Mijn ervaring is super

Mooi boeket en werd geleverd op juist tijdstip . De ontvanger was niet thuis maar het boeket werd dan ook afgeleverd op het vervangadres. .ik zal jullie zeker aanbevelen in mijn vriendenkring.

eind goed al goed maar niet zonder slag of stoot

Bloemen laten afleveren in een ziekenhuis voor een collega vanwege een internationaal team. Op de dag van aflevering kreeg ik de melding; bloemen niet afgeleverd want patient reeds ontslagen uit het ziekenhuis. Ik heb dan telefonisch contact gezocht - dat kan overigens ook op zaterdag - met de melding dat dit zeker niet het geval was. Ze hebben dit dan op maandag rechtgezet. Op zich is alles dus goed geëindigd maar het roept toch wat vraagtekens op ivm. de (lokale) bloemist die instond voor de aflevering. Was deze wel écht te goeder trouw, een ziekenhuis vergist zich toch niet zo gemakkelijk als je alle details hebt doorgegeven (naam, afdeling, kamernr.).. ? Mooi boeket overigens maar om bovenstaande reden dus geen max. score.

Helaas is mijn eerste ervaring niet positief...

Het bestelde (en betaalde) boeket met ordernummer 74355031, te leveren op 24 mei 2024, werd NIET geleverd en dit zonder dat hiervoor een reden werd vermeld. Graag verneem ik wanneer de bestelling wel zal worden geleverd ...

De ontvanger was zeer tevreden. Bestelling was goed op tijd.

De bloemen werden volgens planning bezorgd. Heel mooi boeket. Top service!!!

Mooi boeket, correct afgeleverd!

gewoon schitterend!

het was een verjaardagsboeket. de ontvanger heeft een foto doorgestuurd,en waarlijk,het overtreft alle verwachtingen. Kersverse bloemen,prachtig boeket. Dar heeft ze,met wat herschikken,drie weken plezier van.

Super mooi boeket afgeleverd

Super mooi boeket afgeleverd en meer dan mijn verwachting en op afgesproken dag,top service was eerste keer dat ik dit deed, toppie

Uitstekende service!

Uitstekende service! Bloemen op tijd geleverd zoals af gesproken. Groeten Rudy

zeer tevreden

zijn tijdig geleverd. was ook het boeket dat ik bestelde

Teleurgesteld

Dagen op voorhand besteld, zelf gebeld omdat ze tot 18 uur leverde en de persoon waarvoor de bloemen waren de vrijdag om 16 uur weg is. We spraken af om ze de donderdag te laten brengen aangezien de persoon er was tot 18 uur. Iets voor 18 uur krijg ik bericht dat de bloemen door omstandigheden niet geleverd waren . Vraag inlichtingen volgende dag en zeg vandaag levert u toch. Krijg leuk te horen, nee u staat niet op de planning. Mijn excuses. Mijn antwoord is vandaag leveren of geld terug. Er werd voorgesteld om zaterdag te leveren en een zoetigheid als compensatie bij te doen. Wat ik weiger en geld terug vraag. Geld wel dag zelf teruggestort wat ze normaal niet doen en zeggen dat ze nooit garanderen dat ze op tijd leveren ...ookal is bijna een week op voorhand besteld. . Het is positief dat ze mij terugbetaalt hebben ookal is de teleurstelling heel groot en de verrassing verpest. Ook dacht ik bloemen te bestellen in België omdat topbloemen.be is maar is eigenlijk Hollandse firma.

Uitstekende service

De bloemen waren op tijd afgeleverd op het besteladres. De bloemen waren erg mooi.

Niet geleverd!!!!

Bloemen werden niet geleverd!

Teleurgesteld

Ik had meer en mooier verwacht voor de prijs die ik heb betaald

prima! Jammer dat het kaartje er niet bij zat.

Positieve reactie van de ontvangende partij. Helaas is het kaartje, waar ik voor betaald heb, niet mee geleverd.

Heel mooi bloemstuk

Ik had voor mijn moeder een bloemstuk besteld voor moederdag. Zo mooi gemaakt en heel verse bloemen. Top.

Duidelijk en op tijd bezorgd

Betrouwbaar in bezorgtijd

Toffe en goede service

Gemakkelijk, goede kwaliteit en alles volgens afspraak. Dan kan je als klant enkel super tevreden zijn.

Hier bestel ik nog

Het boeketje was op tijd bezorgd en de bloemen waren heel mooi

Betrouwbaar, stipt, prachtige boeketten!

Ik kan op jullie rekenen dat het op die dag aankomt als ik op een belangrijke dag een boeket wil opsturen! Dank u wel voor de prachtige boeketten!

Correcte levering

Duidelijke website, op tijd en correct geleverd. Mooi boeket.

Niet geleverd

Op deze speciale dag voor mijn vriendin (eerste Moederdag) ontvingen we de bloemen niet. Heel teleurstellend !

Korrekte en kwalitatieve levering!

mooie bloemenruiker met gepersonaliseerd kaartje werd correct rond gevraagd tijdstip geleverd in een mooie beschermende verpakking. Is voor herhaling vatbaar!

Alles uiteindelijk ok

De levering is uiteindelijk goed aangekomen. De bloemen waren, zoals aangekondigd, bij de buren afgeleverd. Alhoewel mama welnthuis was, maar gezien haar leeftijd, misschien wat te traag bij het openen van de deur. En het kaartje was ook niet (meer) te bespeuren, zodat zij niet wist van wie de bloemen afkomstig waren. Maar al bij al is alles goedgekomen en was zij toch blij met het mooie boeket. Groetjes

2 dagen te laat geleverd, refund geweigerd!

Ik had een boeket besteld om op zaterdag geleverd te worden zodat ik deze zondag voor moederdag aan mijn moeder zou kunnen geven. De bloemist heeft zich 2 dagen na elkaar vergist van adres. Ik vroeg om een refund voor mijn aankoop omdat ik de bloemen niet meer nodig had, deze waren immers voor moederdag. Maar hierop werd leuk geantwoord dat het boeket op maandag op het juiste adres geleverd zou worden. Helemaal niet behulpzaam of klant georiënteerd. Nooit meer.

Postbus 40

1820 Steenokkerzeel

+32(0)28085450

Over Topbloemen.be

Topbloemen.be is een toonaangevende online bloemenbezorgservice die actief is in België. Gespecialiseerd in hoogwaardige, handgebonden boeketten, levert het bedrijf bloemen voor verschillende gelegenheden, zoals verjaardagen, bruiloften, jubilea en uitvaarten. Met een focus op verse, lokaal ingekochte arrangementen zorgt Topbloemen.be ervoor dat elk boeket zorgvuldig wordt samengesteld door regionale bloemisten. Bestellingen kunnen worden geplaatst voor levering op dezelfde dag door heel Vlaanderen, met nadruk op snelle en betrouwbare service. Het bedrijf biedt ook extra geschenken aan, zoals taarten en fruitdozen, om de bezorgervaring te verrijken, waardoor het een populaire keuze is voor gepersonaliseerde en doordachte geschenken.