Snelle levering van mijn uvexx handschoenen.

Snelle levering van vitamine E van Naf, fijn produkt

Pakket is makkelijk te traceren. Vandaag besteld is niet morgen in huis, maar vind een paar dagen wachten niet erg.

Mooi product, snelle levering

Cap voldoet volledig aan mijn verwachting

Bestelling werd zomaar op mei ipv januari gezet

Ik vond heel vervelend dat mijn bestelling zomaar van leveren op 5 januari naar leveren 10 mei werd gezet. Geen toelichting, geen email, geen uitleg en ook meteen voor alle artikelen. Moest dus zelf bellen. Nu blijkt 1 artikel niet op voorraad en dan wordt de hele bestelling automatisch doorgeschoven. Pas toen ik zelf telefonisch contact opnam werd een alternatief aangeboden (hoewel, deken blijkt veel dunner dan oorspronkelijk bestelde). Het zou klantvriendelijker zijn om per email te informeren dat artikel toch niet op voorraad is ipv een geautomatiseerd bericht waarin de levering 5 (!) maanden wordt opgeschoven. En je zelf maar moet bedenken dat er iets mee is.

Netjes op tijd geleverd

De laarzen waren juist Van maat. Ideaal voor kindervoet.

goede service en snelle levering bij bestellingen, ik ben zeer tevreden !!

Super communicatie en snelle leveringung

Dik tevreden. Ruilen ging heel snel ook.

Ontgoocheld

Ik bestel 4 zweetdekens voor mijn paarden waar bijstond artikel in voorraad en voor 22.00 u besteld dag erna geleverd Spijtig genoeg heb ik ze pas een week later ontvangen .

Snelle levering Goed op de hoogte gehouden door de mails

très bien merci a vous

très bien bon produit merci a vous a très bientôt

Mijn ervaring was en is goed

Is gewoon super goed

Makkelijk te bestellen en de volgende dag in de winkel ophalen. Nog een aandachtspunt: telefonisch niet bereikbaar. Openingstijden niet op het antwoordapparaat zoals gezegd wordt.

Online: makkelijk, snel en duidelijk

Online: duidelijke site, makkelijk en goed op de hoogte gehouden

Goed!

Maandagmiddag online besteld en al op dinsdagochtend bezorgd. Kan niet sneller. Netjes verpakt in een passend doosje.

Vlot en correct geleverd

Zie boven

Super blij mee!

Mijn paard loopt weer als een zonnetje door de duivelsklauw en glucosamine!

Goed product snelle service.

Snelle levering. De ene dag besteld, de andere dag al in huis.

Netjes afgehandeld.

Niet binnen 1 dag zoals beloof, maar binnen 2 dagen.

snel besteld en ontvangen

makkelijk te bestellen snelle levering goed verpakt aanrader

Producten kunnen bestellen en snel geleverd

Prijs kwaliteit verhouding is goed. Echter de website mag wel wat verbeterd worden. Ik kreeg in de sales niet de optie gericht te zoeken. Ik kan de afgeprijsde artikelen zien maar moet dan veld door. Service en levering erg tevrede over.

nalevering prima afgehandeld

Mijn bestelling was keurig op tijd. Hij was alleen niet compleet. Dit is na mijn telefoontje super snel opgelost. Echt Top

Ravie

Navigation sur le site agréable, livraison rapide , parfait!

Zernikelaan 16

9351 VA Leek