De succesformule? Snelle, specialistische en vooral persoonlijke service. Naast de webshops heeft het bedrijf ook drie fysieke winkels in ’s-Hertogenbosch, Nijmegen en Amsterdam.