Prijs kwaliteit is oke

Het zou er binnen één dag zijn maar dat klopte niet

Betrouwbare webshop!

Achteraf was ik enigszins teleurgesteld in de kwaliteit (te dun) van het product (motorhandschoenen) en heb deze om die reden geretourneerd. Wel aangetekend verzonden omdat dit eerst aanbevolen. Afwikkeling verliep spoedig. Zal er zeker nog een keer iets aanschaffen want ze hebben een mooi assortiment!

Good price

Good price ,fast shipping

Très bien

Service assez rapide et produit de bonne qualité merci

Good

I had to pay extra €21 when I collected the package at my post office.

Adjustable dB-Killer for Megaton

I ordered the Db killers because in Switzerland you pay a lot of money if you make too much noise. I asked advice from CafeRacerWebShop for the choice of model. They were very helpful. I just have to test them, I hope it will work

Gewoon goed

Duidelijke info Snel Gewoon goed

Motone Tankpads

Einfach Perfekt!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Gewoon goed zoals het moet .

Super rapide et super produits

Rapidité jamais vu sur un site Produits de qualité a prix correct

Bonjour, très satisfait de ma commande, les pièces s'adaptent parfaitement. Merci.

De ABSOLUTE AANRADER voor een motorliefhebber!!!!

Zeer correcte, nette, vriendelijke en snelle afhandeling van wat ik besteld heb.

verkeerde product ontvangen

Besteld via webshop, verkeerde product ontvangen, maar behouden omdat we het ook wel konden gebruiken, telefonisch overlegd om bedoelde product alsnog te krijgen, maar geen reactie meer ontvangen.

Service et livraison ok , produit médiocre

Service et livraison rapide , par contre les commandes reculées raask sont à éviter. Pas de mode d'emploi , nombreuses adaptation pour arriver à les monter sur la moto , vis trop courtes , rondelles manquantes et qualité de l'alu mauvaise . Du chinois au prix fort.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Duidelijke omschrijving van hetgeen ik wilde hebben

Excellent service

Item arrived on time, well packed, thank you!

délais trop longs

j'ai commandé un guidon et une jauge de température d'huile moteur. les articles ont été envoyés plus d'une semaine après validation du payement! (ailleurs, les articles sont envoyés le lendemain du payement!) et la jauge de température ne correspondait pas à ce qui était indiqué! je viens d'entamer la procédure de remboursement mais je n'ai pas encore de nouvelles.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Snelle service, bestelling geplaatst om 20:50 en geleverd de dag nadien om 10u. Product volledig zoals het hoort! Super mooi op mijn ktm duke! Product moet niet onderdoen aan het originele van ktm. Momenteel (na 1 week) ondervindt ik geen trillingen in de spiegels. Het zicht is perfect!

super

Rapide, bien emballé et produit conforme à la description.

Even moeten wachten op mijn db killer maar installeren ging prima en ze voldoen zeker.

Prima,het product werkt zoals het moet. Netjes afgeleverd. Geen klachten.

Perfect en snel geholpen

Very quick service with excellent communication.

I needed some information before I placed my order and had a reply within an hour. The order was dispatched the same day and arrived very quickly. Service could not have been better, an excellent company to deal with.

very positive

very positive

rapide et conforme

bien

Réponse au questions rapides et claires

Service support très efficace pour des questions avant commande. Réponse claires et rapide Livré très vite Rien a redire

1 Beckerweg

Groningen 9731BK