Fantastisch!

Overzichtelijke website, ruime keuze, netjes verpakt. A +++

Service top

Mooi product en snelle levering

Pakket na twee weken nog niet ontvangen geen informatie

Pakket niet ontvangen geen informatie medeling

Snelle service, mooi verpakt, BH en kleur zoals op de foto .

FANTASTISCH!

Er staat heel goed uitgelegd hoe je jouw maat van bikini moet bestellen. Mijn pakje was al binnen de drie dagen geleverd en alvorens kon je heel goed volgen wat er met je pakje gebeurde. Maar helaas paste de bikini mij niet...wou eens een bandeau proberen maar helaas paste die niet. Retour naar Anna diva en binnen de drie dagen stond mijn geld al terug op mijn rekening. Dus in één woord FANTASTISCH...dankuwel voor de goeie service en ik bestel zeker nog bij jullie!!

Xx

Top! Altijd een uitstekende dienstverlening!

Artikelen zijn altijd mooi ingepakt en altijd de maat die wordt gevraagd! Dus ik vind dit zeker aangenaam en de artikelen zijn kwaliteit! Ik koop regelmatig en ben altijd tevreden!

Snelle correcte levering

Ik wist wat ik wilde, de maat ook dus moest ik enkel nog bestellen. Alles is vlot gegaan en de levering ook. Ik ben tevreden.

!

Geen levering

Heb betaald, na twee weken nog steeds geen levering.

Gemakkelijk en snel

De site besteld heel gemakkelijk. De producten komen mooi en zeer snel toe. Retour is ook zeer gemakkelijk en wordt niet moeilijk over gedaan.

Echt super snel verzending

Correct

Fijn om een korting te krijgen voor mijn verjaardag. Meteen bestelling gedaan. Veel keuze. Duidelijke website en snelle levering. Top.

Precies wat ik zocht, netjes verpakt en snel geleverd

Uitstekend!

Goede kwaliteit van producten. Snelle levering! Een echte aanrader!

Correct en snel !

Mijn eerste bestelling moest ik terugzenden omdat de BH niet geschikt was voor mijn pacemaker . Annadiva.be gaf me ongevraagd een mooie korting op een eventuele tweede bestelling omdat “ de info ivm pacemakers niet correct vermeld werd op de website” … fijn toch ?

Supere service

Zeer verzorgd verpakt en op tijd komt het pakje toe

zeer aangenaam

zeer aangenaam

Gewenste artikel was op voorraad en dus lekker snel geleverd. Keurig in verzorgd ingepakt, helemaal top! Ik bestel hier zeker nog opnieuw.

Mooie website , vlotte dienstverlening en heel mooie verzending/verpakking

Goede kwaliteit

Vele goede merken in huis. Maten kloppen, goede kwaliteit en korrekte/snelle levering

Steeds een goede en correcte levering.

fijn aanbod, heldere site en snel verstuurd

overzichtelijke site, snel geleverd en correcte prijzen

Snel en super customer service en mooi aanbod

Retour verloopt zeer makkelijk en vlot zodat je geen schrik hoeft enkele dingen te bestellen en kan passen eer je de perfecte match vindt!

Australielaan 8

5232 BB 's-Hertogenbosch

052 28 01 50

Over Annadiva.be

Annadiva is een lingerie- en badmodewebshop gevestigd in ‘s-Hertogenbosch en online sinds 2012. Ruim dertien jaar geleden startte Mariëlle van der Loo met een missie: vrouwen met een grotere cup helpen aan luxe lingerie en badmode. Dit idee ontstond vanuit een eigen behoefte. Annadiva voert ook haar eigen merk in lingerie, badmode en nachtmode. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot de grootste aanbieder van luxe lingerie in Nederland en België. De succesformule? Snelle, specialistische en vooral persoonlijke service. Naast de webshops heeft het bedrijf ook drie fysieke winkels in ’s-Hertogenbosch, Nijmegen en Amsterdam.