Vlotte eerlijke en correcte betaling en levering.

Zeer tevreden, laste minute besteld en mooi op tijd geleverd. Alles zoals afgesproken, Dank jullie wel.

Mooi boeket!

Een mooi boeket zoals afgebeeld en netjes op tijd geleverd zoals beloofd. Ook berichtgeving is Top! Bedankt!

Alles is heel vlot verlopen!

Gemakkelijk om te bestellen, goed geleverd!

Laat besteld, maar stipt geleverd. Chapeau!!

Besteld vanuit Nederland. Leveren in België. En dat binnen enkele uren.

Heel mooie bloemen op tijd geleverd

Eerste keer dat ik bij topbloemen heb besteld maar wel op andere sites maar hier was alles perfekt het boeket heel mooi veel bloemen kleuren op tijd geleverd met een sms dat die geleverd waren in een woord TOP!!

Heel fijn en mooi

Geweldig, en mooi

Transparant & snel

Er is een ruime keuze aan bloemen! Heel transparante & handige site en snelle levering. Een prachtboeket!

Nooit meer

Op verkeerd adres afgeleverd en mij nog leugenachtige maken

Top bediening ik kom zeker nog terug

Bestelling werd niet geleverd op de gevraagde dag

Ik kreeg een mail dat de bestelling geleverd werd maar dat was niet het geval. Ik probeerde telefonisch contact op te nemen maar niemand antwoordt, zelfs geen antwoordapparaat. Teleurstellend en niet voor herhaling vatbaar.

Bloementuil was heel mooi.

Heel gemakkelijk bestellen via de webside en levering was ook goed gedaan. Maak zeker nog gebruik van jullie diensten. Jullie zijn TOP

U vraagt een review...

U vraagt een review... maar ik weet nog niet of de bloemen werden geleverd! Bloemen besteld om op 24 april 2024 te leveren. Volgens mij werden deze nog niet geleverd. U ging contact opnemen met de bloemist. Bloemen leveren op 25 april 2024, ging ook. Vrijdag 26 april 2034 was ook goed voor mij, ondanks dat de bloemen een verjaardags geschenk zijn om te leveren op 24 april 2024. Dit ben ik niet gewoon van Topbloemen. De vorige jaren werden de bloemen op tijd geleverd maar nu? Graag een positieve feedback betreffende het leveren van de bloemen. Normaal zou ik nu nee zeggen betreffende aanbevelen, maar ik blijf "JA" zeggen omdat de vorige jaren Ok waren. Koen Deschamps.

voldoet aan de verwachtingen

alles wat men beloofd kreeg ik. tevreden van de service

Ik bestel hier al reeds meerdere jaren en steeds tevreden klant Ik blijf bij deze bloemleverancier Het gewenste boeket kon niet worden geleverd, ik kreeg een mailtje dat het boeket van de maand zou worden geleverd, dit is wel een minpuntje dat ik het boeket niet te zien kreeg

Mooi boeket. Snelle levering!

Correct

Duidelijke website Goede opvolging via mail

Schitterend

Heel tevreden, snelle levering en topkwaliteit!

Déçu comparé au autre fois.....

J aurai préféré une remise en main propre plutôt qu un depot en plein couloire... La livraison de fleurs via une personne externe perd tout son charme... J aurai deposser les fleurs moi même dans le couloir cela revenais au même Ce n'est absolument pas ma premiere commande chez vous Cette fois ci j en suis un peu déçu pour le coup une livraison de la sorte ne marque pas l'esprit... La personne qui ne ci attend pas Son nom est cité le colis sont des fleurs l'impact est tout autre... Bav

Super goed

Makkelijk om bestelling te plaatsen. Had gevraagd om een paar dagen later te leveren en is perfect gebeurd. 'S morgens een mailtje ontvangen dat ze in de loop van de dag gingen leveren. In de namiddag mail gekregen dat het boeket afgeleverd werd. Ik geef topscore voor top bloemen.

Te laat

Bezorger heeft geen moeite gedaan om het adres te vinden. Ik kreeg gewoon een mail met “ adres niet gevonden” zonder enige duiding wat de volgende stap zou zijn of hoe dat het probleem opgelost kan worden. Uiteindelijk zelf moeten bellen en een adresverandering doorgegeven. Ik werd gerustgesteld dat het zou lukken diezelfde dag, zeker omdat het rouwbloemen waren. Om 18:30 nog altijd geen bloemen en geen uitleg/melding. Ik heb opnieuw gebeld om dan te horen dat het toch niet ging lukken. Toen we uiteindelijk aankwamen waren ze de verkeerde grootte bouquet. Er werd geen vergoeding aangeboden.

Handige website, prachtige bloemen

Handige website Snelle levering (op tijd) Mooi boeket

voucher van een vorige bestelling kon niet worden gebruikt.

Ik kon de voucher van een vorige bestelling niet gebruiken. De ontvanger had mij deze bezorgd. Is de voucher enkel voor de ontvanger?

Mooi en vers boeket en stipt geleverd.

Mooi en vers boeket en stipt geleverd, prijs levering in verhouding tot boeket wel vrij hoog.

Prachtige bloemen

Was een verjaardags kado..ze was er heel blij mee...

De bloemen zijn mooi en blijven vers langer dan een week Je krijgt bevestiging als je bloemen afgeleverd zijn Goede service ook als je vragen hebt wordt je snel verder geholpen

Postbus 40

1820 Steenokkerzeel

+32(0)28085450

Over Topbloemen.be

Topbloemen.be is een toonaangevende online bloemenbezorgservice die actief is in België. Gespecialiseerd in hoogwaardige, handgebonden boeketten, levert het bedrijf bloemen voor verschillende gelegenheden, zoals verjaardagen, bruiloften, jubilea en uitvaarten. Met een focus op verse, lokaal ingekochte arrangementen zorgt Topbloemen.be ervoor dat elk boeket zorgvuldig wordt samengesteld door regionale bloemisten. Bestellingen kunnen worden geplaatst voor levering op dezelfde dag door heel Vlaanderen, met nadruk op snelle en betrouwbare service. Het bedrijf biedt ook extra geschenken aan, zoals taarten en fruitdozen, om de bezorgervaring te verrijken, waardoor het een populaire keuze is voor gepersonaliseerde en doordachte geschenken.