Snelle en duidelijke service.

Zeer snel geleverd en goede informatie. Topsite!

mooi en praktisch ontworpen masker

aangenaam masker voor het paard zelf

Te laat!

Ik bestel bij jullie omdat jullie de reclame maken volgende dag in huis. Ik bestel vrijdag voor 21:00. Ik krijg heel snel bevestiging dat dit verzonden wordt. Zaterdag krijg ik gans de dag mails dacht pakket onderweg is en dan in de late middag terug een mail dat het naar dichtbijzijnde shop gaat terwijl er gans de dag iemand thuis was. Tot nu nog steeds geen bericht dat het daar ligt. Ik had dringend dit deken nodig voor een paard met exeem. Deze staar nu nog te wachten op zijn deken. Dit is al de 2e keer. Vroeger zoveel besteld bij jullie, nooit geen problemen had. Tot nu.

Super snelle levering

mooi shirt

Heel vlotte levering

Kwalitatief en vlot geleverd

Snelle service, jammer dat de drukknoop na 1x rijden er al af valt

Divoza levert snel en correct. Alleen jammer dat de drukknoop achter de hak van de Mondoni rijlaarzen na 1x rijden er al vanaf is gevallen. Dat kan pech zijn, maar in de andere reviews stond ook al zoiets. Misschien goed dat Divoza hier nog eens goed naar kijkt.

Fijne rijbroek

Super goede prijs, kwaliteit verhouding. Blij mee

Alles snel geleverd en van goede kwaliteit.

Het pakket werd snel geleverd en het product is van goede kwaliteit.

Wel op voorraad late levering

De info op de site is top. Helaas duurde de levering best wel lang ondanks dat er stond dat het op voorraad was. Producten verder super!

Product is snel geleverd en netjes verpakt!

Product is snel geleverd en netjes verpakt!

Vakkundig geholpen

Vriendelijk geholpen! De verkoopster deed echt moeite om geschikte laarzen uit te zoeken.

Altijd betrouwbare website voor alles paardgerelateerd

Divoza is wel een begrip in de paardenwereld als een van de grootste ruitersportwinkels. De website is ook gewoon prima!

Ik had al een berichtje gestuurd over de niet kloppende prijzen, verder prima. Snelle levering en snelle reactie op op/aanmerkingen.

Het is niet de kleur wat op de site staat

En dan mag je retour sturen na een telf dan brengen ze als nog €4,95 verzendkosten in rekening

Snel en voor herhaling vatbaar!

Ik was recentelijk opzoek naar een specifiek product, namelijk de contactstok van FRA. Veel online ruiterzaken verzenden geen zwepen door de onhandige vorm, maar gelukkig kwam ik bij Divoza terecht en was er nog eens korting ook! Ik heb het dinsdag besteld en het was woensdag al binnen, ideaal en met gratis verzendkosten door het lage minimum bedrag.

super snelle levering

Ik heb inmiddels al heel wat artikelen bij jullie gekocht en ben na al die jaren nog steeds super tevreden !

Goed!!

Snelle levering! Makkelijke uit de app bestellen.

Snelle bezorging

Snelle levering, goed verzorgde verzending

Mijn Modoni rijbroek was de dag na mijn bestelling in huis. Supersnel en netjes verzorgd. Fijne broek.

Geweldig!

Mijn pakketje was snel binnen hij zit heerlijk en goede service!

Snelle levering en goede service

Divoza heeft het pakket de volgende dag bezorgd!

Altijd goede en snelle levering, kwaliteit is ook top. Heel tevreden..

Goede service en altijd netjes optijd de pakketjes binnen. Enige minpuntje is de website, deze loopt ook vaak vast. Mag overzichtelijker.

Precies wat ik had verwacht

Mooie stevige springschoen

Zernikelaan 16