Fijne service

Snelle en nette levering!

goede ervaring

de artiekelen die ik bestel zijn mooi en van goede kwaliyijd

Makkelijk te vinden, bestelling vlot thuis bezorgt!

Zeker doen!

Netjes

Mijn bestelling was niet geheel levebaar maar toch alvast een deel ontvangen, ben hier erg blij om, want het is voor de 1ste verjaardag van mijn kleindochtee. En via de chat was ook hele fijne service. Met vr gr bea

Lang wachten

Ik heb wel 11 dagen moeten wachten op een rijbroek, omdat hij uit een andere filiaal moest komen

uitstekend

Ik heb een aantal artikelen gekocht voor mijn kleindochter. De zending kwam in eerste instantie niet zo snel, maar na contact met klantenservice was dat meteen opgelost. Erg prettig bedrijf, zeer ruime collectie voor redelijke prijzen.

Mooie en goede producten

Heel mooi

Het is een mooi hoofdstel precies zoals op de foto.

Wat waren jullie weerrrrr lekker snel!

Top! Het was er weer super snel en ook weer echt de goedkoopste! Leuk eigenlijk ook, als je bedenkt dat je al zoooolang klant bent en nog nooit wat te klagen hebt gehad!

Snelle levering.

Makkelijk te bestellen, keurig op tijd geleverd.

Super snel geleverd

Uitstekende klantenservice

De dressuurlaarzen waren helaas te hoog, maar ik ben uitstekend geadviseerd door de mensen van Divoza.

Snelle levering, mooi product

Ontvangen supplement over de datum

Helaas was het supplement al een half jaar over de datum. Wel snelle levering

Weet nog niet

Het is nu 14 mei 2022 en ik heb nu nog niet mijn bestelling binnen. Heb al 2 x bericht gehad dat het in 1 a 2 dagen bezorgt zal worden. Dus heb er een zwaar hoofd in dat het überhaupt nog bezorgt wordt en als dat het geval zou zijn ben ik benieuwd hoe er met de zak voer omgegaan is. Graag aktie aan jullie kant.

niet goed

ik heb 4 halsters besteld, heb er slechts 3 ontvangen. er wordt mij niet meegedeeld wanneer ik de 4 de zal ontvangen!!!! als ik hem nog zal ontvangen! mvg Valérie Vanquatem

Super tevreden

Zeer snel en keurig ontvangen!

Ik kon mijn producten makkelijk vinden, het bestellen ging makkelijk en de bestelling werd netjes en op tijd bezorgd. Ik ben er blij mee!

Mooie spullen, netjes op tijd geleverd

Super fast delivery

The product is exactly as described on the website and it was delivered within 2 days.

Nog nooit een probleem gehad

Kwaliteit prijs verhouding is uitstekend

Altijd goed. Mooie artikelen, leuke actie' s

Altijd goed, mooie artikelen en leuke actie's. Gemakkelijk ruilen.

Schoenen van Ariat waren snel geleverd en zitten heerlijk!

Groot assortiment, goede acties

Goede kortingsacties, groot assortiment en snelle levering.

Supernette laarzen en snelle levering

De maat laarzen die mijn dochter nodig had waren in de winkel niet op voorraad. Online besteld en supersnel en netjes geleverd. Erg tevreden.

Zernikelaan 16

9351 VA Leek