Ruime keuze, goede bezorging. Vriendelijke klantenservice

Eenvoudig zoeken op de webshop, snel geleverd

De pagony menleidsels waren eenvoudig te vinden op de webshop. Aangezien ik precies wist wat ik zocht, ben ik tevreden over de kwaliteit. Snelle levering.

Gute Auswahl, schnelle Lieferung, immer korrekt

vgl. mein Satz; einziger Mangel ist manchmal die seltsame Farbauswahl, aber das liegt ja am Hersteller und der Mode und nicht an Divoza :-)

prima!

Ik vond wat ik zocht (een UV neuskapje ) en ook nog een leuk dekje in de sale

Produkt schnell und unkompliziert geliefert

Ich habe eine Spezial-Hufsalbe bestellt, die ich bereits kenne und schätze (Textura). Das Produkt wurde umgehend geliefert. Leider schwappte mir beim Öffnen der Dose ein Teil des Inhaltes entgegen und konnte nicht mehr genutzt werden. Ärgerlich. Die Hufcreme hatte sich (ver,mutlich auf dem Weg der Zustellung) komplett verflüssigt. Als Empfehlung für den zukünftigen Versand rate ich, den Inhalt besser zu schützen. Beim nächsten Mal werden ich natürlich die Dose auch vorsichtiger öffnen, bisher hatte ich aber das Problem noch nie.

Snel & goed

Blij met mijn Anky jas

Super geen verbeter punten

Top Stiefel, Blitzlieferung

Reitsiefel genau, wie ich sie gesucht habe, Farbe, Form, Preis. Und butterweiches Leder. Chatberatung war hilfreich. Die Lieferung war richtig schnell.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Er is weinig bovenkleding in de winkel

Service prima, maar er is weinig kleding aanwezig en niet alle maten. Dat is Hammer.

Super service, vraag binnen paar uur beantwoord.

Had een vraag gesteld, deze werd heel snel beantwoord. Besteld en de volgende dag al in huis.

Gewoon goed

Snel en makkelijk

Vertraging

Ik moest zelf achter mijn bestelling aan bellen waar het bleef. Als er een mailtje of iets uit was gegaan dat de productie van de handschoenen langer duurde dan wist ik ervan, maar dat gebeurde dus niet! Nadat ik zelf gebeld heb om na te vragen waar mijn bestelling bleef, kreeg ik te horen dat er dus een productie probleem was. Als ik niet had gebeld had ik het dus niet geweten! Dat vind ik erg jammer.

Hooinet pagony

Super hooinetten Kan genoeg hooi in en de paarden kunnen er goed uit eten, maar niet te snel. Om te voorkomen dat ze er van bovenaf van gaan eten doen wij er een touw doorheen of je kan het iets hoger ophangen.

Snel en goede levering

Snel en goed geleverd

Goede klantenservice.

Ik krijg goed antwoord als ik naar een bestelde artikel vraag als het niet ontvangen is wordt goed geholpen vriendelijk personeel.

Super winkel

Altijd veel en mooie producten met vaak kortingen! Goede en snelle levering! Top winkel.

Te late levering

Op de website stond "geleverd over 2 dagen". In werkelijkheid heb ik er 2 weken op moeten wachten... Voor de rest ben ik wel altijd content geweest van Dizova.

Lieferengpass trotz Bestellmöglichkeit

Leider war ein Teil meiner Bestellung nicht lieferbar .Im Paket gab es keinen Hinweis zum Verbleib der restlichen bestellten und bezahlten Ware.Nach dem ich per E Mail nachgefragt habe ,stand fest ,das der Artikel nicht lieferbar ist ,aber irgendwann nachgeliefert werden soll .Meiner Bitte auf Stornierung und Rückzahlung wurde nachgegangen .Aber jetzt warte ich 10 Tage auf mein Geld Bin doch sehr enttäuscht

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Sehr unkompliziert und schnell

Einzige Bemängelung: Es kommen schon 3 Mails mit der Aufforderung zur Bewertung, noch bevor überhaupt die Ware angekommen ist. Das nervt.

Great

Quick and good quality

Komen afspraken na bij nalevering

Ik had roeckl handschoenen besteld en deze waren niet op voorraad. Het heeft lang geduurd voordat ze weer op voorraad waren maar zijn nu wel fijn geleverd ! Top!

Zeer tevreden.

Snelle levering. Top producten en leuk geprijsd.

Perfecte levering

Mijn bestelling werd netjes op tijd geleverd.

Heel vlug de levering alles prima

Overzichtelijk, snel en goed. En ook nog eens gebruik kunnen maken van een leuke kortingsactie en heel blij met het gekochte product.

Zernikelaan 16

9351 VA Leek