Excellent

Ordered the equipment i needed and arrived within a week. Great service. I would not hesitate to use again Thank you.

Excelent

Easy to order , good email communication , fast shipping , will order there again.

Great prices great service and excellent communication

Just fantastic will definitely use again.

Bonne expérience

Bonne expérience

Sehr gute Kommunikation, gute Ware.

Vielen Dank

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Fast shipping, and good quality...

Good

Excellent site

Très bonne communication,site sérieux et fiable

leckere Produkte

Es gibt wirklich coole Dinge auf der Website. Der fehlende Stern liegt daran, dass meine Bestellung nicht auf Lager war

Great service

Ordered for NA international shipping. It took less than a week to receive the product. Instructions were clear, it works perfectly on my 08 bonneville carb

Schnelle Lieferung,Produkt wie beschrieben

Shop Seite übersichtlich, schnelle Lieferung zu einem vernünftigen Preis. Jederzeit wieder

Ik heb 3 maanden op een accu moeten wachten

Als je me 3 maanden op een accu laten wachten dan wordt ik er niet blij van heb ondertussen bij een ander er een gekocht wandt me geld terug regeerden niemand op ik moest wel crossen namelijk nooit meer iets bestellen bij jullie

ok

ok

Sehr netter Kontakt! Super schnelle Bearbeitung/Versand!!

Sehr netter Kontakt! Meine Anliegen wurde sehr schnell bearbeitet und versendet! Top, jederzeit wieder!!!!

Shop sérieux ✌️

Commande reçu rapidement et conforme à ce que j’avais commandé.

Produkt gut aber Lieferzeit zu lang

Reifen am Montag bestellt. Lieferung erst am Mittwoch der darauffolgenden Woche. Das ist definitiv zu lang und verbesserungswürdig!

gemakkelijk en betrouwbaar.

zeer snelle levering, ook zeer duidelijke website zodat de bestelling gemakkelijk geplaatst wordt. Betalingsmogelijkheden ook prima.

Slechte klantenservice

Ik heb 2 pakketjes besteld, voor mijn hanway raw 50. Het ene pakketje was helemaal in orde niks op aan te merken, snelle bezorging Het 2e pakketje was ook snel bezorgd maar hier was iets fout gegaan in de fabriek want het had flinke schade alsof het ergens tegen aan geschuurd heeft in de machine. Dit heb ik gemeld en nu 4 dagen later heb ik nog geen reactie ander dan een automatische mailtje dat zegt dat het verwerkt word. Conclusie: prima winkel, maar dramatisch klantenservice erg gebruiksonvriendelijk.

Gewoon TOP!!

Een product helaas verkeerd geleverd... Gebeld en volgende ochtend het juiste product ontvangen zonder gedoe of extra kosten. Vandaar 5*****

Super service

Supersnelle levering en producten zijn exact als omschreven op de site

Guter Preis für Top Ware, schnell versandt, kein Kritikpunkt.

Guter Preis für Top Ware, schnell versandt, kein Kritikpunkt.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goed assortiment en prima prijs

Mooi assortiment en goede aanbiedingen. Bestelling liet even op zich wachten, maar werd goed over gecommuniceerd

Schnelle und unkomplizierte Bestellung und Lieferung

Wie immer TipTop

Alles schnell und Professionell. Gerne wieder

All right

All right

Von der Bestellung bis zum kommen der Ware hat es eine Woche gedauert die Ware zu bekommen.

...

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein